Újezd Praha 4, Admira B a Hostivař odehrály přebor bez vyloučení
08.07.2019

Újezd Praha 4, Admira B a Hostivař odehrály přebor bez vyloučení

Celkem rozhodčí vytáhli 36 červených karet. Na podzim 26, na jaře jen 10. Na této bilanci se nepodílela tři mužstva: Újezd Praha 4, Admira B a Hostivař. Hned pětkrát se červenali fotbalisté Královic. Malík s Nezbedou to stihli dvakrát už na podzim, stejně jako Ceccarelli z Braníku. Na jaře se k nim přidali Šafránek z Uhelných skladů a Zadina z Přední Kopaniny.

Újezd Praha 4 nejen, že celou soutěž vyhrál, ale měl nejméně napomínání žlutou kartou a celý ročník odehrál bez vyloučení. Herní disciplína svěřenců trenéra Karla Jeřábka byla zjevně jedním z důležitých faktorů vítězného tažení.

Na podzim se bez vyloučení odehrála čtyři kola, na jaře šest. Jen v jarním 19. kole opouštěli hřiště předčasně dva hráči. Nejvíce karet v jednom kole sudí tasili v kole třetím, kdy jich vytáhli celkem pět. V kole dvanáctém čtyři a po třech kartách jsme zaevidovali v kole osmém a devátém.

Devatenáctkrát tasili rozhodčí červenou kartu pro hráče domácích celků a sedmnáctkrát pro hráče hostů. Na podzim čtrnáct, na jaře jen tři.

Červené karty mužstva
5 - Královice
4 - Braník, Uhelné sklady, Třeboradice
3 - Tempo, Podolí, Přední Kopanina
2 - ČAFC, Vyšehrad B, Viktoria Žižkov B, Vršovice
1 - Dukla JM, Motorlet B 
0 - Újezd Praha 4, Admira B, Hostivař

Červené karty hráči
2 - Petr Malík, Jakub Nezbeda (Královice), Marco Ceccarelli (Braník), Vojtěch Šafránek (Uhelné sklady), Pavel Zadina (Přední Kopanina)
1 - Pavel Červenka, Petr Janda, Petr Viktorin, Michal Votava (Třeboradice), Martin Bednář, Michal Zezula, Jan Červenka (Podolí), Marek Vltavský, David Konejl, Dominik Kadlec (FC Tempo), Martin Nagy, Petr Marek (ČAFC), Jan Špaček, Karel Protivínský (Vršovice), Alexandr Krivosheev, Milan Šídlo (Vyšehrad B), Jakub Pekárek, Tomáš Pechač (Braník), Václav Klán, Daniel Kocourek (Uhelné sklady), Imad Rondić, Viktor Pařízek (Žižkov B), Jakub Lafek (Dukla JM), Dominik Sloup (Motorlet B), Petr Vacík (Královice), Jakub Tržický (Přední Kopanina)



Související články