Foto: Pavel Jiřík st.
Tři hattricky Pražanů, každý v jiné soutěži: Veselý, Běhounek a Korček
29.05.2019

Tři hattricky Pražanů, každý v jiné soutěži: Veselý, Běhounek a Korček

Profesionální fotbalové soutěže během posledního květnového víkendu již skončily, amatérské jdou rychle do finiše a kanonýři se činí. Tentokrát se blýskli hattrickem hned tři fotbalisté pražských mužstev: Lukáš Veselý (Loko Vltavín), Jakub Běhounek (Újezd Praha 4) a Filip Korček (Dukla junioři).

Veselý z Loko Vltavín si vzal na svá bedra výsledek utkání ČFL v Převýšově, třemi góly rozhodl o vítězství holešovického mužstva 4:2, a současně mu tak uchoval naději na prvenství v letošním ročníku třetí nejvyšší soutěže. Sám se posunul na čtvrtou příčku v soutěži pražských kanonýrů.

Jakub Běhounek z Újezdu Praha 4 se díky hattricku rovněž postaral o vítězství 4:2, v tomto případě nad Tempem. Vítěz letošního ročníku Pražská teplárenská přeboru Prahy si tak mohl dosyta užít euforie při přebírání poháru.

Tři trefy Filip Korčeka z juniorky Dukly na stadionu v Horních Počernicích byly základem výhry jeho týmu 5:0 nad juniorkou Slavie. Ta je přitom první v tabulce nadstavbové skupiny B.

Ze všeho je ale nejpodstatnější fakt, že Daniel Urban z Přední Kopaniny, lídr pořadí pražských kanonýrů napříč mistrovskými soutěžemi, dalšími dvěma trefami zvýšil svůj náskok před svými pronásledovateli již na šest branek. Urban, který se tentokrát dvakrát trefil na půdě posledního týmu přeboru ve Vršovicích (Přední Kopanina vyhrála 5:2), má nyní na svém kontě celkově 32 gólů, o šest víc než Štěpán Zahálka z Admiry a Jiří Heřman z béčka Vyšehradu.

Pražský střelec (počet gólů)
32 – Urban (Přední Kopanina)
26 – Š. Zahálka (Admira, z toho 1 rozhodující penalta v rozstřelu v divizi), Heřman (Vyšehrad B)
21 – Veselý (Loko Vltavín, z toho 3 v Mol Cupu)
20 – T. Kadlec (Třeboradice), Kotlík (Dukla Jižní Město, z toho 1 v Mol Cupu)
19 – Bassey (Olympia Radotín, z toho 1 rozhodující penalta v rozstřelu v ČFL), Nabiyev (Slavia jun.)
17 – Sus (Královice)
16 – T. Souček (Slavia, z toho 3 v Mol Cupu), Klán (Uhelné sklady)
15 – Šultes (Přední Kopanina)
14 – D. Čapek (Vyšehrad, z toho 1 v Mol Cupu), Michálek (Admira, z toho 1 gól v Mol Cupu a 11 za B-tým v přeboru), Z. Hanzlík (Újezd Praha 4)
13 – Kanga (Sparta, z toho 1 rozhodující penalta v rozstřelu v Mol Cupu), Rataj (Vyšehrad, z toho 1 v Mol Cupu a 2 za B-tým v přeboru), L. Novák (Braník)
12 – Stoch (Slavia), Rondič (na podzim 9 za Viktorii Žižkov, z toho 3 v Mol Cupu a 4 za B-tým v přeboru, na jaře 3 za juniorku Slavie), Vejvar (na podzim za Slavii 1 v Mol Cupu a 5 za juniorku, na jaře za Vyšehrad 6 v ČFL), Měska (Motorlet, z toho 1 rozhodující penalta v rozstřelu v divizi a 5 za B-tým v přeboru), Podvín (Újezd Praha 4)
11 – Tetteh (Sparta), Hušbauer (Slavia, z toho 2 v Mol Cupu), Drobílek (Vyšehrad), D. Kostka (Motorlet, z toho 2 za B-tým v přeboru), Kalivoda, J. Pospíšil (oba Královice), Doležel (Újezd Praha 4)
10 – Šípek (Loko Vltavín), O. Janda (Motorlet, z toho 1 za B-tým v přeboru), Mařík (Motorlet, z toho 1 v Mol Cupu a 4 za B-tým v přeboru), Štefan (Admira, z toho 9 za B-tým v přeboru), Hrabina (Motorlet B), Šafránek (Uhelné sklady), Vrzal (Dukla Jižní Město)
9 – Nečas (Bohemians 1905, z toho 1 v Mol Cupu a 4 za juniorku), Trýzna (Olympia Rado-tín, z toho 2 v Mol Cupu), Baďura (Viktoria Žižkov B), J. Jeřábek (Újezd Praha 4), Viktorin (Třeboradice), Janko (Dukla jun.)
8 – Duranović (Dukla, z toho 2 za juniorku), Drchal (Sparta, z toho 1 v Mol Cupu a 4 za juniorku), Vaníček (Bohemians 1905, z toho 1 v Mol Cupu a 5 za juniorku), J. Beneš (Aritma, z toho 2 rozhodující penalty v rozstřelu v divizi a 1 gól v Mol Cupu), Hanek (Meteor, z toho 1 rozhodující penalta v rozstřelu v divizi), J. Šimek (Admira, z toho 2 za B-tým v přeboru), Panýrek (Admira, z toho 5 za B-tým v přeboru), M. Douděra (Admira, z toho 6 za B-tým v přeboru), Cvrček (Přední Kopanina), Jůzek (Podolí), D. Kocourek (Uhelné sklady), Proskočil (Hostivař), Trávník (Braník), Alvir, Vaněk (oba Slavia jun.), Kolman (Dukla jun.), O. Novotný (Sparta jun.), Vodháněl (Bohemians 1905 jun.)
7 – Škoda (Slavia), Mešanovič (Slavia, 1 v Mol Cupu a 6 za juniorku), Maione (Loko Vltavín), Panýrek (Admira, z toho 4 za B-tým v přeboru), M. Douděra (Admira, z toho 5 za B-tým v přeboru), Rajnoch (Motorlet, z toho 1 rozhodující penalta v rozstřelu v divizi a 1 v Mol Cupu), Rossmann (Motorlet, z toho 1 rozhodující penalta v rozstřelu v divizi a 5 za B-tým v přeboru), Běhounek, Walter (oba Újezd Praha 4), Formáček, Slánský (oba Královice)
6 – Olayinka (Slavia), Masopust (Slavia, z toho 2 v Mol Cupu), Frydrych, Van Buren (oba Slavia, oba 2 v Mol Cupu a 1 za juniorku), Musa (Viktoria Žižkov), Brabenec (Olympia Radotín, z toho 1 rozhodující penalta v rozstřelu v ČFL), Tichý (Loko Vltavín, z toho 1 v Mol Cupu), Kurek (Admira, z toho 1 v Mol Cupu), Čácha (Admira, z toho 1 za B-tým v přeboru), Macek (Aritma, z toho 2 rozhodující penalty v rozstřelu v divizi), V. Junek (na podzim 5 za Union Vršovice v přeboru, na jaře 1 za Meteor v divizi), Jonáš (Motorlet, z toho 1 rozhodující penalta v rozstřelu v divizi a 5 za B-tým v přeboru), Pusch, Šahini (oba Motorlet B), Deré (ČAFC), Hák (Hostivař), Pokorný (Uhelné sklady), S. Sýkora (Třeboradice), Vild (Viktoria Žižkov B), Cabadaj (Sparta jun.), Kubů (Dukla jun.)
5 – Pulkrab (Sparta, z toho 1 v Mol Cupu a 1 za juniorku), Helal (Bohemians 1905), Schranz (Dukla, z toho 1 v Mol Cupu), Baluta (Slavia, z toho 1 v Mol Cupu a 1 za juniorku), Mashike (Viktoria Žižkov, z toho 1 za B-tým v přeboru), Urbanec (Viktoria Žižkov, z toho 1 v Mol Cupu a 1 za B-tým v přeboru), Abena (Loko Vltavín, z toho 1 v Mol Cupu), Ezeala (Meteor), Vojta (Motorlet), D. Macháček I. (Aritma), Pavlata (Admira, z toho 3 za B-tým v přeboru), Flaks, Řežábek, Vágner (všichni Přední Kopanina), Cabaňa, Duong (oba Viktoria Žižkov B), Belán (Uhelné sklady), M. Beneš (Braník), Fitzel (ČAFC), Geissler (Tempo), V. Hruška (Podolí), R. Hanzlík (na podzim 3 za Vyšehrad B, na jaře 2 za Podolí), P. Junek (Třeboradice), Křivánek (Tempo), Shinjikashvili (Vyšehrad B), Trapanovski (na podzim 1 za Viktorii Žižkov B v přeboru, na jaře 4 za juniorku Slavie), P. Hájek, Radwan (oba Sparta jun.), Begič, Vaníček (oba Bohemians 1905 jun.), Korček (Dukla jun.)
4 – Stanciu (Sparta), Hložek, Šural (oba Sparta, oba 1 v Mol Cupu), Jindřišek (Bohemians 1905), M. Hašek (na podzim 3 za Bohemians 1905, z toho 1 v Mol Cupu, na jaře 1 za Spartu), Zmrhal (Slavia), Bartek (Bohemians 1905, z toho 2 v Mol Cupu), Záviška (Bohemians 1905, z toho 1 v Mol Cupu a 1 za juniorku), Krunert (Dukla, z toho 1 za juniorku), D. Douděra (Dukla, z toho 2 za juniorku), M. Čermák (Viktoria Žižkov, z toho 2 za B-tým v přeboru), Sintean (Viktoria Žižkov, 3 za B-tým v přeboru), V. Mareš (na podzim 3 za Viktorii Žižkov, z toho 1 v Mol Cupu a 2 za B-tým v přeboru, na jaře 1 za Vyšehrad: rozhodující penalta v rozstřelu v ČFL), Rys (Vyšehrad, z toho 1 rozhodující penalta v rozstřelu v ČFL a 1 gól v Mol Cupu), Pejša (Loko Vltavín), Vieira (Loko Vltavín, 2 v Mol Cupu), Sarr (Olympia Radotín), Hadi (Olympia Radotín, z toho 1 rozhodující penalta v rozstřelu v ČFL a 1 v Mol Cupu), Volek (na podzim 3 za Viktorii Žižkov B, na jaře 1 za Olympii Radotín), Jankú, V. Kostka (oba Meteor), Horák (Admira, z toho 1 v Mol Cupu a 1 rozhodující penalta v rozstřelu v divizi), Mošna (Admira, z toho 2 v Mol Cupu), Podzemský (Motorlet, z toho 3 za B-tým v přeboru), Turák (Aritma), J. Černý, Chyle, J. Kučera (všichni Hostivař), Nezmar, F. Novák, Solař (všichni Dukla Jižní Město), L. Svoboda, Matěj Vondrka, Zezula (všichni Podolí), D. Bláha, Vltavský (oba Tempo), Bláža, Žárský (oba ČAFC), D. Hruška (Třeboradice), Rapant (Braník), Tomaides (Union Vršovice), Le Tuan, Vetešník (oba Bohemians 1905 jun.), Kott (Dukla jun.), Šilhan (Slavia jun.), L. Traoré (Sparta jun.)
3 – Coufal, Kúdela, Tecl (všichni Slavia), Miloševič, D. Tetour (Dukla), Podaný (Dukla, z toho 1 za juniorku), Karlsson (Sparta), M. Frýdek (Sparta, z toho 1 rozhodující penalta v rozstřelu v Mol Cupu), Plavšić (Sparta, z toho 1 v Mol Cupu), L. Hůlka (Bohemians 1905), M. Koubek (Bohemians 1905, z toho 2 za juniorku), Krch (Bohemians 1905, z toho 1 za juniorku), Batioja, Kubala (oba Viktoria Žižkov), Súkenník (Viktoria Žižkov, z toho 1 za B-tým v přeboru), Josef Bazal, Dočekal (oba Viktoria Žižkov, oba 2 za B-tým v přeboru), Podzimek, Valíček (oba Loko Vltavín), Pardubský (Vyšehrad, z toho 1 rozhodující penalta v rozstřelu v ČFL), P. Ježdík, Oikonomikos (oba Olympia Radotín, oba 2 rozhodující penalty v rozstřelu v ČFL), D. Dvořák, Frantl, Frohna (všichni Meteor), Fric, Martinic (oba Admira), J. Junek (Aritma), Scharf (Motorlet), Čepelák (Motorlet, z toho 2 za B-tým v přeboru), Jan Bazal, Krejdl, Michalec, Richter (všichni Vyšehrad B), Babický, V. Hašek, Šmídek (všichni Tempo), L. Hruška, Koubek, Zilvar (všichni Uhelné sklady), Bednář, Krob (oba Podolí), T. Bláha, Graf (oba Přední Kopanina), Fingerhut, Lupínek (oba Admira B), Kouřimský, Jan Špaček I. (oba Union Vršovice), Mašlej, Wulkan (oba ČAFC), M. Vrána, T. Zeman (oba Viktoria Žižkov B), N. Čermák (Dukla Jižní Město), Karbulka (Motorlet B), Láf (Královice), Platil (Braník), Vrabec (Újezd Praha 4), Burda, Flak, Z. Mustedanagič, Prokopec, Zuberu (oba Sparta jun.), Burget, Štursa (oba Dukla jun.), Ugwu, Vrána (oba Bohemians 1905 jun.), D. Macháček II. (Slavia jun.)
2 – Costa, Štetina, Zahustel (všichni Sparta), Radaković (Sparta, z toho 1 v Mol Cupu), Bořil, I. Traoré (oba Slavia), J. Sýkora (Slavia, z toho 1 v Mol Cupu), Van Buren (Slavia, z toho 1 za juniorku), Ďurica, Hadaščok, Holík (všichni Dukla), Bilovský (Dukla, z toho 1 v Mol Cupu), Dostál (Bohemians 1905), Juliš (Bohemians 1905, z toho 1 v Mol Cupu), F. Hašek (Bohemians 1905, z toho 1 za juniorku), Podrazký (na podzim 1 za Viktorii Žižkov, na jaře 1 za juniorku Slavie), Auer (na podzim 1 za juniorku Slavie, na jaře 1 za Viktorii Žižkov), Brejcha, Krobot, Laňka (všichni Vyšehrad), T. Rada, Jan Špaček II. (oba Loko Vltavín), Láncz, D. Zoubek (oba Loko Vltavín, oba 1 rozhodující penalta v rozstřelu v ČFL), Baran, Kocour, Kraus, Modr, Štohanzl, Turbák (všichni Aritma), Hrdina, Schulz (oba Meteor), Hurka (Motorlet), Dvorský (Motorlet, z toho 1 za B-tým v přeboru), J. Doležal, A. Krivosheev, M. Krivosheev, Macej, O. Toman (všichni Vyšehrad B), Farkaš, Grznár, P. Janda, M. Novotný (všichni Třeboradice), M. Krejča, Ptáček, Randa, Vacík (všichni Královice), Adámek, Konejl, Preisler (všichni Tempo), Ceccarelli, Šebák, Vybíral (všichni Braník), Marek, Nagy, Nováček (všichni ČAFC), Papež, Pešír, Valeš (všichni Újezd Praha 4), Stratil, Špulka, Tomaides (všichni Union Vršovice), Fiedler, Maršálek (oba Motorlet B), J. Krejča, Nebřenský (oba Hostivař), Nguyen, Tseber, Vilotič (všichni Viktoria Žižkov B), Inneman, Žampa (oba Dukla Jižní Město), Pelikán, Šindelář (oba Admira B), Steinocher, Studnička (oba Uhelné sklady), Houška (Přední Kopanina), Bezdička, Chlumecký, Kovaľ, Lauko, Mentberger, Šolaja, Ullman (všichni Dukla jun.), Alijagič, Ambler, Gabriel, Nestor Albiach, Vatajelu (všichni Sparta jun.), Buneš, Nátr (oba Bohemians 1905 jun.), A. Petrák, Slanina (oba Slavia jun.)
1 – Drchal, M. Frýdek, Matěj Hanousek, Chipciu, Plavšić, Sáček, V. Vukadinovič (všichni Sparta), Mašek, Reiter, Vacek (všichni Bohemians 1905), Holenda (Dukla), Brander, Breda (oba Dukla, oba gól v Mol Cupu), Frizoni, Žežulka (oba Viktoria Žižkov), P. Čapek, Jandera, Kozel, Švejdík, Zákostelský (všichni Vyšehrad), Hradecký (Vyšehrad, rozhodující penalta v rozstřelu v ČFL), Kacafírek (Vyšehrad, gól v Mol Cupu), Hovorka, Pouzar (oba Loko Vltavín), Eichler, Viduna (oba Loko Vltavín, oba gól v Mol Cupu), Bužík, Jiránek, Koutenský (oba Olympia Radotín), Filip, L. Kučera, Kutina, Penc, Radosta, Štěpánek (všichni Motorlet), Čížek, Křížek, Majer, Vosický (všichni Admira), Holeček, Jaroš, Přibyl, Zolotuchin (všichni Meteor), Polom, Rybka (oba Aritma), Beňo, Drozd, Jireček, T. Junek, Kravtsiv, Kubík, Madej (všichni Vyšehrad B), Andrle, Burda, Livora, Muleme, Obermajer, Saňa (všichni Viktoria Žižkov B), Blažek, Borovička, Kaiser, Minařík, Monnier, Protivínský, Švarc, Turek (všichni Union Vršovice), J. Hůlka, Mařík, Salašovič, Simaichl, J. Svoboda, Tylšar (všichni Motorlet B), Camara, Dovhaniuk, Kodytek, Mráz, Neveršil, Pekárek, Vybíral (všichni Braník), Gábor, Brož, J. Hrubý, Janovský, Kotek, Kristen, Mráček, Šumník (všichni Podolí), Červenka, Jiřík, L. Kubík, Votava (všichni Třeboradice), Daňhel, Chyle, Malčánek, M. Navrátil, Přibyl (všichni Újezd Praha 4), Bartoň, Komínek, Sázel, Trnka, Vachoušek (všichni Admira B), D. Kadlec, Netušil, Perl, Schwank, Soukal, Valta, Žalud (všichni Tempo), Dejmek, Lafek, Markuzi, Pařík, M. Petrák (všichni Dukla Jižní Město), Dufek, Duka, Havlín, Malík (všichni Královice), Hájek, Hollmotz, Janek, Vik (všichni Přední Kopanina), Hrazdíra, Majerčin, Stolfa (všichni Uhelné sklady), T. Kaliba, Klimsza, Rákosník, Trýb (všichni ČAFC), Pazdera, Šabo (oba Hostivař), Dancák, Doumbia, Dressler, Hodek, Houha, R. Mašek, Schneider, D. Souček, Trávníček, Vyleta (všichni Dukla jun.), Čivič, Dudl, Chervak, Maksić, Penc, Ristić, Sláma, Vácha, Wiesner (všichni Sparta jun.), Bederka, Hlinák, Horizrál, McKendry, Lehovec, Rizvanov, Šmíd (všichni Bohemians 1905 jun.), D. Fišer, Jan Havránek, Hönig, J. Janoušek, Mitrano, Zelený, Zinhasovič (všichni Slavia jun.).


Pražský brankář (vychytané nuly)
17 – Kolář (Slavia, z toho 2 v Mol Cupu)
14 – Jungr (Admira, z toho 1 v Mol Cupu)
12 – Fryšták (Bohemians 1905, z toho 2 v Mol Cupu a 2 za juniorku)
10 – Niță (Sparta)
8 – Otáhal (na podzim 1 za Viktorii Žižkov, na jaře 7 za Vyšehrad), Koblenc (Loko Vltavín), Čáp (Olympia Radotín, z toho 1 v Mol Cupu), Bojčuk (Újezd Praha 4), Michal Vondrka (Podolí)
7 – D. Toman (Meteor), Foferka (Motorlet, z toho 1 za B-tým v přeboru)
6 – Heča (Sparta, z toho 1 v Mol Cupu a 1 za juniorku), F. Rada (Dukla), Kudláček (Braník), Kotek (Sparta jun.)
5 – M. Hruška (Dukla, z toho 2 v Mol Cupu a 2 za juniorku), Valeš (Bohemians 1905, z toho 1 v Mol Cupu), Jiří Havránek (Vyšehrad), Stareček (Aritma)
4 – Štorc (z toho 1 za juniorku Sparty a 3 za Loko Vltavín v ČFL), Babka (Vyšehrad B), Mačí (Přední Kopanina), Pacovský (Tempo), Kouba (Bohemians 1905 jun.)
3 – P. Soukup (Viktoria Žižkov), Cingel (Admira, 1 v Mol Cupu a 2 za B-tým v přeboru), Provazník, Strazzer (oba Hostivař), Borský (Uhelné sklady), Hradil (Třeboradice), Radotič (Slavia jun.)
2 – Kovář (Slavia, obě čistá konta v Mol Cupu), Šiman (Olympia Radotín), J. Fišer (Újezd Praha 4), A. Kučera (Uhelné sklady), Lisa (Královice), Šilhavý (Union Vršovice), Štěpánek (ČAFC), Fiala (Bohemians 1905 jun.), Radimský (Slavia jun.)
1 – Winter (Viktoria Žižkov, v Mol Cupu), Šrámek (Meteor), Polomský, Sklenář (oba Motorlet B), Dočekal (Vyšehrad B), Drahorád (ČAFC), P. Jeřábek (Královice), Štika (Viktoria Žižkov B), Tlustý (Dukla Jižní Město), Žulevič (Admira B), Janda (Dukla jun.), Vantruba (Slavia jun.).