Foto: Pavel Jiřík st.
Nový ročník soutěží byl rozlosován
28.06.2019

Nový ročník soutěží byl rozlosován

Ve středu 26. června proběhl v Letenském zámečku v Praze losovací aktiv STK PFS. V první polovině programu si vítězové soutěží skončeného ročníku převzali poháry. Ve druhé polovině byla definitivně schálena losovací čísla mužstev pro nový ročník 2019 - 2020.

V Pražská teplárenská přeboru se představí čtyři nováči. Z ČFL se do přeboru přesunula Olympia Radotín a z I. A třídy postoupily Kolovraty, Újezd nad Lesy a Zličín. Tedy kluby, které už v minulosti přebor hrály.

Soutěž startuje o víkendu 10. a 11. srpna. Radotín doma přivítá Duklu JM, Kolovraty rezervu Motorletu, Újezd nad Lesy rezervu Vyšehradu a Zličín pojede na hřiště Hostivaře. Úvodní kolo také nabízí hodně dva zajímavé duely. Na Přední Kopaninu zavítá Újezd Praha 4 a do Královic Uhelné sklady.

Pražská teplárenská přebor
1. Újezd nad Lesy, 2. Admira B, 3. Kolovraty, 4. Podolí, 5. Přední Kopanina, 6. Královice, 7. Hostivař, 8. Olympia Radotín, 9. Dukla JM, 10. FC Zličín, 11. Uhelné sklady, 12. Újezd Praha 4, 13. Viktoria Žižkov B, 14. Motorlet B, 15. Třeboradice, 16. Vyšehrad B.
1. kolo:
Újezd nad Lesy - Vyšehrad B, Admira B - Třeboradice, Kolovraty - Motorlet B, Podolí - Viktoria Žižkov B, Přední Kopanina - Újezd Praha 4, Královice - Uhelné sklady, Hostivař - FC Zličín, Radotín - Dukla JM.

Do A skupiny I. A třídy byly zařazeny tři expřeborové týmy: Tempo, ČAFC a Vršovice. Přibyli dva nováčci, Spoje Praha a Dolní Počernice. Soutěž startuje ve stejném termínu jako přebor. Tempo začíná doma s Xaverovem, ČAFC na hřišti Troje a Vršovice čekají doma Hrdlořezy. Spoje si poprvé okusí sílu této soutěže na hřišti Březiněvsi a Dolní Počernice na Hájích. 

I. A třída - skupina A
1. FC Tempo, 2. Březiněves, 3. Uhříněves, 4. FC Háje, 5. Troja, 6. Vršovice, 7. Kyje, 8. Praga, 9. Štěrboholy, 10. Ďáblice, 11. Hrdlořezy, 12. ČAFC, 13. Dolní Počernice, 14. Kunratice, 15. Spoje Praha, 16. Xaverov.
1. kolo:
FC Tempo - Xaverov, Březiněves - Spoje Praha, Uhříněves - Kunratice, FC Háje - Dolní Počernice, Troja - ČAFC, Vršovice - Hrdlořezy, Kyje - Ďáblice, Praga - Štěrboholy.

Ve druhé skupině I. A třídy je jen jeden expřeborový tým Braník. Ale rovnou tři nováčci. Přední Kopanina B, Čechie Smíchov a Řeporyje. Braník začíná na hřišti Aritmy B, rezerva Kopaniny doma s Dolními Chabry, Čechie Smíchov pojede na hřiště 1999 Praha a Řeporyje na Zlíchov.

I. A třída - skupina B
1. Modřany, 2. Přední Kopanina B, 3. Zlíchov, 4. Zbraslav, 5. Slivenec, 6. Libuš, 7. Aritma B, 8. 1999 Praha, 9. Čechie Smíchov, 10. Braník, 11. Loko Vltavín B, 12. Střešovice, 13. Stodůlky, 14. Řeporyje, 15. Dolní Chabry, 16. Nebušice.
1. kolo:
Modřany - Nebušice, Přední Kopanina B - Dolní Chabry, Zlíchov - Řeporyje, Zbraslav - Stodůlky, Slivenec - Střešovice, Libuš - Loko Vltavín B, Aritma B - Braník, 1999 Praha - Čechie Smíchov.

Na fotogalerii z převzetí cen za minulý ročník od Pavla Jiříka st. se podívejte ZDE, na fotogalerii z Losovacího aktivu ZDE


Fotografie