Foto: Pavel Jiřík st.
VIDEO: Kuriózní vlastní branka Třeboradic i rozhodující trefa Kolovrat v nastavení. Podívejte se!
26.09.2019

VIDEO: Kuriózní vlastní branka Třeboradic i rozhodující trefa Kolovrat v nastavení. Podívejte se!

Pražská teplárenská přebor opět bavil diváky! V sedmém kole byla k vidění celá řada napínavých bitev, žlutých karet, vlastních branek a samozřejmě krásných tref.

Sedmé kolo hrané kompletně v sobotu odstartoval zápas v Podolí, kam zavítala rezerva Slavoje Vyšehrad. Domácí tým i díky dvěma brankám Mráčka vyhrál 3:1 a navázal tak na své vítězství z minulého kola, kdy stejným poměrem zdolal Kolovraty.

Nejjednoznačnější a na góly nejbohatší duel svedla poslední Dukla Jižní Město s rezervou Motorletu. Domácí hráči z Jižního Města už od začátku rozjeli velkou kanonádu, které velel kanonýr Kotlík. Ten proměnil hned dvě penalty, k nimž přidal i další dvě branky, a jeho celek nakonec zdolal soupeře vysoko 7:1.

I přes skvělý výsledek ale zůstává Dukla na dně tabulky. Zličín totiž na domácí půdě přemohl Viktorii Žižkov B. V zápase plném šancí byli fotbalisté Zličína mnohem produktivnější a zvítězili 3:0.

V tabulce má Zličín sedm bodů podobně jako Motorlet B a nečekaně i Přední Kopanina. Ta si na vlastním hřišti nedokázala na nováčkovi z Kolovrat spravit chuť po výprasku z Admiry a prohrála gólem v poslední minutě nastaveného času. Hrdinou Kolovrat se stal Gračko, který zásahem na 2:1 rozpoutal velké oslavy svého družstva.

Stejným výsledkem, tedy výhrou 2:1 pro hostující celek, dopadl i souboj Olympie Radotín a Třeboradic. Předminulý vítěz přeboru o poločase vedl díky pěkné skákavé střele Viktorina, avšak hned po půlce zápas zdramatizoval velice nešťastný a kuriózní vlastní gól, kdy Adjei přihrával svému brankáři, který nedokázal zpracovat míč, jenž se dokutálel do sítě. Výhru poté v 69. minutě zajistil Třeboradicím pumelicí z rohu vápna Grznár.

Pěknou střelou z dálky otevřel skóre utkání mezi Hostivaří a Újezdem nad Lesy Snop. Jeho tým si nakonec z Hostivaře odvezl první tři body z venkovního utkání a s 11 body je zatím na pěkné páté příčce.

Velice atraktivní duel byl na Uhelných skladech, kde se domácí celek setkal s Újezdem Praha 4, se kterým minulou sezonu dlouho zápolil o první příčku. Újezd se po rohovém kopu ujal vedení, ale ve druhé půli Belán srovnal skóre na konečných 1:1, když po pohledné akci Uhelných skladů doklepával odražený míč do prázdné branky.

Remíza se zrodila také v Královicích, kde velkou radost domácích z obratu skóre s Admirou B z 0:1 na 2:1 záhy překazil vlastní gól Nevařila.

Podívejte se na sestřih gólových okamžiků z uplynulého víkendu, který je vyroben ze záběrů klubových kamer. Ty přenáší zápasy živě na serveru tvcom.cz.



Fotografie

Související články