Foto: FAČR
Učitelé se mohou hlásit na seminář k projektu Škola v pohybu

Učitelé se mohou hlásit na seminář k projektu Škola v pohybu

Fotbalové asociace České republiky (FAČR) nabízí účast na semináři ŠKOLA V POHYBU, který je určen pro učitele a učitelky tělesné výchovy na základních školách, učitele a učitelky mateřských škol a pracovníky družin či sportovních kroužků. Hlavním tématem semináře pod vedením profesionálních trenérů FAČR je všeobecná pohybová průprava dětí, trendy ve výchově sportující mládeže a vzájemná inspirace v této oblasti. Seminář je zaměřen primárně na práci s dětmi v MŠ a do 1. stupně ZŠ, principy jsou ale využitelné i se staršími dětmi, proto jste na semináři vítáni bez rozdílu vašeho zaměření.

Termín semináře je středa 24. dubna 2019 od 8 hodin v ZŠ Květnového vítězství, budova K2, adresa Schulhoffova 844, Praha 11.

Mimo teoretických i praktických ukázek a nových zkušeností si účastníci odnesou i certifikát FAČR o absolvování semináře, metodické materiály pro využití ve školní TV a možnost online získání základní licence trenéra fotbalu, tzv. Leader certifikát. Celý kurz je pro účastníky zdarma, bezplatně bude zajištěno i občerstvení a oběd.

Program semináře
8:00 – 8:45 Hlavní principy pohybového rozvoje (teorie – učebna)
8:55 – 9:40 Praktická ukázka hodiny TV s dětmi
10:00 – 10:45 Praktická ukázka hodiny TV s dětmi
10:55 – 12:30 Praktické výstupy učitelů
12:30 – 13:00 Diskuse
13:00 Ukončení semináře, oběd

Kapacita semináře je maximálně 40 míst. Prosíme tedy o registraci vaší účasti přes formulář na odkazu ZDE, a to nejpozději do 19. dubna 2019, aby se včas stihly zajistit veškeré detaily spojené s organizací. Doporučené vybavení s sebou: zápisník, tužka, sportovní oblečení a obuv do haly.