Foto: Pavel Jiřík st.
Béčko Admiry hledá trenéra. Dosavadní kouč Pavel Máj se rozhodl skončit
17.12.2018

Béčko Admiry hledá trenéra. Dosavadní kouč Pavel Máj se rozhodl skončit

Tohle se nečekalo. Rezerva Admiry, po podzimu osmý tým tabulky Pražská teplárenská přeboru, musí hledat trenéra. V přeborovém poločase se rozhodl na místě hlavního kouče skončit Pavel Máj. „Je to pro nás nečekaná věc. Ale bereme to tak, že je lepší se dozvědět tuhle novinu v půlce prosince než o pár měsíců později,“ konstatoval Jaroslav Moudrý, manažer a sekretář Admiry.

„Pavel Máj nám vše vysvětlil, že vzhledem k většímu pracovnímu vytížení a také touze trávit víc času s rodinou, by neměl tolik času na vedení béčka, a tak se raději rozhodl skončit. Všechno nám oznámil s dostatečným předstihem, za Admiru mu chci poděkovat za odvedené služby,“ poznamenal Moudrý.

Trenér Máj startoval sezonu jako asistent Františka Peřiny u divizního áčka klubu z Kobylis. Když pak u rezervy skončil trenér Peclinovský, neváhali šéfové Admiry a vedení béčka svěřili právě do rukou Máje. Za šest kol pod jeho vedením mladíci vybojovali sedm bodů za dvě výhry, jednu remízu a tři porážky. Dvakrát ale tým prohrál s vedoucími týmy tabulky - prvním Újezdem Praha 4 a druhými Uhelnými sklady. Zmíněné duo přitom v přeboru na podzim ani jednou neprohrálo.

Teď musí Admira B hledat nového kouče. Zatím není jasné, kdo mužstvo povede. „Nějaké varianty řešení v hlavě už máme, ale informace o konci trenéra béčka je poměrně čerstvá, takže nemůžu říct nic konkrétního. Určitě budeme jednat, aby do startu přípravy bylo všechno vyřešeno,“ konstatoval manažer Admiry.



Související články