Foto: Ondřej Hanuš
Přeborová tipovačka: Jak vidí 3. kolo Václav Klán z Uhelných skladů?
23.08.2019

Přeborová tipovačka: Jak vidí 3. kolo Václav Klán z Uhelných skladů?

Zapomeňte na volné víkendy. Pražská teplárenská přebor jede dál, na programu má utkání 3. kola. Stačila dvě kola a už jen trio celků kráčí soutěží bez ztráty bodu. Na špici tabulky se seřadil Žižkov B, Radotín a Třeboradice. Naopak bez jediného bodu jsou na posledních dvou místech Dukla Jižní Město a Podolí. Ve středu pole, na desáté příčce s třemi body, jsou Uhelné sklady a právě jeden z nejzkušenějších „Uhlířů“, Václav Klán, bude tipovat víkendové duely v nejvyšší pražské soutěži.

„Nejsem žádný sázkař, ale když hrají nějaké zajímavé zápasy Sparta a Slavia, tak si třeba s kluky v týmu mezi sebou zatipujeme,“ naznačuje Klán, že raději hraje utkání na trávníku, než aby seděl u internetu a sázel. „A když se o něco hraje na tréninku, tak se hned zapojím,“ připustí přece jen hravou duši.

Jeho tým do Pražská teplárenská přeboru vstoupil porážkou 2:5 s Královicemi, následně vyhrál 3:1 nad Hostivaří. Dá se tedy čekat, že budou v utkání Uhlířů padat branky. „Dost lidí čekalo, jak na tom budeme, když odešel trenér Hlavica. Ale herní styl bude stejný, chceme střílet hodně gólů a bavit sebe i diváky. Rádi hrajeme dopředu,“ má jasno Klán.

Uhelné sklady také v posledních sezonách atakovaly vždy přední příčky tabulky. A Klán by na tom vůbec nim neměnil ani pro tuto sezonu. „Věřím, že budeme atakovat vršek. Kdyby se povedlo skončit do třetího místa, bylo by to ideální,“ přeje si.

A jak tipuje zápasy 3. kola Pražská teplárenská přeboru?

Podolí - Třeboradice, tip 2
Třeboradice před sezonou hodně posílily a na výsledcích je to vidět. Myslím, že to potvrdí i výhrou proti Podolí.

Kolovraty - Újezd nad Lesy, tip 0
Tohle je souboj dvou nováčků, kde čekám trochu opatrnější zápas. Podle mého se vítěze nedočkáme, skončí to nerozhodně.

Dukla Jižní Město - Zličín, tip 1
Dukla měla vždycky ambice, vstup do přeboru se jí tentokrát nepovedl. Teď už ale čekám, že to zlomí a připíše si tři body.

Hostivař - Újezd Praha 4, tip 2
V minulé sezoně to byla ze strany Újezdu Praha 4 jízda. Bude těžké ji opakovat, ale pořád je pro mě Újezd favoritem. Těsně vyhraje.

Přední Kopanina - Motorlet B, tip 1
Kopanina naposledy dostala pět branek, což jsem nečekal. Zvláště, když udělali plzeňského Dana Koláře. Ale tenhle zápas zvládne a zvítězí.

Radotín - Uhelné sklady, tip 2
Radotín má šest bodů, nečeká nás nic lehkého. Stejně ale věřím, že vyhrajeme a získáme tři body. Přestřelku ale nečekám, může rozhodovat jeden gól.

Královice - Žižkov B, tip 2
Královice mají zkušený tým, ale podle mého žižkovská rezerva dobře rozjela přebor a mladíci soupeře uběhají. Dávám překvapení, vyhrají hosté.

Admira B - Vyšehrad B, tip 2
Tohle bude hodně zajímavý zápas. Myslím, že Admiře B by vyhovovalo, kdyby se hrálo na menší umělce a zápas byl spíš soubojový. Na velké trávě je pro mě lehce favoritem béčko Vyšehradu.

Jak byli úspěšní předchozí tipéři?
1. kolo: Tomáš Pešír (Újezd Praha 4) 2 správné tipy - 6 špatných
2. kolo: Jakub Pospíšil (Královice) 4 správné tipy - 4 špatné



Související články