Foto: Pavel Jiřík st.
Rapant s Baďurou završili počet deseti jarních hattricků
01.05.2019

Rapant s Baďurou završili počet deseti jarních hattricků

Na pražské fotbalové scéně si během posledního dubnového víkendu připsali nejlepší individuální střelecké výkony dva hráči z Pražská teplárenská přeboru Prahy: autoři hattricku Rostislav Baďura z Viktorie Žižkov B a Daniel Rapant z Braníku.

Baďura, který přišel v zimě na Žižkov ze Sigmy Olomouc, byl díky svým třem trefám strůjcem vítězství béčka Viktorky 4:1 na hřišti Uhelných skladů. Rapant, posila Braníku z vysočanské Pragovky, se trefil třikrát do sítě Motorletu B, ani to však jeho týmu nestačilo k plnému bodovému zisku, zápas totiž skončil remízou 3:3.

Včetně březnových autorů čtyř branek Jiří Heřmana z Vyšehradu B a Václava Drchala z juniorky Sparty zaznamenala jarní část sezony až dosud deset hattricků pražských fotbalistů. Jejich dalšími strůjci byli Jakub Vojta (Motorlet), Farid Nabiyev (Slavia jun.), Štěpán Zahálka (Admira), Martin Richter (Vyšehrad B), Lukáš Křivánek (FC Tempo), Daniel Urban (Přední Kopanina) a zmínění Baďura s Rapantem.

Lídr pořadí pražských střelců Daniel Urban si pojistil své vedení dvěma trefami do sítě Podolí a na svém kontě má momentálně 27 branek, tedy v průměru 1,17 na zápas. Už čtyři branky na něj ztrácejí Zahálka s Heřmanem, byť i oni se na sklonku dubna zapsali do střeleckých listin. To ale i čtvrtý Tomáš Kadlec z Třeboradic, autor dvaceti gólů.

Pořadí brankářů vede i nadále s přehledem slávista Ondřej Kolář (14 vychytaných nul) před Tomášem Fryštákem z Bohemians 1905 a Martinem Jungrem z Admiry (oba 11 čistých kont).


Pražský střelec (počet gólů)
27 – Urban (Přední Kopanina)
23 – Š. Zahálka (Admira, z toho 1 rozhodující penalta v rozstřelu v divizi), Heřman (Vyšehrad B)
20 – T. Kadlec (Třeboradice)
19 – Nabiyev (Slavia jun.)
18 – Veselý (Loko Vltavín, z toho 3 v Mol Cupu)
15 – Bassey (Olympia Radotín), Kotlík (Dukla Jižní Město, z toho 1 v Mol Cupu), Sus (Královice)
14 – D. Čapek (Vyšehrad, z toho 1 v Mol Cupu), Michálek (Admira, z toho 1 gól v Mol Cu-pu a 11 za B-tým v přeboru), Šultes (Přední Kopanina)
13 – Z. Hanzlík (Újezd Praha 4), Klán (Uhelné sklady)
12 – Stoch (Slavia), T. Souček (Slavia, z toho 2 v Mol Cupu), Kanga (Sparta, z toho 1 rozhodující penalta v rozstřelu v Mol Cupu), Rondič (na podzim 9 za Viktorii Žižkov, z toho 3 v Mol Cupu a 4 za B-tým v přeboru, na jaře 3 za juniorku Slavie)
11 – Tetteh (Sparta), Hušbauer (Slavia, z toho 2 v Mol Cupu)
10 – Rataj (Vyšehrad, z toho 1 v Mol Cupu a 2 za B-tým v přeboru), L. Novák (Braník), Kalivoda (Královice), Podvín (Újezd Praha 4), Šafránek (Uhelné sklady), Vrzal (Dukla Jižní Město)
9 – Nečas (Bohemians 1905, z toho 1 v Mol Cupu a 4 za juniorku), Měska (Motorlet, z toho 1 rozhodující penalta v rozstřelu v divizi a 3 za B-tým v přeboru), Mařík (Motorlet, 1 v Mol Cupu a 3 za B-tým v přeboru), J. Jeřábek (Újezd Praha 4), Viktorin (Třeboradice)
8 – Duranović (Dukla, z toho 2 za juniorku), Vejvar (na podzim za Slavii 1 v Mol Cupu a 5 za juniorku, na jaře za Vyšehrad 2 v ČFL), Šípek (Loko Vltavín), Trýzna (Olympia Radotín, z toho 2 v Mol Cupu), J. Beneš (Aritma, z toho 2 rozhodující penalty v rozstřelu v divizi a 1 gól v Mol Cupu), Hrabina (Motorlet B), J. Pospíšil (Královice), Janko (Dukla jun.), O. Novotný (Sparta jun.), Vodháněl (Bohemians 1905 jun.)
7 – Škoda (Slavia), Mešanovič (Slavia, 1 v Mol Cupu a 6 za juniorku), Drchal (Sparta, z toho 1 v Mol Cupu a 4 za juniorku), Drobílek (Vyšehrad), Maione (Loko Vltavín), O. Janda (Motorlet), D. Kostka (Motorlet, z toho 2 za B-tým v přeboru), Rajnoch (Motorlet, z toho 1 rozhodující penalta v rozstřelu v divizi a 1 v Mol Cupu), M. Douděra (Admira, z toho 5 za B-tým v přeboru), Hanek (Meteor, z toho 1 rozhodující penalta v rozstřelu v divizi), Formáček, Slánský (oba Královice), Jůzek (Podolí), D. Kocourek (Uhelné sklady), Walter (Újezd Praha 4), Vaněk (Slavia jun.)
6 – Olayinka (Slavia), Frydrych, Van Buren (oba Slavia, oba 2 v Mol Cupu a 1 za juniorku), Vaníček (Bohemians 1905, z toho 1 v Mol Cupu a 5 za juniorku), Musa (Viktoria Žižkov), Kurek (Admira, z toho 1 v Mol Cupu), Panýrek (Admira, z toho 3 za B-tým v přeboru), Štefan (Admira, z toho 5 za B-tým v přeboru), V. Junek (na podzim 5 za Union Vršovice v pře-boru, na jaře 1 za Meteor v divizi), Hák, Proskočil (oba Hostivař), Baďura (Viktoria Žižkov B), Cvrček (Přední Kopanina), Doležel (Újezd Praha 4), S. Sýkora (Třeboradice), Trávník (Braník), Cabadaj (Sparta jun.)
5 – Pulkrab (Sparta, z toho 1 v Mol Cupu a 1 za juniorku), Helal (Bohemians 1905), Schranz (Dukla, z toho 1 v Mol Cupu), Brabenec (Olympia Radotín), Tichý (Loko Vltavín, z toho 1 v Mol Cupu), Čácha (Admira, z toho 1 za B-tým v přeboru), J. Šimek (Admira, z toho 2 za B-tým v přeboru), Vojta (Motorlet), Jonáš (Motorlet, z toho 1 rozhodující penalta v rozstřelu v divizi a 4 za B-tým v přeboru), Macek (Aritma, z toho 1 rozhodující penalta v rozstřelu v divizi), Deré, Fitzel (oba ČAFC), Belán (Uhelné sklady), M. Beneš (Braník), Geissler (Tempo), V. Hruška (Podolí), P. Junek (Třeboradice), Shinjikashvili (Vyšehrad B), Šahini (Motorlet B), Vágner (Přední Kopanina), Vild (Viktoria Žižkov B), Kubů (Dukla jun.), Radwan (Sparta jun.), Vaníček (Bohemians 1905 jun.)
4 – Stanciu (Sparta), Šural (Sparta, z toho 1 v Mol Cupu), M. Hašek (na podzim 3 za Bohemians 1905, z toho 1 v Mol Cupu, na jaře 1 za Spartu), Zmrhal (Slavia), Masopust (Slavia, z toho 1 v Mol Cupu), Baluta (Slavia, z toho 1 v Mol Cupu a 1 za juniorku), Bartek (Bohemians 1905, z toho 2 v Mol Cupu), Záviška (Bohemians 1905, z toho 1 v Mol Cupu a 1 za juniorku), D. Douděra (Dukla, z toho 2 za juniorku), Mashike (Viktoria Žižkov, z toho 1 za B-tým v přeboru), Urbanec (Viktoria Žižkov, z toho 1 v Mol Cupu a 1 za B-tým v přeboru), M. Čermák (Viktoria Žižkov, z toho 2 za B-tým v přeboru), Sintean (Viktoria Žižkov, 3 za B-tým v přeboru), V. Mareš (na podzim 3 za Viktorii Žižkov, z toho 1 v Mol Cupu a 2 za B-tým v přeboru, na jaře 1 za Vyšehrad: rozhodující penalta v rozstřelu v ČFL), Rys (Vyšehrad, z toho 1 rozhodující penalta v rozstřelu v ČFL a 1 gól v Mol Cupu), Abena (Loko Vltavín, z toho 1 v Mol Cupu), Pejša (Loko Vltavín), Vieira (Loko Vltavín, 2 v Mol Cupu), Hadi (Olympia Radotín, z toho 1 rozhodující penalta v rozstřelu v ČFL a 1 v Mol Cupu), Volek (na podzim 3 za Viktorii Žižkov B, na jaře 1 za Olympii Radotín), Ezeala, Jankú, V. Kostka (všichni Meteor), Turák (Aritma), Horák (Admira, z toho 1 v Mol Cupu a 1 rozhodující pe-nalta v rozstřelu v divizi), Rossmann (Motorlet, z toho 1 rozhodující penalta v rozstřelu v divizi a 2 za B-tým v přeboru), D. Bláha, Křivánek, Vltavský (všichni Tempo), Nezmar, F. Novák, Solař (všichni Dukla Jižní Město), Bláža, Žárský (oba ČAFC), Flaks, Řežábek (oba Přední Kopanina), L. Svoboda, Zezula (oba Podolí), R. Hanzlík (na podzim 3 za Vyšehrad B, na jaře 1 za Podolí), Běhounek (Újezd Praha 4), J. Černý (Hostivař), Duong (Viktoria Žižkov B), Pokorný (Uhelné sklady), Kolman, Kott (oba Dukla jun.), Le Tuan, Vetešník (oba Bohemians 1905 jun.), P. Hájek (Sparta jun.)
3 – Coufal, Kúdela, Tecl (všichni Slavia), Podaný (Dukla, z toho 1 za juniorku), M. Frýdek (Sparta, z toho 1 rozhodující penalta v rozstřelu v Mol Cupu), Hložek, Plavšić (oba Sparta, oba 1 v Mol Cupu), M Koubek (Bohemians 1905, z toho 2 za juniorku), Krch (Bohemians 1905, z toho 1 za juniorku), Batioja (Viktoria Žižkov), Dočekal (Viktoria Žižkov, z toho 2 za B-tým v přeboru), Valíček (Loko Vltavín), P. Ježdík (Olympia Radotín, z toho 2 rozhodující penalty v rozstřelu v ČFL), D. Dvořák, Frantl, Frohna (všichni Meteor), Fric, Martinic (oba Admira), Mošna (Admira, z toho 2 v Mol Cupu), Pavlata (Admira, z toho 1 za B-tým v přeboru), J. Junek (Aritma), Podzemský (Motorlet, z toho 2 za B-tým v přeboru), Jan Bazal, Krejdl, Richter (všichni Vyšehrad B), L. Hruška, Koubek, Zilvar (všichni Uhelné sklady), Babický, V. Hašek (oba Tempo), T. Bláha, Graf (oba Přední Kopanina), Fingerhut, Lupínek (oba Admira B), Kouřimský, Tomaides (oba Union Vršovice), Platil, Rapant (oba Braník), Bednář (Podolí), J. Kučera (Hostivař), Láf (Královice), Pusch (Motorlet B), Vrabec (Újezd Praha 4), Wulkan (ČAFC), T. Zeman (Viktoria Žižkov B), Trapanovski (na podzim 1 za Viktorii Žižkov B v přeboru, na jaře 2 za juniorku Slavie), Burda, Flak, Z. Mustedanagič, Prokopec, Traoré, Zuberu (všichni Sparta jun.), Begič, Ugwu, Vrána (všichni Bohemians 1905 jun.), Burget, Krunert, Štursa (všichni Dukla jun.)
2 – Ďurica, Holík, Miloševič, Tetour (všichni Dukla), Bilovský (Dukla, z toho 1 v Mol Cupu), Dostál, L. Hůlka, Jindřišek (všichni Bohemians 1905), Juliš (Bohemians 1905, z toho 1 v Mol Cupu), F. Hašek (Bohemians 1905, z toho 1 za juniorku), Bořil (Slavia), J. Sýkora (Slavia, z toho 1 v Mol Cupu), Van Buren (Slavia, z toho 1 za juniorku), Karlsson (Sparta), Radaković (Sparta, z toho 1 v Mol Cupu), Kubala, Súkenník (oba Viktoria Žižkov), Podrazký (na podzim 1 za Viktorii Žižkov, na jaře 1 za juniorku Slavie), Auer (na podzim 1 za juniorku Slavie, na jaře 1 za Viktorii Žižkov), Brejcha, Laňka (oba Vyšehrad), Pardubský (Vyšehrad, z toho 1 rozhodující penalta v rozstřelu v ČFL), Podzimek, T. Rada (oba Loko Vltavín), Láncz (Loko Vltavín, z toho 1 rozhodující penalta v rozstřelu v ČFL), Sarr (Olympia Radotín), Baran, Kraus, Turbák (všichni Aritma), Hrdina, Schulz (oba Meteor), Scharf (Motorlet), Dvorský (Motorlet, z toho 1 za B-tým v přeboru), Josef Bazal, Cabaňa, Nguyen, Vilotič, M. Vrána (všichni Viktoria Žižkov B), Adámek, Konejl, Preisler, Šmídek (všichni Tempo), J. Doležal, A. Krivosheev, Macej, O. Toman (všichni Vyšehrad B), Marek, Mašlej, Nagy, Nováček (všichni ČAFC), Čepelák, Fiedler, Maršálek (všichni Motorlet B), Farkaš, Grznár, D. Hruška (všichni Třeboradice), M. Krejča, Ptáček, Randa (všichni Královice), Stratil, Špulka, Tomaides (všichni Union Vršovice), J. Krejča, Nebřenský (oba Hostivař), Krob, Matěj Von-drka (oba Podolí), Papež, Valeš (oba Újezd Praha 4), Steinocher, Studnička (oba Uhelné sklady), Ceccarelli (Braník), Houška (Přední Kopanina), Chyle (Hostivař), Pelikán (Admira B), Alvir, Petrák, Slanina, Šilhan (všichni Slavia jun.), Bezdička, Chlumecký, Lauko, Mentberger, Šolaja (všichni Dukla jun.), Gabriel, Nestor Albiach, Vatajelu (všichni Sparta jun.), Buneš (Bohemians 1905 jun.)
1 – Costa, Drchal, M. Frýdek, Matěj Hanousek, Chipciu, Plavšić, Sáček, Štetina, V. Vukadinovič, Zahustel (všichni Sparta), Mašek, Reiter, Vacek (všichni Bohemians 1905), Hadaščok (Dukla), Brander, Breda (oba Dukla, oba gól v Mol Cupu), P. Čapek, Jandera, Kozel, Krobot, Švejdík (všichni Vyšehrad), Hradecký (Vyšehrad, rozhodující penalta v rozstřelu v ČFL), Kacafírek (Vyšehrad, gól v Mol Cupu), Hovorka, Pouzar, Špaček (všichni Loko Vltavín), Eichler, Viduna (oba Loko Vltavín, oba gól v Mol Cupu), D. Zoubek (Loko Vltavín, rozhodující penalta v rozstřelu v ČFL), Bužík, Jiránek, Koutenský (oba Olympia Radotín), Oikonomikos (Olympia Radotín, rozhodující penalta v rozstřelu v ČFL), Filip, L. Kučera, Kutina, Penc, Radosta, Štěpánek (všichni Motorlet), Kocour, Modr, Rybka, Štohanzl (všichni Aritma), Čížek, Křížek, Majer, Vosický (všichni Admira), Jaroš, Přibyl, Zolotuchin (všichni Meteor), Beňo, Jireček, T. Junek, Kravtsiv, M. Krivosheev, Kubík, Madej, Michalec (všichni Vyšehrad B), Andrle, Livora, Muleme, Obermajer, Saňa, Tseber (všichni Viktoria Žižkov B), Blažek, Borovička, Kaiser, Minařík, Protivínský, Švarc, Turek (všichni Union Vršovice), Camara, Dovhaniuk, Kodytek, Mráz, Neveršil, Pekárek, Vybíral (všichni Braník), Gábor, J. Hůlka, Karbulka, Mařík, Salašovič, J. Svoboda, Tylšar (všichni Motorlet B), Brož, J. Hrubý, Kotek, Kristen, Šumník (všichni Podolí), N. Čermák, Dejmek, Lafek, Inneman, Markuzi, Pařík (všichni Dukla Jižní Město), Červenka, P. Janda, Jiřík, L. Kubík, M. Novotný, Votava (všichni Třeboradice), Daňhel, Chyle, Malčánek, Pešír, Přibyl (všichni Újezd Praha 4), Bar-toň, Sázel, Šindelář, Vachoušek (všichni Admira B), Hájek, Hollmotz, Janek, Vik (všichni Přední Kopanina), D. Kadlec, Netušil, Perl, Žalud (všichni Tempo), Hrazdíra, Majerčin, Stolfa (všichni Uhelné sklady), T. Kaliba, Rákosník, Trýb (všichni ČAFC), Dufek, Duka (oba Královice), Pazdera (Hostivař), Doumbia, Dressler, Houha, Kovaľ, R. Mašek, D. Souček, Trávníček, Ullman, Vyleta (všichni Dukla jun.), Bederka, Hlinák, Horizrál, McKendry, Lehovec, Nátr, Rizvanov, Šmíd (všichni Bohemians 1905 jun.), Čivič, Dudl, Chervak, Maksić, Penc, Ristić, Sláma, Vácha, Wiesner (všichni Sparta jun.), D. Fišer, Jan Havránek, Hönig, J. Janoušek, D. Macháček, Mitrano, Zelený (všichni Slavia jun.).

Pražský brankář (vychytané nuly)
14 – Kolář (Slavia, z toho 1 v Mol Cupu)
11 – Fryšták (Bohemians 1905, z toho 2 v Mol Cupu a 2 za juniorku), Jungr (Admira, z toho 1 v Mol Cupu)
10 – Niță (Sparta)
8 – Bojčuk (Újezd Praha 4)
7 – Koblenc (Loko Vltavín), D. Toman (Meteor)
6 – F. Rada (Dukla), Čáp (Olympia Radotín, z toho 1 v Mol Cupu), Michal Vondrka (Podolí)
5 – Jiří Havránek (Vyšehrad), Foferka (Motorlet, z toho 1 za B-tým v přeboru), Stareček (Aritma), Kotek (Sparta jun.)
4 – M. Hruška (Dukla, z toho 2 v Mol Cupu a 2 za juniorku), Valeš (Bohemians 1905, z toho 1 v Mol Cupu), Otáhal (na podzim 1 za Viktorii Žižkov, na jaře 3 za Vyšehrad), Štorc (z toho 1 za juniorku Sparty a 3 za Loko Vltavín v ČFL), Babka (Vyšehrad B), Kudláček (Braník), Mačí (Přední Kopanina), Pacovský (Tempo)
3 – Heča (Sparta, z toho 1 v Mol Cupu a 1 za juniorku), Cingel (Admira, 1 v Mol Cupu a 2 za B-tým v přeboru), Provazník, Strazzer (oba Hostivař), Borský (Uhelné sklady), Hradil (Třeboradice), Kouba (Bohemians 1905 jun.), Radotič (Slavia jun.)
2 – Kovář (Slavia, obě čistá konta v Mol Cupu), Šiman (Olympia Radotín), J. Fišer (Újezd Praha 4), A. Kučera (Uhelné sklady), Lisa (Královice), Šilhavý (Union Vršovice), Radimský (Slavia jun.), Štěpánek (ČAFC)
1 – Soukup (Viktoria Žižkov), Winter (Viktoria Žižkov, v Mol Cupu), Šrámek (Meteor), Po-lomský, Sklenář (oba Motorlet B), Dočekal (Vyšehrad B), Drahorád (ČAFC), P. Jeřábek (Královice), Štika (Viktoria Žižkov B), Žulevič (Admira B), Fiala (Bohemians 1905 jun.), Vantruba (Slavia jun.).