Foto: Pavel Jiřík st.
VIDEO: Čtyři góly během pěti minut i osmibranková přestřelka na hřišti Újezdu Praha 4. Podívejte se!
19.09.2019

VIDEO: Čtyři góly během pěti minut i osmibranková přestřelka na hřišti Újezdu Praha 4. Podívejte se!

Oproti minulému kolu bylo na přeborových hřištích k vidění méně branek. To však neznamená, že byli diváci ochuzeni o zajímavé duely a krásné trefy.

Nejvíce gólů padlo v utkání Újezdu Praha 4 a Zličína, který už v předchozím kole zažil hodně divokou přestřelku. Na hřišti vedoucího celku se strhla zajímavá osmibranková přestřelka, jež dopadla v poměru 5:3 lépe pro favorita, a to i přesto, že ještě v prvním poločase držel Zličín se svým soupeřem výsledkově krok. K výhře Újezdu dopomohl v první půli dalším krásně trefeným volným přímým kopem Walter a v té druhé se zase blýskl přímákem od postranní čáry Jeřábek.

Gólové hody se konaly i na Vyšehradě, kde se tamní rezerva střetla s Uhelnými sklady. Všech šest branek v utkání padlo netradičně až v poslední půlhodině hry. Bezgólový stav totiž narušil za domácí tým povedenou střelou z dálky Brejcha až v 60. minutě, což vyvolalo lavinu dalších tří gólů v rychlém sledu, po které byl stav vyrovnaný 2:2. Díky trefám Maceje a Krivosheeva nakonec tři body zůstaly na Vyšehradě.

V šestém kole Pražská teplárenská přeboru se dařilo střelecky i rezervě Admiry. Ta na vlastním hřišti porazila přesvědčivě, a zároveň i překvapivě, 4:0 Přední Kopaninu, jež tak prodloužila svou špatnou venkovní formu. Dvakrát se za Admiru prosadil Panýrek, jeho tým je pouze tři body za prvním Újezdem.

Stejný počet bodů má po šesti kolech i Viktoria Žižkov B. Ta se v sobotu utkala s Duklou Jižní Město a díky dvěma brankám Hejného z úvodu zápasu vyhrála 2:1. Týmu z Jižního Města se i nadále nedaří a aktuálně je s pouhými třemi body na posledním místě.

Také čtvrtý B-tým v soutěži v šestém kole uspěl. Motorlet porazil Olympii Radotín. V tu stejnou dobu Kolovraty na domácí půdě podlehly Slavoji Podolí po nepovedené první půli. V ní inkasovaly třikrát a ve druhém dějství se jim povedlo pouze snížit na konečných 1:3.

Výhodu domácího prostředí nevyužily ani Třeboradice, které prohrály s Hostivaří 0:1. Jediný gól utkání zařídil za hostující družstvo po vydařeném signálu z rohového kopu Černý.

Šesté kolo uzavřelo utkání mezi Újezdem nad Lesy a Královicemi. Sokol se díky trefě Kalivody ujal v 77. minutě vedení, ale kvůli nešťastné vlastní brance Havlína se nakonec body dělily.

Podívejte se na sestřih gólových okamžiků z uplynulého víkendu, který je vyroben ze záběrů klubových kamer. Ty přenáší zápasy živě na serveru tvcom.cz. Kvůli technickým důvodům chybí góly ze zápasu Motorlet B – Olympia Radotín (2:0).



Fotografie

Související články