Foto: redakce
Modřany slaví 100. výročí od založení ve velkém stylu: přijedou slavná jména Sparty
16.05.2019

Modřany slaví 100. výročí od založení ve velkém stylu: přijedou slavná jména Sparty

Výjimečný den prožijí všichni fanoušci fotbalového SK Modřany v sobotu 18. května. Tradiční klub slaví 100. narozeniny a při té příležitosti zve do svého areálu v Komořanské ulici širokou veřejnost, která se může těšit na bohatý fotbalový i doprovodný program.

„S otevřenou náručí přivítáme jak fotbalové nadšence, tak také rodiny s dětmi či příznivce dobrého jídla i pití. Nachystali jsme se poctivě a pevně věřím, že každý u nás stráví pohodovou sobotu dle svých představ,“ zve na akci předseda klubu Lukáš Ballek.

Fanouškům se brány modřanského areálu otevřou v 10 hodin a již v 11 hodin se odehraje jeden z vrcholů celého dne. Modřanští fotbalisté, kteří si předehrávají svůj víkendový zápas I. A třídy proti Vltavínu B již dnes, totiž změří síly se starou gardou Sparty.

Do slavnostně vyzdobeného areálu tak míří slavná jména v čele s Jaromírem Blažkem, Tomášem Junem, Luďkem Straceným, Lukášem Zelenkou, Jiřím Novotným, Markem Kinclem, Horstem Sieglem, Ivanem Haškem, Vratislavem Lokvencem a mnohými dalšími jmény sparťanské i reprezentační historie.

Těšíme se moc, bude to pro nás obrovská čest a samozřejmě také sportovní výzva,“ usmívá se kapitán modřanského A mužstva Tomáš Pravenec, který si zároveň pochvaluje skvělý přístup sparťanských zástupců. „Jsme nadšení, kolik slavných tváří se na akci objeví, všichni zástupci sparťanského týmu navíc budou po utkání fanouškům k dispozici v rámci autogramiády.“

V průběhu dne dojde také na vystoupení mažoretek, zápasy mládežnických i dívčích celků pořádajícího klubu a smutní jistě nebudou ani hráči B-týmu, kteří své síly poměří síly s fotbalistkami Sparty.

Během odpoledne představí úžasnou freestyle fotbalovou show Honza Weber a atmosféru večerní oslavy naladí se svými barmanskými triky vicemistr světa Václav Abrahám. V samotném závěru nebude chybět živý koncert, vystoupení DJ´s a velkolepý ohňostroj.

Celou dobu si budou moct návštěvníci akce užít klasické fotbalové lahůdky i množství specialit pro děti. „Naším cílem je spokojenost a dobrá nálada všech, kteří nás v sobotu poctí svoji návštěvou. Dle všeho by nám mělo přát také počasí, moc se těšíme,“ řekl Ballek.

Vstupné na akci činí 100 Kč, děti do 6 let mají vstup zdarma, senioři a mladiství do 18 let zaplatí 50 Kč.

PROGRAM OSLAV 100 let fotbalu v Modřanech

10:00 Otevření areálu
10:30 Zahájení programu
11:00 Zápas Muži “A“ SK Modřany - AC Sparta stará garda
11:45 V přestávce vystoupení mladých mažoretek z DDM Monet
12:45 Autogramiáda hráčů staré gardy AC Sparta Praha
13:00 Zápas školička SK Modřany – FC Tempo
13:30 Mladší přípravka SK Modřany – Sokol Řepy
14:00 Zápas Starší přípravka SK Modřany – SK Hostivař
14:30 Gentlemani SK Modřany – TJ Sokol Písnice
14:45 Freestyle fotbalová show Jan Weber
15:00 Zápas Mladší žáci SK Modřany – SK Újezd Praha 4
15:30 Dívky SK Modřany – Dívky AC Sparta
16:00 Zápas Starší žáci SK Modřany – SK Nusle
17:00 Zápas Muži “B“ SK Modřany – AC Sparta Praha ženy
18:45 Zábavný program:
Freestyle fotbalová show Jana Webera
Barmanská show Václava Abraháma
19:45 Koncert – skupina Etapa; skupina Vocode
21:00 Dj´s
21:50 Ohňostroj Barrandov flash22:00 Ukončení akce



Fotografie