Foto: Jiří IPSER
VIDEO: Krásné loby Bužíka a Panýrka, devět branek na Kopanině i sedmibrankové přestřelky. Podívejte se!
12.09.2019

VIDEO: Krásné loby Bužíka a Panýrka, devět branek na Kopanině i sedmibrankové přestřelky. Podívejte se!

Páté kolo Pražská teplárenská přeboru bylo nesmírně bohaté na branky. Hned na sedmi hřištích padlo alespoň pět branek, ve vypjatých a napínavých duelech se nešetřilo ani žlutými kartami.

Už v pátek sehrály první utkání Olympia Radotín a rezerva Viktorie Žižkov, která po úvodní šňůře vítězství opět ztratila. I díky povedenému lobu Bužíka ze 67. minuty ji domácí Olympia porazila 3:0.

Krásný lob předvedl v pátém kole i Panýrek. Touto trefou pomohl své Admiře B k těsnému vítězství 2:1 na půdě trápícího se Slavoje Podolí.

Na čele se osamostatnil úřadující mistr. Ten zavítal na hřiště Dukly Jižní Město, s níž svedl pohlednou sedmigólovou bitvu. Rozhodnuto o vítězi už bylo prakticky po první půli. S pomocí dvou zvládnutých rohových kopů totiž vedli hráči Újezdu Praha 4 už 4:0. Domácí tým ve druhém dějství svého soupeře gólově přemohl, ale na vítězství to nestačilo, a tak prohrál 2:5.

Sedm gólů padlo i na Zličíně, kde si domácí tým zapsal svou první výhru v letošní sezoně po utkání s Uhelnými sklady. Ve velice atraktivním prvním poločase padlo během pětadvaceti minut dokonce šest branek! Nebývale produktivní fotbalisté Zličína už si pak proti oslabenému soupeři náskok pohlídali. V samotném závěru pouze Belán z Uhelných skladů korigoval stav na konečných 4:3, když z velké dálky překvapil brankáře z přímého volného kopu.

Stejným výsledkem skončila i bitva mezi Hostivaří a rezervním družstvem Motorletu. Hostivař si stejně jako Zličín připsala první výhru, a zpříjemnila si tak oslavy 100 let výročí založení klubu. Motorletu nepomohl ani hattrick kapitána Lukiče.

Hodně branek bylo k vidění i v Královicích, kde domácí Sokol zdolal 5:0 Třeboradice, ale také v Kolovratech, kam zavítal Slavoj Vyšehrad B. Zde ve velice vyrovnaném zápase rozhodl o konečné remíze 3:3 gólem v poslední minutě za hostující tým Šlegl.

Největší gólová smršť se však přehnala nad Přední Kopaninou. Diváci mohli vidět hned devět přesných zásahů. Šest z nich zapadlo do sítě hostujícího Újezdu nad Lesy. Už druhý hattrick v sezoně přidal na svůj účet domácí střelec Urban. O další branky Kopaniny se pak postaral dvěma zásahy Hák a jedním bývalý ligový hráč i reprezentant Kolář.

Podívejte se na sestřih gólových okamžiků z uplynulého víkendu, který je vyroben ze záběrů klubových kamer. Ty přenáší zápasy živě na serveru tvcom.cz. Kvůli technickým důvodům chybí góly ze zápasu Sokol Královice – Třeboradice (5:0).



Fotografie

Související články