Foto: Pavel Jiřík st.
Tři přeborové hattricky: Doležel, Křivánek a Pospíšil
12.06.2019

Tři přeborové hattricky: Doležel, Křivánek a Pospíšil

Kanonýři z Pražská teplárenská přeboru se ve finiši sezony činí, během druhého červnového víkendu se zrodily tři hattricky: jejich autory byli Jiří Doležel (Újezd Praha 4), Lukáš Křivánek (Tempo) a Jakub Pospíšil (Královice).

Doležel dal polovinu branek svého týmu na Čafce a Újezd Praha 4, už jistý vítěz soutěže, vyhrál na půdě už jistého sestupujícího 6:0. Stejně tak Pospíšil obstaral zpola půltuctovou kanonádu Královic v souboji s Duklou Jižní Město (6:3). Asi nejcennějšího hattricku však dosáhl Křivánek v utkání Motorlet B – Tempo (0:3), které přiblížilo červenožluté mužstvo ze Lhotky k záchraně. O ni ale bude ještě v posledním dějství nejvyšší metropolitní soutěže tuhý boj.

Prakticky už jistým vítězem letošního ročníku soutěže střelců pražských mužstev napříč soutěžemi je Daniel Urban z Přední Kopaniny. Dal jeden gól i v Braníku, přestože tam jeho tým prohrál 3:4. Celkově má na svém kontě 34 zásahů a před derniérou vede o šest branek před svým nejbližším pronásledovatelem, kterým je Jiří Heřman z Vyšehradu B (28 gólů).

Čelo pořadí nejlepších jarních střelců pražských mužstev má tuto podobu: 18 gólů – Urban (Přední Kopanina), 17 – Heřman (Vyšehrad B), 16 – Bassey (Olympia Radotín).

Pražský střelec (počet gólů)

34 – Urban (Přední Kopanina)

28 – Heřman (Vyšehrad B)

27 – Š. Zahálka (Admira, z toho 1 rozhodující penalta v rozstřelu v divizi)

25 – Bassey (Olympia Radotín, z toho 1 rozhodující penalta v rozstřelu v ČFL)

24 – Kotlík (Dukla Jižní Město, z toho 1 v Mol Cupu)

23 – Veselý (Loko Vltavín, z toho 3 v Mol Cupu)

21 – T. Kadlec (Třeboradice)

19 – Sus (Královice), Nabiyev (Slavia jun.)

18 – Klán (Uhelné sklady)

16 – T. Souček (Slavia, z toho 3 v Mol Cupu), J. Pospíšil (Královice)

15 – D. Čapek (Vyšehrad, z toho 1 v Mol Cupu), Rataj (Vyšehrad, z toho 1 v Mol Cupu a 2 za B-tým v přeboru), Michálek (Admira, z toho 1 gól v Mol Cupu a 12 za B-tým v přeboru), L. Novák (Braník), Šultes (Přední Kopanina)

14 – Vejvar (na podzim za Slavii 1 v Mol Cupu a 5 za juniorku, na jaře za Vyšehrad 8 v ČFL), Drobílek (Vyšehrad), Doležel, Z. Hanzlík (oba Újezd Praha 4)

13 – Kanga (Sparta, z toho 1 rozhodující penalta v rozstřelu v Mol Cupu), Štefan (Admira, z toho 12 za B-tým v přeboru), Podvín (Újezd Praha 4)

12 – Stoch (Slavia), Rondič (na podzim 9 za Viktorii Žižkov, z toho 3 v Mol Cupu a 4 za B-tým v přeboru, na jaře 3 za juniorku Slavie), Šípek (Loko Vltavín), Mařík (Motorlet, z toho 1 v Mol Cupu a 6 za B-tým v přeboru), Měska (Motorlet, z toho 1 rozhodující penalta v rozstřelu v divizi a 5 za B-tým v přeboru), Kalivoda (Královice)

11 – Tetteh (Sparta), Hušbauer (Slavia, z toho 2 v Mol Cupu), D. Kostka (Motorlet, z toho 2 za B-tým v přeboru), Šafránek (Uhelné sklady)

10 – Trýzna (Olympia Radotín, z toho 2 v Mol Cupu), O. Janda (Motorlet, z toho 1 za B-tým v přeboru), Běhounek (Újezd Praha 4), Hrabina (Motorlet B), Pokorný (Uhelné sklady), Viktorin (Třeboradice), Vrzal (Dukla Jižní Město)

9 – Nečas (Bohemians 1905, z toho 1 v Mol Cupu a 4 za juniorku), Čácha (Admira, z toho 1 za B-tým v přeboru), J. Beneš (Aritma, z toho 2 rozhodující penalty v rozstřelu v divizi a 1 gól v Mol Cupu), Baďura (Viktoria Žižkov B), J. Jeřábek (Újezd Praha 4), D. Kocourek (Uhelné sklady), Janko (Dukla jun.)

8 – Duranović (Dukla, z toho 2 za juniorku), Drchal (Sparta, z toho 1 v Mol Cupu a 4 za juniorku), Vaníček (Bohemians 1905, z toho 1 v Mol Cupu a 5 za juniorku), Hanek (Meteor, z toho 1 rozhodující penalta v rozstřelu v divizi), J. Šimek (Admira, z toho 2 za B-tým v přeboru), Panýrek (Admira, z toho 5 za B-tým v přeboru), M. Douděra (Admira, z toho 6 za B-tým v přeboru), Cvrček (Přední Kopanina), Jůzek (Podolí), Křivánek (Tempo), Proskočil (Hostivař), Trávník (Braník), Walter (Újezd Praha 4), Alvir, Vaněk (oba Slavia jun.), Kolman (Du-kla jun.), O. Novotný (Sparta jun.), Vodháněl (Bohemians 1905 jun.)

7 – Škoda (Slavia), Mešanovič (Slavia, 1 v Mol Cupu a 6 za juniorku), Maione (Loko Vltavín), Panýrek (Admira, z toho 4 za B-tým v přeboru), M. Douděra (Admira, z toho 5 za B-tým v přeboru), Rajnoch (Motorlet, z toho 1 rozhodující penalta v rozstřelu v divizi a 1 v Mol Cupu), Rossmann (Motorlet, z toho 1 rozhodující penalta v rozstřelu v divizi a 5 za B-tým v přeboru), Formáček, Slánský (oba Královice)

6 – Olayinka (Slavia), Masopust (Slavia, z toho 2 v Mol Cupu), Frydrych, Van Buren (oba Slavia, oba 2 v Mol Cupu a 1 za juniorku), Musa (Viktoria Žižkov), Mashike (Viktoria Žižkov, z toho 2 za B-tým v přeboru), Brabenec (Olympia Radotín, z toho 1 rozhodující penalta v rozstřelu v ČFL), Tichý (Loko Vltavín, z toho 1 v Mol Cupu), Kurek (Admira, z toho 1 v Mol Cupu), Pavlata (Admira, z toho 3 za B-tým v přeboru), Macek (Aritma, z toho 2 rozhodující penalty v rozstřelu v divizi), V. Junek (na podzim 5 za Union Vršovice v přeboru, na jaře 1 za Meteor v divizi), Jonáš (Motorlet, z toho 1 rozhodující penalta v rozstřelu v divizi a 5 za B-tým v přeboru), Pusch, Šahini (oba Motorlet B), Deré (ČAFC), Hák (Hostivař), V. Hruška (Podolí), S. Sýkora (Třeboradice), Vild (Viktoria Žižkov B), Cabadaj (Sparta jun.), Kubů (Dukla jun.)

5 – Pulkrab (Sparta, z toho 1 v Mol Cupu a 1 za juniorku), Helal (Bohemians 1905), Schranz (Dukla, z toho 1 v Mol Cupu), Baluta (Slavia, z toho 1 v Mol Cupu a 1 za juniorku), Urbanec (Viktoria Žižkov, z toho 1 v Mol Cupu a 1 za B-tým v přeboru), Abena (Loko Vltavín, z toho 1 v Mol Cupu), Hadi (Olympia Radotín, z toho 1 rozhodující penalta v rozstřelu v ČFL a 1 v Mol Cupu), Ezeala, V. Kostka (oba Meteor), Vojta (Motorlet), D. Macháček I. (Aritma), Martinic (Admira), Flaks, Řežábek, Vágner (všichni Přední Kopanina), Cabaňa, Duong (oba Viktoria Žižkov B), M. Beneš, Platil (oba Braník), Belán (Uhelné sklady), Fitzel (ČAFC), Geissler (Tempo), R. Hanzlík (na podzim 3 za Vyšehrad B, na jaře 2 za Podolí), P. Junek (Třeboradice), F. Novák (Dukla Jižní Město), Shinjikashvili (Vyšehrad B), Matěj Vondrka (Podolí), Trapanovski (na podzim 1 za Viktorii Žižkov B v přeboru, na jaře 4 za juniorku Slavie), P. Hájek, Radwan (oba Sparta jun.), Begič, Vaníček (oba Bohemians 1905 jun.), Korček (Dukla jun.)

4 – Stanciu (Sparta), Hložek, Šural (oba Sparta, oba 1 v Mol Cupu), Jindřišek (Bohemians 1905), M. Hašek (na podzim 3 za Bohemians 1905, z toho 1 v Mol Cupu, na jaře 1 za Spartu), Zmrhal (Slavia), Bartek (Bohemians 1905, z toho 2 v Mol Cupu), Záviška (Bohemians 1905, z toho 1 v Mol Cupu a 1 za juniorku), Krunert (Dukla, z toho 1 za juniorku), D. Dou-děra (Dukla, z toho 2 za juniorku), M. Čermák (Viktoria Žižkov, z toho 2 za B-tým v přeboru), Sintean (Viktoria Žižkov, 3 za B-tým v přeboru), V. Mareš (na podzim 3 za Viktorii Žižkov, z toho 1 v Mol Cupu a 2 za B-tým v přeboru, na jaře 1 za Vyšehrad: rozhodující penalta v rozstřelu v ČFL), Rys (Vyšehrad, z toho 1 rozhodující penalta v rozstřelu v ČFL a 1 gól v Mol Cupu), Pejša (Loko Vltavín), Vieira (Loko Vltavín, 2 v Mol Cupu), Sarr (Olympia Radotín), P. Ježdík (Olympia Radotín, z toho 2 rozhodující penalty v rozstřelu v ČFL), Volek (na podzim 3 za Viktorii Žižkov B, na jaře 1 za Olympii Radotín), Frantl, Jankú (oba Meteor), Horák (Admira, z toho 1 v Mol Cupu a 1 rozhodující penalta v rozstřelu v divizi), Mošna (Admira, z toho 2 v Mol Cupu), Podzemský (Motorlet, z toho 3 za B-tým v přeboru), Turák (Aritma), J. Černý, Chyle, J. Kučera (všichni Hostivař), L. Svoboda, Zezula (oba Podolí), D. Bláha, Vltavský (oba Tempo), Bláža, Žárský (oba ČAFC), Nezmar, Solař (oba Dukla Jižní Město), Jan Špaček I., Tomaides (oba Union Vršovice), Graf (Přední Kopanina), D. Hruška (Třeboradice), Rapant (Braník), Le Tuan, Vetešník (oba Bohemians 1905 jun.), Kott (Dukla jun.), Šilhan (Slavia jun.), L. Traoré (Sparta jun.)

3 – Coufal, Kúdela, Tecl (všichni Slavia), Miloševič, D. Tetour (Dukla), Podaný (Dukla, z toho 1 za juniorku), Karlsson (Sparta), M. Frýdek (Sparta, z toho 1 rozhodující penalta v rozstřelu v Mol Cupu), Plavšić (Sparta, z toho 1 v Mol Cupu), L. Hůlka (Bohemians 1905), M. Koubek (Bohemians 1905, z toho 2 za juniorku), Krch (Bohemians 1905, z toho 1 za juniorku), Batioja, Kubala (oba Viktoria Žižkov), Súkenník (Viktoria Žižkov, z toho 1 za B-tým v přeboru), Josef Bazal, Dočekal (oba Viktoria Žižkov, oba 2 za B-tým v přeboru), Podzimek, Valíček (oba Loko Vltavín), Brejcha (Vyšehrad), Pardubský (Vyšehrad, z toho 1 rozhodující penalta v rozstřelu v ČFL), Oikonomikos (Olympia Radotín, z toho 2 rozhodující penalty v rozstřelu v ČFL), D. Dvořák, Frohna (oba Meteor), Fric (Admira), J. Junek (Aritma), Scharf (Motorlet), Čepelák, Dvorský (oba Motorlet, oba 2 za B-tým v přeboru), Babický, V. Hašek, Konejl, Preisler, Šmídek (všichni Tempo), Jan Bazal, Krejdl, Michalec, Richter (všichni Vyšehrad B), Fingerhut, Lupínek, Šindelář (všichni Admira B), L. Hruška, Koubek, Zilvar (všichni Uhelné sklady), Bednář, Krob (oba Podolí), N. Čermák, Inneman (oba Dukla Jižní Město), Kouřimský, Špulka (oba Union Vršovice), Láf, Ptáček (oba Královice), Mašlej, Wulkan (oba ČAFC), M. Vrána, T. Zeman (oba Viktoria Žižkov B), T. Bláha (Přední Kopanina), Karbulka (Motorlet B), J. Nebřenský (Hostivař), M. Novotný (Třeboradice), Vrabec (Újezd Praha 4), Burda, Flak, Z. Mustedanagič, Prokopec, Zuberu (oba Sparta jun.), Burget, Štursa (oba Dukla jun.), Ugwu, Vrána (oba Bohemians 1905 jun.), D. Macháček II. (Slavia jun.)

2 – Costa, Štetina, Zahustel (všichni Sparta), Radaković (Sparta, z toho 1 v Mol Cupu), Bořil, I. Traoré (oba Slavia), J. Sýkora (Slavia, z toho 1 v Mol Cupu), Van Buren (Slavia, z toho 1 za juniorku), Ďurica, Hadaščok, Holík (všichni Dukla), Bilovský (Dukla, z toho 1 v Mol Cupu), Dostál (Bohemians 1905), Juliš (Bohemians 1905, z toho 1 v Mol Cupu), F. Hašek (Bohemians 1905, z toho 1 za juniorku), Podrazký (na podzim 1 za Viktorii Žižkov, na jaře 1 za juniorku Slavie), Auer (na podzim 1 za juniorku Slavie, na jaře 1 za Viktorii Žižkov), T. Rada, Jan Špaček II. (oba Loko Vltavín), Láncz, D. Zoubek (oba Loko Vltavín, oba 1 rozhodující penalta v rozstřelu v ČFL), Krobot, Laňka, Zákostelský (všichni Vyšehrad), Baran, Kocour, Kraus, Modr, Štohanzl, Turbák (všichni Aritma), Hrdina, Schulz (oba Meteor), Hurka (Motorlet), Křížek (Admira), J. Doležal, A. Krivosheev, M. Krivosheev, Macej, O. Toman (všichni Vyšehrad B), Marek, Nagy, Nováček, Rákosník (všichni ČAFC), Ceccarelli, Šebák, Vybíral (všichni Braník), Farkaš, Grznár, P. Janda (všichni Třeboradice), Fiedler, Maršálek, Salašovič (všichni Motorlet B), M. Krejča, Randa, Vacík (všichni Královice), Nguyen, Tseber, Vilotič (všichni Viktoria Žižkov B), Papež, Pešír, Valeš (všichni Újezd Praha 4), Adámek, Perl (oba Tempo), Komínek, Pelikán (oba Admira B), Steinocher, Studnička (oba Uhelné sklady), Stratil, Tomaides (oba Union Vršovice), Houška (Přední Kopanina), J. Krejča (Hostivař), Žampa (Dukla Jižní Město), Bezdička, Chlumecký, Kovaľ, Lauko, Mentberger, Šolaja, Ullman (všichni Dukla jun.), Alijagič, Ambler, Gabriel, Nestor Albiach, Vatajelu (všichni Sparta jun.), Buneš, Nátr (oba Bohemians 1905 jun.), A. Petrák, Slanina (oba Slavia jun.)

1 – Drchal, M. Frýdek, Matěj Hanousek, Chipciu, Plavšić, Sáček, V. Vukadinovič (všichni Sparta), Mašek, Reiter, Vacek (všichni Bohemians 1905), Holenda (Dukla), Brander, Breda (oba Dukla, oba gól v Mol Cupu), Frizoni, Žežulka (oba Viktoria Žižkov), P. Čapek, Jandera, Kozel, Krejdl, Švejdík (všichni Vyšehrad), Hradecký (Vyšehrad, rozhodující penalta v rozstřelu v ČFL), Kacafírek (Vyšehrad, gól v Mol Cupu), Hovorka, Mysliveček, Pouzar (všichni Loko Vltavín), Eichler, Viduna (oba Loko Vltavín, oba gól v Mol Cupu), Bužík, Jiránek, Koutenský (oba Olympia Radotín), Budějský, Holeček, Jaroš, L. Nečas, Přibyl, Zolotuchin (všichni Meteor), Filip, L. Kučera, Kutina, Penc, Radosta, Štěpánek (všichni Motorlet), Čížek, Majer, Vosický (všichni Admira), Polom, Rybka (oba Aritma), Beňo, Drozd, Jireček, T. Junek, Kravtsiv, Kubík, Madej (všichni Vyšehrad B), Andrle, Burda, Livora, Muleme, Obermajer, Saňa, Tesař (všichni Viktoria Žižkov B), Blažek, Borovička, Kaiser, Minařík, Monnier, Protivínský, Švarc, Turek (všichni Union Vršovice), J. Hůlka, Jůza, Mařík, Simaichl, J. Svoboda, Tylšar (všichni Motorlet B), Camara, Dovhaniuk, Kodytek, Mráz, Neveršil, Palko, Pekárek, Vybíral (všichni Braník), Gábor, Brož, J. Hrubý, Janovský, Kotek, Kristen, Mráček, Šumník (všichni Podolí), Hájek, Hollmotz, Janek, Pechar, Průša, Vik (všichni Přední Kopanina), Červenka, Jiřík, L. Kubík, Votava (všichni Třeboradice), Daňhel, Chyle, Malčánek, M. Navrátil, Přibyl (všichni Újezd Praha 4), Bartoň, Jung, Sázel, Trnka, Vachoušek (všichni Admira B), D. Kadlec, Netušil, Schwank, Soukal, Valta, Žalud (všichni Tempo), Dejmek, R. Král, Lafek, Markuzi, Pařík, M. Petrák (všichni Dukla Jižní Město), Hrazdíra, A. Kučera, Koc, Majerčin, Stolfa (všichni Uhelné sklady), Boubín, Pazdera, Penc, Šabo (všichni Hostivař), Dufek, Duka, Havlín, Malík (všichni Královice), T. Kaliba, Klimsza, Trýb (všichni ČAFC), Dancák, Doumbia, Dressler, Hodek, Houha, R. Mašek, Schneider, D. Souček, Trávníček, Vyleta (všichni Dukla jun.), Čivič, Dudl, Chervak, Maksić, Penc, Ristić, Sláma, Vácha, Wiesner (všichni Sparta jun.), Bederka, Hlinák, Horizrál, McKendry, Lehovec, Rizvanov, Šmíd (všichni Bohemians 1905 jun.), D. Fišer, Jan Havránek, Hönig, J. Janoušek, Mitrano, Zelený, Zinhasovič (všichni Slavia jun.).


Pražský brankář (vychytané nuly)

17 – Kolář (Slavia, z toho 2 v Mol Cupu)

14 – Jungr (Admira, z toho 1 v Mol Cupu)

12 – Fryšták (Bohemians 1905, z toho 2 v Mol Cupu a 2 za juniorku)

10 – Niță (Sparta)

9 – Otáhal (na podzim 1 za Viktorii Žižkov, na jaře 8 za Vyšehrad), Koblenc (Loko Vltavín), Bojčuk (Újezd Praha 4)

8 – Čáp (Olympia Radotín, z toho 1 v Mol Cupu), Michal Vondrka (Podolí)

7 – D. Toman (Meteor), Foferka (Motorlet, z toho 1 za B-tým v přeboru), Kudláček (Braník)

6 – Heča (Sparta, z toho 1 v Mol Cupu a 1 za juniorku), F. Rada (Dukla), Kotek (Sparta jun.)

5 – M. Hruška (Dukla, z toho 2 v Mol Cupu a 2 za juniorku), Valeš (Bohemians 1905, z toho 1 v Mol Cupu), Jiří Havránek (Vyšehrad), Stareček (Aritma), Provazník (Hostivař)

4 – Štorc (z toho 1 za juniorku Sparty a 3 za Loko Vltavín v ČFL), Babka (Vyšehrad B), Mačí (Přední Kopanina), Pacovský (Tempo), Kouba (Bohemians 1905 jun.)

3 – P. Soukup (Viktoria Žižkov), Cingel (Admira, 1 v Mol Cupu a 2 za B-tým v přeboru), Borský (Uhelné sklady), Hradil (Třeboradice), Strazzer (Hostivař), Radotič (Slavia jun.)

2 – Kovář (Slavia, obě čistá konta v Mol Cupu), Šiman (Olympia Radotín), J. Fišer (Újezd Praha 4), A. Kučera (Uhelné sklady), Lisa (Královice), Šilhavý (Union Vršovice), Štěpánek (ČAFC), Fiala (Bohemians 1905 jun.), Radimský (Slavia jun.)

1 – Winter (Viktoria Žižkov, v Mol Cupu), Šrámek (Meteor), Polomský, Sklenář (oba Motor-let B), Dočekal (Vyšehrad B), Drahorád (ČAFC), P. Jeřábek (Královice), Štika (Viktoria Žižkov B), Tlustý (Dukla Jižní Město), Žulevič (Admira B), Janda (Dukla jun.), Vantruba (Slavia jun.).