Foto: Pavel Jiřík st.
VIDEO: Úžasná střela Pence z Hostivaře i další z parádních přímých kopů Waltera. Podívejte se!
05.09.2019

VIDEO: Úžasná střela Pence z Hostivaře i další z parádních přímých kopů Waltera. Podívejte se!

Čtvrté kolo Pražská teplárenská přeboru nepřineslo tolik branek jako kolo minulé, každopádně k vidění bylo hned několik parádních tref. Po další sadě zajímavých utkání už není žádný celek stoprocentní.

Poprvé ztratila už i doposud bezchybná rezerva Viktorie Žižkov. Ta sice po pěkném obloučku Cabaňi a další brance nejlepšího střelce soutěže Hejného vedla nad Hostivaří 2:0, avšak její soupeř, kterému se na začátku nového ročníku příliš nedaří, dokázal z utkání vydolovat remízu. Nejprve na konci první půle snížil perfektní dalekonosnou střelou kapitán Penc, a poté v 55. minutě srovnával na konečných 2:2 Turek.

Druhá remíza čtvrtého kola se po podobném průběhu hry zrodila v duelu Motorletu B a Královic. Hostující Sokol vedl už po třinácti minutách o dvě branky. Po nezvládnuté standardní situaci ale na konci prvního poločasu snížil Podzemský a tým z Královic nakonec ztratil své vedení pět minut před koncem.

Na čelo tabulky se bodově dotáhli úřadující mistři z Újezdu Praha 4. V šestigólové přestřelce plné krásných gólů zdolali na vlastní půdě Olympii Radotín 4:2. Za zmínku stojí hlavně výborně zahraný přímý volný kop Waltera z Újezdu a krásná týmová akce hostujících hráčů, která vyústila v jejich druhou branku.

Jen o bod zpátky jsou pak v tabulce Uhelné sklady a Třeboradice. Oba týmy zvládly duely na svém hřišti. Uhelné sklady zdolaly těsně Duklu Jižní Město, zatímco Třeboradice porazily 3:0 Přední Kopaninu, jež podává v této sezoně zatím výsledkově nevyrovnané výkony. K další prohře tentokrát dopomohla neproměněná penalta i nešťastný vlastní gól Háka.

Na opačném konci tabulky se stále trápí jeden z nováčků Zličín. Ten má po další prohře na svém kontě pouze jeden bod za remízu z úvodního duelu v Hostivaři. Svěřenci kouče Vašuta tentokrát nestačili na rezervní družstvo Slavoje Vyšehrad a prohráli poměrem 1:4.

Hráčům Kolovrat se uplynulý víkend nepodařilo navázat na parádní výhru z minulého kola proti Újezdu nad Lesy. Na hřišti Admiry neskórovali a díky brance Štefana po hezké akci z levé strany a následné trefě Panýrka podlehli tamnímu rezervnímu výběru 0:2.

Nejlépe z nováčků se zatím daří Újezdu nad Lesy. Ten má sedm bodů poté, co ve čtvrtém kole zdolal na domácí půdě Slavoj Podolí 3:1. Dvěma brankami přispěl k vítězství Šedivý.

Podívejte se na sestřih gólových okamžiků z uplynulého víkendu, který je vyroben ze záběrů klubových kamer. Ty přenáší zápasy živě na serveru tvcom.cz. Kvůli technickým důvodům chybí góly ze zápasu Uhelné sklady – Dukla JM (2:1).



Fotografie

Související články