Foto: Pavel Jiřík st.
VIDEO: Osmigólová přestřelka v Kolovratech i hattrick kanonýra Urbana. Podívejte se!
29.08.2019

VIDEO: Osmigólová přestřelka v Kolovratech i hattrick kanonýra Urbana. Podívejte se!

Třetí kolo Pražská teplárenská přeboru bylo velice bohaté na branky. V každém utkání padly minimálně čtyři góly, žádný neskončil remízou. Plný bodový zisk už drží jen rezerva Viktorie Žižkov, která zvítězila nad Královicemi 4:2.

Nejvíce gólů padlo ve střetnutí dvou nováčků přeboru. Na hřiště Kolovrat přijel Újezd nad Lesy a už po čtyřech minutách hry viděli diváci tři branky. O poločase drželi domácí vedení 3:1, ale hostujícím hráčům se v průběhu druhé půle podařilo vyrovnat. Kolovraty si nakonec v posledních deseti minutách hry vzaly dvoubrankový náskok zpět na svou stranu a zvítězily 5:3. Hrdinou domácího výběru se stal se třemi přesnými trefami Gračko.

Další napínavý zápas plný zvratů se odehrál v Hostivaři, kde domácí hráči přivítali silný Újezd Praha 4. Hostující fotbalisté si i díky krásně kopnutému přímému volnému kopu Podvína vybudovali v průběhu první půle tříbrankový náskok. Domácím se ale postupně povedlo utkání vyrovnat. Na 3:3 dal gól z penalty v 65. minutě kapitán Hostivaře Penc. Ovšem hned v další minutě skóroval na druhé straně z dorážky Pešír, který tak přisoudil vítězství úřadujícímu přeborovému mistrovi.

Velice zajímavý duel spolu sehrály i Podolí a Třeboradice. Domácí Slavoj o půli zaostával o jednu branku, avšak díky čtyřem přesným trefám z druhé půle nakonec zdolal silného soupeře 4:2 a připsal si své první body v sezoně.

První body v novém ročníku přeboru získala ve třetím kole i Dukla Jižní Město. Ta i díky dvěma brankám Farkaše a Petráka zdolala na vlastním hřišti nováčka ze Zličína poměrem 5:0.

Nepopulárního búra nadělila svému soupeři i Přední Kopanina, která si tak po výprasku od Žižkova B z minulého kola spravila chuť. Proti rezervě Motorletu se hned třikrát trefil nejlepší střelec minulé sezony Urban.

Radotín na domácí půdě nalezl svého prvního přemožitele. Staly se jím Uhelné sklady, které i díky dvěma brankám Šafránka zvítězily 3:1.

V neděli odpoledne zakončil třetí kolo Pražská teplárenská přeboru duel dvou rezervních celků. Béčko Admiry se utkalo s béčkem Slavoje Vyšehrad. Úspěšnější byla domácí Admira, která vyhrála 4:1. Dvěma góly se o to zasloužil i Štefan. Obzvlášť jeho druhá branka ve 49. minutě stála za to, když vymetl z otočky pravou šibenici.

Podívejte se na sestřih gólových okamžiků z uplynulého víkendu, který je vyroben ze záběrů klubových kamer. Ty přenáší zápasy živě na serveru tvcom.cz. Kvůli technickým důvodům chybí góly ze zápasu Sokol Královice – Viktoria Žižkov B (2:4).



Související články