Foto: Pavel Jiřík st.
VIDEO: Další pětigólová nadílka Viktorie Žižkov B i hattrick Bužíka. Podívejte se!
22.08.2019

VIDEO: Další pětigólová nadílka Viktorie Žižkov B i hattrick Bužíka. Podívejte se!

Po druhém kole Pražská teplárenská přeboru už zůstaly stoprocentní jen tři celky. Nejlépe se zatím vede rezervě Viktorie Žižkov, která v čele se střelcem Hejným dala v obou úvodních utkáních pět branek. I Radotínu se daří střelecky, když stejně jako v minulém kole nasázel soupeři čtyři góly. Druhou výhru slavily i Třeboradice.

Největším šlágrem druhého kola byl duel úřadujícího mistra Újezdu Praha 4 a Královic, druhého týmu minulé sezony. Hráči Újezdu si na vlastním hřišti pomohli standardními situacemi a vybojovali výhru 2:0. Rozhodující byla branka Vrabce z 80. minuty po rohovém kopu, kdy míč prolétl přes dva hráče na přední tyči a odrazil se od brankáře do sítě.

Stejným poměrem zdolal Slavoj Vyšehrad B na domácí půdě Duklu Jižní Město. V první půli nejprve rezerva třetiligového celku potrestala špatnou rozehrávku soupeře a dvanáct minut před koncem pak výhru pojistil prudkou hlavičkou pod horní tyč Kubík.

Velkou sílu mladého kádru rezervního týmu Viktorie Žižkov okusila po Podolí i Přední Kopanina. Fotbalisté Žižkova opět uštědřili svému soupeři nepopulárního „bůra“. Dvakrát se prosadil Vild i Hejný, který je se šesti góly s přehledem nejlepším střelcem soutěže. Nejhezčí branku utkání však vstřelil Halgoš z přímého volného kopu, kdy dokonale zaskočil brankáře Přední Kopaniny a poslal Žižkov do vedení 1:0.

Na začátku nového ročníku se daří střelecky i Radotínu. Čtyřbrankový příděl do Dukle JM tentokrát dostal Zličín na vlastním hřišti. Díky trefě Valouška sice domácí vedli už ve třetí minutě, ale Radotín pak hlavně zásluhou hattricku Bužíka zvítězil pohodlně 4:1.

Čtyři góly dal ve druhém kole i rezervní tým Motorletu, jenž si poradil se Slavojem Podolí. Hned dvě branky vsítil střídající Blažek, a to i přesto, že naskočil do utkání devět minut před koncem. V 83. a v 89. minutě se mu povedlo zakončit dobře vyřešené brejkové situace.

Velice napínavý souboj byl k vidění v Třeboradicích, kde domácí celek přivítal nováčka z Kolovrat. Ten zkušeného soupeře hodně trápil, avšak více než dvacet minut musel dohrávat v deseti. Ve vyostřeném utkání nakonec výhru Třeboradic 2:1 zařídil až v 81. minutě z penalty Červenka.

Jediná remíza tohoto kola se zrodila na hřišti Újezdu nad Lesy, kam zavítalo béčko Admiry. Dělbě bodů po výsledku 2:2 přihlíželo téměř 200 diváků. Solidní divácká kulisa byla i na Uhelných skladech, kde domácí tým porazil Hostivař 3:1.

Podívejte se na sestřih gólových okamžiků z uplynulého víkendu, který je vyroben ze záběrů klubových kamer. Ty přenáší zápasy živě na serveru tvcom.cz. Kvůli technickým důvodům chybí góly ze zápasu Uhelné sklady – Hostivař (3:1).



Fotografie

Související články