Foto: PFS
V Praze proběhly kempy výběrů U13 a U14 před novou sezónou Mezikrajské soutěže

V Praze proběhly kempy výběrů U13 a U14 před novou sezónou Mezikrajské soutěže

Během uplynulého týdne se na území hlavního města konaly dva přípravné kempy výběrů Pražského fotbalového svazu v kategorii U14 a U13. Ten se sešel poprvé v novém složení.

Kemp U14
Na krásně střiženém pažitu SK Viktoria Štěrboholy proběhl v úterý 27. srpna jednodenní kemp výběru U14. Hráči si krátce zatrénovali, pak přišlo na řadu modelové utkání, aby trenéři viděli všechny účastníky co nejvíce ve hře.

Trenéři Jaroslav Žipaj a Martin Lilling si pozvali 25 fotbalistů z těchto klubů: FK Dukla Praha 6 hráčů, Bohemians 1905 6 hráčů, FK Motorlet Praha 5 hráčů, FC Tempo Praha 3 hráči, SK Aritma Praha 3 hráči a FK Slavoj Vyšehrad 2 hráči.

Všichni mají šanci dostat se do nominace na první utkání Mezikrajské soutěže, které se uskuteční 24. září 2019 na Braníku proti výběru Karlovarského KFS.

Kemp U13
Kemp této věkové kategorie se konal ve středu 28. srpna v areálu SK Horní Měcholupy. Hráči se sešli vůbec poprvé a noví byli i trenéři: Ondřej Jura ze Slavie a Matyáš Kudela ze Sparty, kteří si pozvali 38 fotbalistů z těchto klubů: AC Sparta Praha 5 hráčů, SK Slavia Praha 5 hráčů, Bohemians 1905 3 hráči, FK Dukla Praha 5 hráčů, FK Motorlet Praha 3 hráči, FC Tempo 4 hráči, FK Meteor Praha 6 hráčů, FC Háje 3 hráči, ABC Braník 2 hráči, FK Slavoj Vyšehrad 1 hráč a FK Admira Praha 1 hráč.

Hlavní náplní byla hra 3 x 25 minut. Z těchto hráčů budou trenéři skládat nominaci na první utkání Mezikrajské soutěže. Výběr U13 hraje své první utkání stejně jako tým U14 24. září na Braníku proti výběru Karlovarského KFS.