Foto: Jiří IPSER
Individuální vládci Prahy: kanonýr Urban a brankář Kolář
19.06.2019

Individuální vládci Prahy: kanonýr Urban a brankář Kolář

Sezona 2018/19 skončila a společně s ní také individuální soutěže hráčů pražských mužstev napříč soutěžemi od Fortuna ligy až po Pražská teplárenská přebor Prahy. Letošním kanonýrem metropole číslo 1 je Daniel Urban z Přední Kopaniny a nejlepším gólmanem Ondřej Kolář ze Slavie.

Urban byl nejlepší na podzim (16 branek) i na jaře (20), přičemž se dokázal zapsat do střelecké listiny v až neuvěřitelném počtu 24 zápasů. Dvakrát se trefil i v derniéře, kdy Přední Kopanina porazila Uhelné sklady 4:2. Z patnácti soupeřů v přeboru Urban nedal v této sezoně gól jedinému: Vyšehradu B.

Na druhém až třetím místě skončili společně Štěpán Zahálka z Admiry a Jiří Heřman z Vyšehradu B s 29 góly. Ale i čtvrtý Fortune Akpan Bassey, nigerijský forvard třetiligové Olympie Radotín, byl s 25 trefami lepší než loňský pražský premiant Vojtěch Brabenec (24 branek).

V posledním dějství soutěží se blýskli dva hráči hattrickem, oba v utkání přeboru Union Vršovice – Vyšehrad B 5:7: domácí Jan Špaček a hostující Tadeáš Madej.

Nejméně průstřelným pražským brankářem se stal slávista Ondřej Kolář se 17 čistými konty, přičemž 15 z nich uhájil v lize a dvě v Mol Cupu. K historickému rekordu Jaromíra Blažka, jenž vychytal v sezoně 1998/99 týmu Bohemians (ve II. lize) famózních 22 nul, to ale mělo stále daleko.

Pražský střelec (počet gólů)

36 – Urban (Přední Kopanina)

29 – Š. Zahálka (Admira, z toho 1 rozhodující penalta v rozstřelu v divizi)

29 – Heřman (Vyšehrad B)

25 – Bassey (Olympia Radotín, z toho 1 rozhodující penalta v rozstřelu v ČFL)

24 – Kotlík (Dukla Jižní Město, z toho 1 v Mol Cupu)

23 – Veselý (Loko Vltavín, z toho 3 v Mol Cupu)

22 – T. Kadlec (Třeboradice)

20 – Sus (Královice)

19 – Nabiyev (Slavia jun.)

18 – Klán (Uhelné sklady)

17 – J. Pospíšil (Královice)

16 – T. Souček (Slavia, z toho 3 v Mol Cupu), Rataj (Vyšehrad, z toho 1 v Mol Cupu a 3 za B-tým v přeboru)

15 – D. Čapek (Vyšehrad, z toho 1 v Mol Cupu), Michálek (Admira, z toho 1 gól v Mol Cupu a 12 za B-tým v přeboru), L. Novák (Braník), Šultes (Přední Kopanina)

14 – Vejvar (na podzim za Slavii 1 v Mol Cupu a 5 za juniorku, na jaře za Vyšehrad 8 v ČFL), Drobílek (Vyšehrad), Doležel, Z. Hanzlík (oba Újezd Praha 4)

13 – Kanga (Sparta, z toho 1 rozhodující penalta v rozstřelu v Mol Cupu), Štefan (Admira, z toho 12 za B-tým v přeboru), Podvín (Újezd Praha 4)

12 – Stoch (Slavia), Rondič (na podzim 9 za Viktorii Žižkov, z toho 3 v Mol Cupu a 4 za B-tým v přeboru, na jaře 3 za juniorku Slavie), Šípek (Loko Vltavín), D. Kostka (Motorlet, z toho 3 za B-tým v přeboru), Mařík (Motorlet, z toho 1 v Mol Cupu a 6 za B-tým v přeboru), Měska (Motorlet, z toho 1 rozhodující penalta v rozstřelu v divizi a 5 za B-tým v přeboru), Kalivoda (Královice), Šafránek (Uhelné sklady), Viktorin (Třeboradice)

11 – Tetteh (Sparta), Hušbauer (Slavia, z toho 2 v Mol Cupu)

10 – Trýzna (Olympia Radotín, z toho 2 v Mol Cupu), O. Janda (Motorlet, z toho 1 za B-tým v přeboru), Běhounek (Újezd Praha 4), Hrabina (Motorlet B), Pokorný (Uhelné sklady), Vrzal (Dukla Jižní Město)

9 – Nečas (Bohemians 1905, z toho 1 v Mol Cupu a 4 za juniorku), Čácha (Admira, z toho 1 za B-tým v přeboru), J. Beneš (Aritma, z toho 2 rozhodující penalty v rozstřelu v divizi a 1 gól v Mol Cupu), J. Jeřábek, Walter (oba Újezd Praha 4), Baďura (Viktoria Žižkov B), D. Kocourek (Uhelné sklady), Janko (Dukla jun.)

8 – Duranović (Dukla, z toho 2 za juniorku), Drchal (Sparta, z toho 1 v Mol Cupu a 4 za ju-niorku), Vaníček (Bohemians 1905, z toho 1 v Mol Cupu a 5 za juniorku), Hanek (Meteor, z toho 1 rozhodující penalta v rozstřelu v divizi), J. Šimek (Admira, z toho 2 za B-tým v přeboru), Panýrek (Admira, z toho 5 za B-tým v přeboru), M. Douděra (Admira, z toho 6 za B-tým v přeboru), Cvrček (Přední Kopanina), Jůzek (Podolí), Křivánek (Tempo), Proskočil (Hostivař), Trávník (Braník), Alvir, Vaněk (oba Slavia jun.), Kolman (Dukla jun.), O. Novotný (Sparta jun.), Vodháněl (Bohemians 1905 jun.)

7 – Škoda (Slavia), Mešanovič (Slavia, 1 v Mol Cupu a 6 za juniorku), Maione (Loko Vltavín), Brabenec (Olympia Radotín, z toho 1 rozhodující penalta v rozstřelu v ČFL), Panýrek (Admira, z toho 4 za B-tým v přeboru), M. Douděra (Admira, z toho 5 za B-tým v přeboru), Rajnoch (Motorlet, z toho 1 rozhodující penalta v rozstřelu v divizi a 1 v Mol Cupu), Rossmann (Motorlet, z toho 1 rozhodující penalta v rozstřelu v divizi a 5 za B-tým v přeboru), Formáček, Slánský (oba Královice), Deré (ČAFC), Jan Špaček I. (Union Vršovice)

6 – Olayinka (Slavia), Masopust (Slavia, z toho 2 v Mol Cupu), Frydrych, Van Buren (oba Slavia, oba 2 v Mol Cupu a 1 za juniorku), Musa (Viktoria Žižkov), Mashike (Viktoria Žižkov, z toho 2 za B-tým v přeboru), Tichý (Loko Vltavín, z toho 1 v Mol Cupu), Kurek (Admira, z toho 1 v Mol Cupu), Pavlata (Admira, z toho 3 za B-tým v přeboru), Macek (Aritma, z toho 2 rozhodující penalty v rozstřelu v divizi), Ezeala (Meteor), V. Junek (na podzim 5 za Union Vršovice v přeboru, na jaře 1 za Meteor v divizi), Podzemský (Motorlet, z toho 4 za B-tým v přeboru), Jonáš (Motorlet, z toho 1 rozhodující penalta v rozstřelu v divizi a 5 za B-tým v přeboru), Pusch, Šahini (oba Motorlet B), Hák (Hostivař), V. Hruška (Podolí), S. Sýkora (Třeboradice), Vild (Viktoria Žižkov B), Cabadaj (Sparta jun.), Kubů (Dukla jun.)

5 – Pulkrab (Sparta, z toho 1 v Mol Cupu a 1 za juniorku), Helal (Bohemians 1905), Schranz (Dukla, z toho 1 v Mol Cupu), Baluta (Slavia, z toho 1 v Mol Cupu a 1 za juniorku), Urbanec (Viktoria Žižkov, z toho 1 v Mol Cupu a 1 za B-tým v přeboru), Abena (Loko Vltavín, z toho 1 v Mol Cupu), Hadi (Olympia Radotín, z toho 1 rozhodující penalta v rozstřelu v ČFL a 1 v Mol Cupu), P. Ježdík (Olympia Radotín, z toho 3 rozhodující penalty v rozstřelu v ČFL), D. Macháček I., Turák (oba Aritma), V. Kostka (Meteor), Vojta (Motorlet), Martinic (Admira), Flaks, Řežábek, Vágner (všichni Přední Kopanina), Cabaňa, Duong (oba Viktoria Žižkov B), M. Beneš, Platil (oba Braník), Belán (Uhelné sklady), Fitzel (ČAFC), Geissler (Tempo), R. Hanzlík (na podzim 3 za Vyšehrad B, na jaře 2 za Podolí), Chyle (Hostivař), P. Junek (Třeboradice), F. Novák (Dukla Jižní Město), Shinjikashvili (Vyšehrad B), Matěj Vondrka (Podolí), Trapanovski (na podzim 1 za Viktorii Žižkov B v přeboru, na jaře 4 za juniorku Slavie), P. Hájek, Radwan (oba Sparta jun.), Begič, Vaníček (oba Bohemians 1905 jun.), Korček (Dukla jun.)

4 – Stanciu (Sparta), Hložek, Šural (oba Sparta, oba 1 v Mol Cupu), Jindřišek (Bohemians 1905), M. Hašek (na podzim 3 za Bohemians 1905, z toho 1 v Mol Cupu, na jaře 1 za Spartu), Zmrhal (Slavia), Bartek (Bohemians 1905, z toho 2 v Mol Cupu), Záviška (Bohemians 1905, z toho 1 v Mol Cupu a 1 za juniorku), Krunert (Dukla, z toho 1 za juniorku), D. Douděra (Dukla, z toho 2 za juniorku), M. Čermák (Viktoria Žižkov, z toho 2 za B-tým v přeboru), Sintean (Viktoria Žižkov, 3 za B-tým v přeboru), V. Mareš (na podzim 3 za Viktorii Žižkov, z toho 1 v Mol Cupu a 2 za B-tým v přeboru, na jaře 1 za Vyšehrad: rozhodující penalta v rozstřelu v ČFL), Rys (Vyšehrad, z toho 1 rozhodující penalta v rozstřelu v ČFL a 1 gól v Mol Cupu), Pejša (Loko Vltavín), Vieira (Loko Vltavín, 2 v Mol Cupu), Sarr (Olympia Ra-dotín), Volek (na podzim 3 za Viktorii Žižkov B, na jaře 1 za Olympii Radotín), Frantl, Jankú (oba Meteor), Horák (Admira, z toho 1 v Mol Cupu a 1 rozhodující penalta v rozstřelu v divizi), Mošna (Admira, z toho 2 v Mol Cupu), Čepelák (Motorlet, z toho 1 rozhodující penalta v rozstřelu v divizi a 2 za B-tým v přeboru), J. Černý, J. Kučera (oba Hostivař), L. Svoboda, Zezula (oba Podolí), D. Bláha, Vltavský (oba Tempo), Bláža, Žárský (oba ČAFC), D. Hruška, M. Novotný (oba Třeboradice), Madej, Richter (oba Vyšehrad B), Nezmar, Solař (oba Dukla Jižní Město), Graf (Přední Kopanina), Rapant (Braník), Tomaides (Union Vršo-vice), Le Tuan, Vetešník (oba Bohemians 1905 jun.), Kott (Dukla jun.), Šilhan (Slavia jun.), L. Traoré (Sparta jun.)

3 – Coufal, Kúdela, Tecl (všichni Slavia), Miloševič, D. Tetour (Dukla), Podaný (Dukla, z toho 1 za juniorku), Karlsson (Sparta), M. Frýdek (Sparta, z toho 1 rozhodující penalta v roz-střelu v Mol Cupu), Plavšić (Sparta, z toho 1 v Mol Cupu), L. Hůlka (Bohemians 1905), M. Koubek (Bohemians 1905, z toho 2 za juniorku), Krch (Bohemians 1905, z toho 1 za juniorku), Batioja, Kubala (oba Viktoria Žižkov), Súkenník (Viktoria Žižkov, z toho 1 za B-tým v přeboru), Josef Bazal, Dočekal (oba Viktoria Žižkov, oba 2 za B-tým v přeboru), Podzimek, Valíček (oba Loko Vltavín), Brejcha (Vyšehrad), Pardubský (Vyšehrad, z toho 1 rozhodující penalta v rozstřelu v ČFL), Oikonomikos (Olympia Radotín, z toho 2 rozhodující penalty v rozstřelu v ČFL), D. Dvořák, Frohna (oba Meteor), Fric (Admira), J. Junek, Kocour (oba Aritma), Scharf (Motorlet), Dvorský (Motorlet, z toho 2 za B-tým v přeboru), Babický, V. Hašek, Konejl, Preisler, Šmídek (všichni Tempo), Jan Bazal, Krejdl, M. Krivosheev, Michalec (všichni Vyšehrad B), Fingerhut, Lupínek, Šindelář (všichni Admira B), L. Hruška, Koubek, Steinocher, Zilvar (všichni Uhelné sklady), Bednář, Krob (oba Podolí), N. Čermák, Inneman (oba Dukla Jižní Město), Kouřimský, Špulka (oba Union Vršovice), Láf, Ptáček (oba Královice), Mašlej, Wulkan (oba ČAFC), M. Vrána, T. Zeman (oba Viktoria Žižkov B), T. Bláha (Přední Kopanina), Karbulka (Motorlet B), J. Nebřenský (Hostivař), Šebák (Braník), Vrabec (Újezd Praha 4), Burda, Flak, Z. Mustedanagič, Prokopec, Zuberu (oba Sparta jun.), Burget, Štursa (oba Dukla jun.), Ugwu, Vrána (oba Bohemians 1905 jun.), D. Macháček II. (Slavia jun.)

2 – Costa, Štetina, Zahustel (všichni Sparta), Radaković (Sparta, z toho 1 v Mol Cupu), Bořil, I. Traoré (oba Slavia), J. Sýkora (Slavia, z toho 1 v Mol Cupu), Van Buren (Slavia, z toho 1 za juniorku), Ďurica, Hadaščok, Holík (všichni Dukla), Bilovský (Dukla, z toho 1 v Mol Cu-pu), Dostál (Bohemians 1905), Juliš (Bohemians 1905, z toho 1 v Mol Cupu), F. Hašek (Bohemians 1905, z toho 1 za juniorku), Podrazký (na podzim 1 za Viktorii Žižkov, na jaře 1 za juniorku Slavie), Auer (na podzim 1 za juniorku Slavie, na jaře 1 za Viktorii Žižkov), Kozel, Krobot, Laňka, Zákostelský (všichni Vyšehrad), T. Rada, Jan Špaček II. (oba Loko Vltavín), Láncz, D. Zoubek (oba Loko Vltavín, oba 1 rozhodující penalta v rozstřelu v ČFL), Baran, Kraus, Modr, Polom, Štohanzl, Turbák (všichni Aritma), Filip, Hurka (oba Motorlet), L. Kučera (Motorlet, z toho 1 za B-tým v přeboru), Hrdina, Schulz (oba Meteor), Křížek (Admira), J. Doležal, A. Krivosheev, Macej, O. Toman (všichni Vyšehrad B), Marek, Nagy, Nováček, Rákosník (všichni ČAFC), Farkaš, Grznár, P. Janda (všichni Třeboradice), Fiedler, Maršálek, Salašovič (všichni Motorlet B), M. Krejča, Randa, Vacík (všichni Královice), Livora, Nguyen, Tseber, Vilotič (všichni Viktoria Žižkov B), Markuzi, M. Petrák, Žampa (všichni Dukla Jižní Město), Papež, Pešír, Valeš (všichni Újezd Praha 4), Adámek, Perl (oba Tempo), Boček, Houška (oba Přední Kopanina), Boubín, J. Krejča (oba Hostivař), Ceccarelli, Vybíral (oba Braník), Komínek, Pelikán (oba Admira B), Minařík, Stratil (oba Union Vršovice), Studnička (Uhelné sklady), Bezdička, Chlumecký, Kovaľ, Lauko, Mentberger, Šolaja, Ull-man (všichni Dukla jun.), Alijagič, Ambler, Gabriel, Nestor Albiach, Vatajelu (všichni Spar-ta jun.), Buneš, Nátr (oba Bohemians 1905 jun.), A. Petrák, Slanina (oba Slavia jun.)

1 – Drchal, M. Frýdek, Matěj Hanousek, Chipciu, Plavšić, Sáček, V. Vukadinovič (všichni Sparta), Mašek, Reiter, Vacek (všichni Bohemians 1905), Holenda (Dukla), Brander, Breda (oba Dukla, oba gól v Mol Cupu), Frizoni, Žežulka (oba Viktoria Žižkov), P. Čapek, Jandera, Krejdl, Švejdík (všichni Vyšehrad), Hradecký (Vyšehrad, rozhodující penalta v rozstřelu v ČFL), Kacafírek (Vyšehrad, gól v Mol Cupu), Hovorka, Mysliveček, Pouzar (všichni Loko Vltavín), Eichler, Viduna (oba Loko Vltavín, oba gól v Mol Cupu), Bužík, Jiránek, Koutenský (oba Olympia Radotín), Budějský, Holeček, Jaroš, L. Nečas, Přibyl, Zolotuchin (všichni Meteor), Kutina, Penc, Radosta, Štěpánek (všichni Motorlet), Čížek, Majer, Vosický (všichni Admira), Rybka (Aritma), Beňo, Drozd, Jireček, T. Junek, Kravtsiv, Kubík, Madej (všichni Vyšehrad B), Andrle, Burda, Muleme, Obermajer, Saňa, Tesař (všichni Viktoria Žižkov B), Blažek, Borovička, Kaiser, Monnier, Protivínský, Švarc, Turek (všichni Union Vršovice), Červenka, Jiřík, Kokoška, L. Kubík, Votava, Žofák (všichni Třeboradice), J. Hůlka, Jůza, Mařík, Simaichl, J. Svoboda, Tylšar (všichni Motorlet B), Camara, Dovhaniuk, Kodytek, Mráz, Neveršil, Palko, Pekárek, Vybíral (všichni Braník), Gábor, Brož, J. Hrubý, Janovský, Kotek, Kristen, Mráček, Šumník (všichni Podolí), Hájek, Hollmotz, Janek, Pechar, Průša, Vik (všichni Přední Kopanina), Daňhel, Chyle, Malčánek, M. Navrátil, Přibyl (všichni Újezd Praha 4), Bartoň, Jung, Sázel, Trnka, Vachoušek (všichni Admira B), D. Kadlec, Netušil, Schwank, Soukal, Valta, Žalud (všichni Tempo), Dejmek, R. Král, Lafek, Pařík (všichni Du-kla Jižní Město), Hrazdíra, A. Kučera, Koc, Majerčin, Stolfa (všichni Uhelné sklady), Dufek, Duka, Havlín, Malík (všichni Královice), Chvátal, T. Kaliba, Klimsza, Trýb (všichni ČAFC), Pazdera, Penc, Šabo (všichni Hostivař), Dancák, Doumbia, Dressler, Hodek, Houha, R. Ma-šek, Schneider, D. Souček, Trávníček, Vyleta (všichni Dukla jun.), Čivič, Dudl, Chervak, Maksić, Penc, Ristić, Sláma, Vácha, Wiesner (všichni Sparta jun.), Bederka, Hlinák, Ho-rizrál, McKendry, Lehovec, Rizvanov, Šmíd (všichni Bohemians 1905 jun.), D. Fišer, Jan Havránek, Hönig, J. Janoušek, Mitrano, Zelený, Zinhasovič (všichni Slavia jun.).

Nejlepší jarní střelci

20 – Urban (Přední Kopanina)

18 – Heřman (Vyšehrad B)

16 – Bassey (Olympia Radotín, z toho 1 rozhodující penalta v rozstřelu v ČFL)

15 – Zahálka (Admira), Pospíšil (Královice)

14 – Kotlík (Dukla Jižní Město), Sus (Královice)

13 – Štefan (Admira, z toho 9 za B-tým v přeboru)

12 – D. Kostka (Motorlet, z toho 3 za B-tým v přeboru)

11 – T. Souček (Slavia, z toho 3 v Mol Cupu)

10 – Veselý (Loko Vltavín), Rataj (Vyšehrad, z toho 3 za B-tým v přeboru), Pokorný (Uhelné sklady)


Nejlepší pražský střelec (historie soutěže)

2006/07 Jan Fíček (Meteor VIII) 31 gólů

2007/08 Bohuslav Strnadel (Přední Kopanina) 31 gólů

2008/09 Bohuslav Strnadel (Přední Kopanina) 27 gólů

2009/10 Miroslav Novák (Zličín) 27 gólů

2010/11 Jan Fíček (Meteor VIII) 29 gólů

2011/12 Jan Fíček (Meteor VIII) 37 gólů

2012/13 Tomáš Kavka (Vyšehrad) 25 gólů

2013/14 Jakub Pospíšil (Královice) 25 gólů

2014/15 Zdeněk Zmeškal (Uhelné sklady) 41 gólů

2015/16 Petr Junek (Třeboradice) 27 gólů

2016/17 Ondřej Kotlík (Dukla JM) a Jiří Sodoma (Motorlet) oba 34 branek

2017/18 Vojtěch Brabenec (Dukla junioři a Dukla Jižní Město) 24 branek

2018/19 Daniel Urban (Přední Kopanina) 36 branek

Pražský brankář (vychytané nuly)

17 – Kolář (Slavia, z toho 2 v Mol Cupu)

14 – Jungr (Admira, z toho 1 v Mol Cupu)

12 – Fryšták (Bohemians 1905, z toho 2 v Mol Cupu a 2 za juniorku)

10 – Niță (Sparta), Bojčuk (Újezd Praha 4)

9 – Otáhal (na podzim 1 za Viktorii Žižkov, na jaře 8 za Vyšehrad), Koblenc (Loko Vltavín)

8 – Čáp (Olympia Radotín, z toho 1 v Mol Cupu), Michal Vondrka (Podolí)

7 – D. Toman (Meteor), Foferka (Motorlet, z toho 1 za B-tým v přeboru), Kudláček (Braník)

6 – Heča (Sparta, z toho 1 v Mol Cupu a 1 za juniorku), F. Rada (Dukla), Stareček (Aritma), Kotek (Sparta jun.)

5 – M. Hruška (Dukla, z toho 2 v Mol Cupu a 2 za juniorku), Valeš (Bohemians 1905, z toho 1 v Mol Cupu), Jiří Havránek (Vyšehrad), Provazník (Hostivař)

4 – Štorc (z toho 1 za juniorku Sparty a 3 za Loko Vltavín v ČFL), Babka (Vyšehrad B), Mačí (Přední Kopanina), Pacovský (Tempo), Kouba (Bohemians 1905 jun.)

3 – P. Soukup (Viktoria Žižkov), Cingel (Admira, 1 v Mol Cupu a 2 za B-tým v přeboru), Borský (Uhelné sklady), Hradil (Třeboradice), Strazzer (Hostivař), Radotič (Slavia jun.)

2 – Kovář (Slavia, obě čistá konta v Mol Cupu), Šiman (Olympia Radotín), J. Fišer (Újezd Praha 4), A. Kučera (Uhelné sklady), Lisa (Královice), Šilhavý (Union Vršovice), Štěpánek (ČAFC), Fiala (Bohemians 1905 jun.), Radimský (Slavia jun.)

1 – Winter (Viktoria Žižkov, v Mol Cupu), Šrámek (Meteor), Polomský, Sklenář, Vyčichl (všichni Motorlet B), Bartalský (Třeboradice), Dočekal (Vyšehrad B), Drahorád (ČAFC), P. Jeřábek (Královice), Štika (Viktoria Žižkov B), Tlustý (Dukla Jižní Město), Žulevič (Admira B), Janda (Dukla jun.), Vantruba (Slavia jun.).

Nejlepší jarní brankáři

9 – Kolář (Slavia, z toho 2 v Mol Cupu)

8 – Otáhal (Vyšehrad)

7 – Koblenc (Loko Vltavín), Jungr (Admira)

6 – Fryšták (Bohemians 1905)

5 – Heča (Sparta, z toho 1 za juniorku), Čáp (Olympia Radotín), Bojčuk (Újezd Praha 4)

Nejlepší pražský brankář (historie soutěže)

2006/07 Petr Víšek (Vyšehrad) 17 vychytaných nul

2007/08 Jaroslav Tesař (Loko Vltavín) a Vít Caudr (Meteor VIII) oba 18 vychytaných nul

2008/09 Radek Sňozík (Bohemians 1905) 16 vychytaných nul

2009/10 Jaromír Blažek (Sparta) 14 vychytaných nul

2010/11 Filip Rada (Dukla) 16 vychytaných nul

2011/12 Václav Winter (FK Bohemians Praha) 13 vychytaných nul

2012/13 Jan Kohlbeck (Meteor VIII) 17 vychytaných nul

2013/14 Tomáš Vaclík (Sparta) 15 vychytaných nul

2014/15 Tomáš Holý (Viktoria Žižkov) 14 vychytaných nul

2015/16 Jiří Švarc (Přední Kopanina) 13 vychytaných nul

2016/17 Petr Víšek (Admira) a Jan Stareček (Aritma) oba 12 vychytaných nul

2017/18 Ondřej Koblenc (Loko Vltavín) 12 vychytaných nul

2018/19 Ondřej Kolář (Slavia) 17 vychytaných nul