Foto: Jiří IPSER
VIDEO: Dramata v posledních minutách i výprask Uhelných skladů. Podívejte se!
08.05.2019

VIDEO: Dramata v posledních minutách i výprask Uhelných skladů. Podívejte se!

24. kolo Pražská teplárenská přeboru nabídlo divákům celou řadu velice napínavých zápasů, ve kterých se mnohdy rozhodovalo až závěrečných minutách. První dva celky tabulky opět ztratily body, na což jsme v průběhu sezony nebyli příliš zvyklí.

Momentálně druhé Uhelné sklady utrpěly těžkou porážku na hřišti rezervy Motorletu. Kvůli zraněním musely nastoupit na hřiště značně oslabené a jejich soupeř toho dokonale využil. Na úvodní gól Motorletu ze šesté minuty hráči Uhelných skladů ještě bleskově zareagovali a vyrovnali, ale poté už se dařilo jen domácím, kteří protivníkovi nadělili dalších sedm branek. Hattrick zaznamenal Karel Pusch, jenž se v posledních kolech dostal do výborné střelecké formy.

Ztratil i vedoucí Újezd Praha 4. Neprohrál jako jeho pronásledovatel v boji o přeborový titul, ale neměl k tomu v zápase s Viktorií Žižkov B daleko. Vypadalo to, že vyrovnané utkání rozhodl ve prospěch Žižkova povedeným přímým volným kopem Burda, avšak tři minuty před koncem dotlačil Podvín míč po rohovém kopu do sítě a vyrovnal na konečných 3:3.

V posledních vteřinách se měnilo hned třikrát skóre na Admiře, kde se tamní rezervní celek utkal s Vršovicemi, které mají nového trenéra Bareše. Po úvodním gólu Monniera a krásném přímém kopu domácího Štefana se hrálo za nerozhodného stavu 1:1 až do 88. minuty, kdy dopravil míč za brankovou čáru hostující Tomaides. Vršovice se však nakonec neradovaly z vítězství. V 90. minutě Štefan akrobaticky srovnal na 2:2 a v nastaveném čase rozhodl o vítězství Admiry Trnka.

Naprosto strhující závěr měl i duel mezi Slavojem Podolí a Královicemi. Hostující Sokol vedl 2:1, ale v 90. minutě srovnal stav Jůzek. Hrající trenér Královic Kalivoda ovšem hned o několik vteřin později vrátil vedení svému týmu, když sklepnutý míč z hranice vápna chladnokrevně poslal přesně ke vzdálenější tyči.

Poměrně velký výsledkový šok se zrodil v Třeboradicích. Braník, který bojuje o záchranu v soutěži, zde zaskočil úřadujícího mistra a uštědřil mu nepopulárního bůra.

Ve velice důležitém souboji ve spodní části tabulky díky dvěma trefám Chyleho otočila Hostivař utkání s ČAFC a vyhrála 2:1. Drží tak třízápasovou vítěznou sérii pod novým trenérem Procházkou.

Na opačném konci přeborové tabulky se za dvěma nejlepšími týmy vede tvrdý souboj o třetí pozici. V těsném kontaktu s první pěticí zůstává Dukla JM, která dokázala zdolat Tempo 4:0, o což se dvěma góly přičinil i nejlepší střelec tohoto celku Kotlík. Dukla tak zaostává o dva body za Přední Kopaninou, jež v přímém souboji podlehla Slavoji Vyšehrad B poměrem 1:3.

Podívejte se na sestřih gólových okamžiků z uplynulého víkendu, který je vyroben ze záběrů klubových kamer. Ty přenáší zápasy živě na serveru tvcom.cz. Kvůli technickým důvodům chybí dva góly ze zápasu Slavoj Vyšehrad B – Přední Kopanina (3:1).



Fotografie