Foto: Jiří IPSER
Mužstva Pražská teplárenská přeboru na startu nového ročníku
08.08.2019

Mužstva Pražská teplárenská přeboru na startu nového ročníku

Tradičně jsme před startem nového ročníku Pražská teplárenská přeboru požádali jednotlivé klubu o představení svých kádrů. V soutěži uvidíme hned deset nových (nebo staronových) trenérských tváří. Asi nejvýrazněji posílily Třeboradice. Jména jako Stanley Ibe nebo Eric Kwame hovoří za vše. Radotínskou Olympii bude z pozice stopera dirigovat Martin Jiránek. Ostatně z většiny klubů znějí hlasy, že letošní ročník bude hodně kvalitní. Takže se máme na co těšit. V sobotu to vypukne.

Újezd Praha 4
Obhájce prvenství si podržel loňský kádr a ještě o tři hráče posílil. Trenér Karel Jeřábek čeká letošní ročník výrazně kvalitnější: „Příprava byla krátká, s tím jsme ale počítali. Takže nebyl moc čas na dohánění nějakého fyzického manka. Hráči ještě navíc vybírali dovolnou nebo doléčovali zranění. Příprava tedy tak na 70 procent. Po minulé sezoně je pochopitelně těžké mít cíl, ale chtěli bychom hrát do pátého místa. Čekáme, že letos bude kvalita přeboru vyšší.”
Kádr mužstva
Brankáři: Bojčuk Daniel, Fišer Jan, Ježek Tomáš
Obránci: Přibyl Martin, Krejčí Vojtěch, Daňhel Martin, Malčánek Václav, Valeš Daniel, Lupínek Jakub
Záložníci: Podvín Tomáš, Waltr Ondřej, Kantor Ondřej, Vrabec Ondřej, Tran Huy Nam, Jíra Dominik, Tomaides Patrik
Útočníci: Novák Jan, Jeřábek Jan, Běhounek Jakub, Hanzlík Zdeněk, Doležel Jiří, Pešír Tomáš, Navrátil Michal
Změny v kádru
Odešli:
nikdo.
Přišli: Ježek Tomáš (Mnichovo Hradiště), Jakub Lupínek (Admira), Patrik Tomaides (Vršovice)
Realizační tým
Jeřábek Karel - trenér, Třešňák Pavel - asistent, Mašek Jaroslav - vedoucí mužstva, Stehlík Jiří - masér

Královice
Manažer klubu Ladislav Janoušek před startem sezony říká: „V přípravě jsme odehráli kvalitní přátelská utkání. Cíl pro podzim je tradiční, zajistit si klidné jaro, potěšit fotbalem nejen sebe, ale i diváky.”
Kádr mužstva
Brankáři:
Hubinek Tomáš, Jeřábek Petr
Obránci: Malík Petr, Ptáček Jiří, Slováček Matouš, Nezbeda Jakub, Votava Michal, Nevařil Jakub
Záložníci: Krejča Michal, Vacík Petr, Kalivoda David, Sedláček Petr, Havlín Vojtěch
Útočníci: Formáček Eduard, Pospíšil Jakub, Sus Jan, Dufek Pavel, Láf Pavel
Změny v kádru
Odešli:
nikdo
Přišli: Hubinek (Říčany), Votava (Třeboradice)
Realizační tým
Kalivoda David - trenér, Pensdorf Miroslav a Navrátil Josef - asistenti, Antošová Vlasta - vedoucí mužstva, Janoušek Ladislav - manažer a tiskový mluvčí, Vaňha Michal - hlasatel a předseda klubu.

Uhelné sklady
Co nového na populárních „Uhelkách” nám řekl organizační pracovník klubu Radek Treml: „Hlavní a podstatná změna je na postu hlavního trenéra, kde po šesti sezonách velmi dobré práce skončil Robert Hlavica. Jeho místo zaujal nadějný a úspěšný trenér klubové mládeže Michal Šimánek. Během přípravného období se na trénincích vše dařilo. Cílem pro podzimní část je předvádět útočný fotbal, který by lákal fotbalové fanoušky na naše zápasy a samozřejmě získat co nejvíce bodů, protože v letošní sezoně bude soutěž ještě zajímavější, vyrovnanější a náročnější než v loňském ročníku.”
Kádr mužstva
Brankáři:
Borský Adam (92), Kučera Antonín (87)
Obránci: Koubek Tomáš (91), Studnička Petr (94), Hruška Luboš (87), Pártl Matěj (90), Steinocher Tadeáš (98), Procházka Jaroslav (87), Majerčin Jakub (87)
Záložníci: Bartůněk Jan (94), Belán David (91), Koc Ondřej (81), Rýdl Jakub (94), Šafránek Vojtěch (91), Stolfa Milan (88), Sainer Jakub (91)
Útočníci: Klán Václav (93), Kocourek Daniel (86), Tlustý Robert (93), Zilvar Lukáš (82)
Změny v kádru
Odešli:
Pokorný Vladimír (Vyšehrad B)
Přišli: Rýdl Jakub, Tlustý Robert. Další hráči jsou ještě v jednání.
Realizační tým
Šimánek Michal - trenér, Kozel Martin - vedoucí mužstva, Treml Radek - organizační pracovník

FC Přední Kopanina
Přípravu a cíl pro podzimní část soutěže zhodnotil šéf klubu Tomáš Cigánek: „Léto proběhlo dle programu, využívali jsme pro fyzickou přípravu les v Přední Kopanině a pro ostatní tréninky stadion FK Středokluky. Sehráli jsme pět přípravných zápasů s bilancí 1 výhra, 1 remíza a 3 prohry, skóre: 8:13. Na závěr přípravy jsme nastoupili v předkole poháru MOL Cup proti divizní Ostré a prohráli 1:3. Věříme, že celá příprava a změny, které jsme udělali, pomohou našemu týmu k umístění v první pětce. Do soutěže jdeme s pokorou a respektem ke kvalitě ostatních soupeřů, přesto chceme co nejvíce vyhrávat, dělat radost našim fanouškům a potvrdit dobré výsledky FCPK z přechozích sezon.”
Kádr mužstva
Brankáři:
Jiří Švarc, Josef Mačí, Jan Moravec
Obránci: Miloslav Houška, David Huleš, Jakub Tržický, Roman Graf, Martin Podzemský, Luboš Kučera, Václav Janek, Robin Huleš
Záložníci: Pavel Zadina, Robert Vágner, Milan Cvrček, Šimon Vik, Lukáš Boček, Ivo Flaks, Jan Karbulka, Oldřich Hollmotz, Martin Čihák, Tomáš Pechar, Michal Pospíšil, Jan Řežábek
Útočníci: Daniel Urban, Pavel Šultes, František Hák, Matouš Machálek, David Průša
Změny v kádru
Odešli:
Matěj Svoboda (Nebušice)
Přišli: František Hák (Hostivař), Martin Podzemský, Luboš Kučera a Jan Karbulka (Motorlet), Robin Huleš (Bohemians)
Realizační tým
Daniel Vott - trenér, Karel Koloušek - asistent, Miroslav Český - masér, Tomáš Cigánek - vedoucí mužstva.

FK Slavoj Vyšehrad B
V minulé sezoně si na Vyšehradě dělali choutky na umístění do 4. místa, aby měli možnost postupu do divize. Jen těsně to nevyšlo. Ambice bojovat na čele soutěže budou mít svěřenci trenéra Jaroslava Klímy i letos. Sám k tomu říká: „S přípravou jsem spokojen, odehráli jsme tři utkání a pouze druhý poločas proti béčku Sparty nám nevyšel. Odešel Heřman, který nastřílel v minulé sezoně 29 gólů, a tak se teď musejí ostatní podělit o naši střeleckou produkci. Naopak přišel hráč s prvoligovými zkušenostmi Vláďa Pokorný, který bude současně trenérem našeho staršího dorostu. Po podzimu bychom se chtěli umístit v horní polovině tabulky."
Kádr mužstva
Brankář: Matouš Babka (2002)
Obránci: Tomáš Stareček (2000), Petr Šlegl (1997), Jaroslav Macej (1995, kapitán mužstva), Milan Šídlo (2000), Jan Bazal (2000), Matěj Vácha (2000)
Záložníci: Alexandr Krivosheev (1996), Miroslav Krivosheev (1999), Matěj Drozd (2000), Martin Richter (2000), Denis Rogers (2000), Patrik Popovič (2000), Vladimír Pokorný (1980)
Útočníci: František Babka (2000), David Souček (2000), Jiří Kubík (1988)
Změny v kádru
OdešliI:
Jiří Heřman (Český Brod), David Beňo, Jiří Michalec (oba ukončili hostování ze Slavie), Tadeáš Madej (přerušil aktivní činnost), Štěpán Klíma (jedná o hostování v jiném oddílu)
Přišli: Vladimír Pokorný (Uhelné sklady), Tomáš Stareček, Milan Šídlo, Jan Bazal, Matěj Vácha, Matěj Drozd, Martin Richter, Denis Rogers, Patrik Popovič, František Babka, David Souček (všichni z vlastního dorostu).
Relaizační tým
Jaroslav Klíma - trenér, Vladimír Pokorný - asistent, Karel Šplíchal ml. - vedoucí mužstva, David Procházka - fyzioterapeut

Dukla Jižní Město
Trenér Josef Světlík je s přípravou na sezonu spokojený: „Příprava proběhla dle našich představ i včetně teambuildingového víkendu na Šumavě. Po omlazení kádru se chceme prezentovat běhavým, útočným fotbalem, zapomenout na nepovedené jaro a prohánět týmy na špičce tabulky.”
Kádr mužstva
Brankáři:
Roman Petr, Martin Tlustý
Obránci: Jan Markuzi, Martin Inneman, Vladimír Solař, Jaroslav Hudzieczek, Matyáš Lafek, Jakub Lafek, Jan Verbík, Tomáš Laho
Záložníci: Dominik Farkaš, Martin Petrák, Adam Trávník, Nicolas Čermák, Filip Novák, Dominik Bobok
Útočníci: Ondřej Kotlík, Vojtěch Brabenec, Viktor Žampa, Martin Pařík, Šimon Budinský
Změny v kádru
Odešli:
Vidlička - Vestec, Janoušek - Podolí, Pelc - Rakovník v jednání, Novotný - Kunratice, Dejmek - Kolovraty v jednání
Přišli: Brabenec, Čermák - Dukla Praha, Trávník - Braník
Realizační tým
Josef Světlík - trenér, Jan Verbík - vedoucí mužstva

Admira Praha B
Vedoucí týmu Miroslav Petrů nám o novinkách v Kobylisích napsal: „Příprava na novou sezonu byla kvalitní a velmi náročná. Trénovalo se pětkrát v týdnu společně s A-týmem. Dále byla sehrána přípravná utkání s Čechií Smíchov 6:1, v rámci turnaje v Dobrovízi s Uhelnými sklady 4:3 a s Přední Kopaninou 4:1, s Březiněvsí 9:0 a v rámci turnaje v Klíčanech s domácími 2:3 a s Dolními Chabry 2:0. Pokud se jedná o cíl pro novou sezonu, tak tím je vyhnout se bojům o záchranu, což ovšem po zkušenostech z sezon minulých znamená bojovat o příčky nejvyšší.”
Kádr mužstva
Brankáři:
Cingel Dominik, Záhora David
Obránci: Bartoň Daniel, Čížek Adam, Heinzel Matyáš, Kotek Vojtěch, Komínek Stanislav, Škarda Dominik, Votlučka Nikolaj
Záložníci: Bílek David, Jákl Adam, Marcinčík Vít, Panýrek Jakub, Rudolf David, Šindelář Daniel, Štefan Jakub, Trnka Dominik
Útočníci: Jung Marek, Michálek Jakub, Pavlata Tomáš
Změny v kádru
Odešli: Beníšek Lukáš, Hybeš Tomáš, Klimt Jonáš, Lupínek Jakub
Přišli: Dořešen je přestup Adama Jákla z Jablonce a Dominika Škardy ze Slavie, v jednání je příchod jednoho útočníka a dvou záložníků. Dále mužstvo bylo doplněno o šest nadějných loňských dorostenců
Realizační tým
Gregor Pavel - trenér, Vokurka Daniel - asistent trenéra, Šindelář Daniel - hrající asistent trenéra, Petrů Miroslav a Záhora Luboš - vedoucí mužstva.

Třeboradice
Minulý ročník zachraňoval klub přeborovou příslušnost na poslední chvíli. Letos bude patřit k favoritům. Přišlo deset nových hráčů! Příprava splnila i přes mírné komplikace (odřeknutý zápas Libiší) očekávání. Cílem je hrát atraktivní fotbal s umístěním v nejvyšších patrech tabulky.
Kádr mužstva
Brankáři
: Václav Krch, Jakub Prebsl,
Obránci: Pavel Červenka, Michal Houžvička, David Hruška, Tomáš Chlapec, Jiří Kabyl, Eric Kwame Adjei, Jan Lapka, Stanislav Mašek
Záložníci: Pavel Grznár, Petr Viktorin, Tomáš Kadlec, Petr Janda, Jakub Hájek
Útočníci: Tomáš Petr, Stanley Ibe, Radek Klouček
Změny v kádru
Odešli: Votava - Královice, Hradil - Vršovice, Jiřík - Meteor, Junek - Tatran Rakovník, Farkaš, Benda, Brunclík - B tým
Přišli: Krch - Jevany, Hájek, Ibe, Adjei, Kabyl, Houžvička, Chlapec - všichni Lhota, Klouček - Kolín, Lapka, Mašek - Meteor
Realizační tým
Jiří Kabyl - trenér, Radomil Klouček - vedoucí mužstva

Slavoj Podolí
Přípravu zhodnotil a cíl pro podzimní část nastínil sekretář klubu Lukáš Michl: „Příprava proběhla dle plánu až na výjimku kvůli počasí zrušenému utkání ve Vestci. Cílem je minimálně navázat na minulou sezonu a snažit se vylepšit loňské umístění. I když jsme si vědomi, že druhá sezóna bývá nejtěžší.”
Kádr mužstva
Brankáři
: Chaloupka Jakub, Vondrka Michal
Obránci: Hanzlík Radek, Zezula Michal, Kristen Karel, Červenka Jan, Vondrka Matěj, Vlasák Vojtěch, Hrubý Jiří
Záložníci: Krob Jiří, Mráček Ondřej, Bednář Martin, Janoušek Jiří, Janovský Lukáš, Brož Martin, Brezina David, Svoboda Lukáš
Útočníci: Jůzek Robert, Hruška Václav, Jeník Jiří, Svoboda Jan, Šumník Marek
Změny v kádru
Odešli:
Jeřábek Jan (Chodov), Vávra Lukáš (studium v zahraničí)
Přišli: Chaloupka Jakub (Zlíchov 1914), Jeník Jiří (Horka nad Jizerou), Janoušek Jiří (Dukla JM), Brezina David (z dorostu)
Realizační tým
Majer Petr - hlavní trenér, Hatina Ondřej - trenér, Michl Lukáš - vedoucí

FK Motorlet Praha B
V Jinonicích proběhla v létě velká inovace. Změnil se celý realizační tým a značný pohyb nastal také v kádru. Novým trenérem je Michael Lukič, který bude mít k ruce hrajícího asistenta Josefa Hamouze, hráče s ligovými zkušenostmi z Jablonce. Novým vedoucím týmu je Boris Demjanov. Osm hráčů z týmu odešlo a byli převážně nahrazeni vlastními dorostenci. Zkušenost by jim měli dodat právě již zmíněný Hamouz, brankář Foferka a záložník Lukič, který se vrátil z Aritmy. Výsledkově se týmu v přípravě nedařilo, a tak až soutěž ukáže jeho kvalitu a sílu. V klubu rozhodně nechtějí mít loňské sestupové starosti.
Kádr mužstva
Brankáři:
Tomáš Foferka, Patrik Velek, Marcel Zýta
Obránci: Jan Rada, Lukáš Maršálek, Václav Šíl, Filip Kutina, Jakub Hůlka, Jan Fiedler
Záložníci: Josef Hamouz, Tomáš Lukič, David Hrabina, Dominik Sloup, Yervand Arzumanyan, David Kraus, Matouš Štědrý, Tomasso Řepka
Útočníci: Jakub Svoboda, Matěj Blažek, Otakar Fleišman
Změny v kádru
Odešli:
Podzemský, Karbulka, Kučera - všichni Přední Kopanina, Pusch - Vyšehrad, Polomský - Poříčany, Kotrba - Štěrboholy, Šmalcl - Loko Vltavín, Edis Šahini - Dukla
Přišli: Hamouz - zahraničí, Lukič - Aritma. Hráči r. 2000 z dorostu.
Realizační tým
Michael Lukič - trenér, Josef Hamouz - asistent, Boris Demjanov- vedoucí mužstva

Hostivař
Přípravné zápasy, výsledky nic moc. Přední Kopanina 0:3, Uhelné sklady 2:5, Dobříš 1:1, Admira U19 0:0, Nespeky 0:0. Přesto je nový trenér Sálem Hebousse s přípravou spokojený: „To co jsme chtěli, to jsme odtrénovali. Za mě tedy příprava v pořádku. Cílem je pro nás střed tabulky.”
Kádr mužstva
Brankáři: Strazzer, Provazník, Došek
Obránci: Plášil, Kubiš, Brzák, Penc, Bubeník, Mucha,
Záložníci: Kučera, Sýkora, Černý, Boubín, Melcer, Wulkan, Macháček, Kadlčík
Útočníci: Chyle
Změny v kádru
Odešli:
Hák, Proskočil, Nebřenský, Šabo
Přišli: Macháček, Kadlčík, Bubeník, Došek, Mucha. V jednání Špaček, Turek, Wulkan, Malý.
Realizační tým
Sálem Hebousse, Petr Procházka a Jan Penc - trenéři, Vladimír Šimr - vedoucí mužstva.

Viktoria Žižkov B
Jak proběhla letní příprava na Žižkově nám přiblížil sportovní sekretář Jakub Ludvík: „Útočiště pro přípravu jsme nalezli v nedaleké Brázdimi. S prací kluků jsme byli spokojeni. Přípravu samozřejmě lehce ovlivnila náhlá změna trenéra. Místo exligisty Zdeňka Šenkeříka jsme angažovali zkušeného trenéra Luďka Hottka. Naše spokojenost pak panuje zejména s posledními dvěma zápasy přípravy. I přes prohru 3:1 jsme velmi slušný výkon podali na půdě divizního Brandýsa. Generálku jsme pak zvládli na hřišti Štěrbohol. Domácí jsme porazili 3:1. Cílem letošní sezony je určitě se vyhnout problémům z minulého ročníku soutěže a skončit v klidných vodách středu tabulky. Z jarního složení mužstva zbylo pár jedinců, ke kterým jsme doplnili kluky z našeho dorostu. Spolu s nimi nám ještě pomohou hráči z áčka, kde máme letos o něco širší kádr.”
Kádr mužstva
Brankáři:
Konečný, Štika, Dlabola
Obránci: Pařízek, Lanc, Lukeš, Kříž
Záložníci: Studený, Vild, Gurbanov, Špaňhel, Jashi, Faigl, Tseber
Útočníci: Tesař, Duong
Realizační tým
Luděk Hottek - hlavní trenér, Nováček - vedoucí mužstva.

Újezd nad Lesy
Trenér Josef Šimek před startem soutěže říká: „Příprava proběhla dle plánu, až na jeden zápas jsem byl s naší hrou spokojen. Cíl je dobře vstoupit do soutěže a vyhnout se bojům o záchranu.”
Kádr mužstva
Brankáři: Jaromír Blažek, Daniel Pecho
Obránci: Michal Parys, Ondřej Kučera, Jan Chumlen, Tomáš Mika, Petr Příhoda
Záložníci: Luboš Šedivý, Jakub Šedivý, David Snop, Petr Kovář, Vojtěch Pekárek,Daniel Hovorka
Útočníci: Lukáš Polák, Ervin Kuč, Lukáš Vít
Odchody: Stanislav Kodr, Matěj Veselovský
Příchody: Michal Parys, Jakub Šedivý, Lukáš Vít, Daniel Hovorka
Realizační tým
Josef Šimek - trenér mužstva, Vladimír Lacina - vedoucí mužstva

SC Olympia Radotín
Po odhlášení třetí ligy bude klub z Radotína působit v přeboru. Sekretář Richard Bogdanov situaci přiblížil: „Příprava proběhla standardně se čtyřmi přípravnými zápasy a vydařenou generálkou - výhra 3:0 s Čechii Smíchov. Cílem v této sezoně stabilizovat kádr. Změny k dnešnímu dni ještě nejsou všechny dotažené. Jisté je, že hráči z třetí ligy jsou komplet pryč. Zůstali jen radotínští - Císařovský a Jiránek. Do prvního týmu jsme posunuli hráče z B a C týmu.”
Kádr mužstva
Brankáři: Bártl a Švonc
Obránci: Tyburec, Zeman, Eisman Martin, Jiránek, Zeman, Dvořák
Záložníci: Kubišta, Doležal, Bialek, Císařovský, Hollý, Louda
Útočníci: Eisman Marek, Bužík, Dvořák
Změny v kádru
Odešli:
Kysela Josef (Čechie Smíchov)
Realizační tým
Louda Jaroslav - trenér, Janovec Radek - asistent, Bogdanov Richard - vedoucí mužstva

FC Zličín
Zhodnocení přípravy a cíl pro podzimní část soutěže trenérem Miroslavem Vašutem: „Máme z přeboru respekt i obavy, hrát ho ale chceme i příští sezonu. Když jsme se letos v červnu, před losovacím aktivem dozvěděli, že postupujeme z naší skupiny jen my, ihned nás napadlo, jak tenký je led mezi úspěchem a prohrou. Stačilo jedno, dvě utkání nevyhrát a vše to, co se na Zličíně udělalo, by ihned vyletělo komínem. Příprava začala 15. července, trénovali jsme čtyřikrát v týdnu, sehráli čtyři utkání s bilancí dvou výher a jedné remízy i prohry. Bohužel, do přípravy vinou zranění ze závěru jara nenastoupili všichni stopeři - Horák, Pidrman, Gröbl, trénovat teprve nyní začal Vágner a Šlajchrt, zatím nebude Vašut. Odešel Derda, Minařík, který neřekl ani ahoj, skončit chce kapitán týmu Valoušek. Potřebovali jsme získat zkušeného obránce, to se nepodařilo. Za to máme tři mladíky - Stýbla, Hájka a Šilhavého, kteří ihned do týmu zapadli. Brankářský post jsme doplnili Blahovcem, který se k nám vrací. Realita je daná. V přeboru je svou kvalitou, sílou a postavením osmi mužstev, které i kdyby nevyhrávaly, tak, s nadsázkou, nesestoupí. No a pak, podle mne si to těch zbývajících osm týmů rozdá spolu o čtyři sestupová místa. Myslím si, že připraveni jsme, jestli to bude stačit, se brzy ukáže. Přeji si, ať se nám co nejdříve vrátí zranění hráči, ať nás všechny fotbal baví a ať z naší hry mají radost diváci. Nejen těm už teď za podporu děkuji.”
Kádr mužstva
Brankáři: Blahovec Vít, Danko Marek, Rosendorf Aleš
Obránci: Ibraimi Adriano, Pidrman Martin, Musil Jan, Škrečko Adam, Žák Lukáš, Kokeš Radim, Pešek Matěj, Gröbl Michael, Horák Petr
Záložníci: Vagner Tomáš, Kubr Stanislav, Hájek David, Šindelář Jan, Stýblo Lukáš, Šilhavý Václav 
Útočníci: Merta Ivan, Vašut Dominik, Šlajchrt Martin, Jira Jakub, Bous František
Změny v kádru
Odešli: Minařík - FK Louny, Derda - ???, Valoušek - ???
Přišli: Blahovec - Zbuzany, Šilhavý Václav - TJ Blatná, Hájek David - FK Admira, Stýblo Lukáš - FK Neratovice.
Realizační tým
Vašut Miroslav - trenér, Müller Marek - vedoucí mužstva, Duháň Tomáš - zdravotník

Kolovraty
Trenér Jakub Slezáček zhodnotil přípravu a nastínil cíl pro podzimní část sezony: „Příprava byla, jako u většiny soupeřů, krátká. Jestli jsme baterky nabili dostatečně, ukáže až úvod soutěže. Na podzim chceme ukázat, že nebudeme v soutěži jen do počtu. Přebor znám zblízka nějakých devět let a letos nás čeká jednoznačně nejsilnější ročník, co pamatuji."
Kádr mužstva
Brankáři:
Řemínek, Morávek
Obránci: Borek, Votřel, Vejr, Ráža, Boček, Žitný, Hrubý
Záložníci: Klír, Hájek, Holík, Svoboda, Gračko, Kabeláč, Bláha, Kalenda, Hladký
Útočníci: Böhm, Buchtík, Čech
Změny v kádru
Odešli:
nikdo
Přišli: Hrubý (Viktoria Žižkov)
Realizační tým
Slezáček Jakub - trenér, Všetečka Jindřich, Všetečka Petr - asistenti, Pacovský Karel - vedoucí mužstva.