Újezd Praha 4, Admira B, Hostivař a Vršovice odehrály podzim bez vyloučení
12.12.2018

Újezd Praha 4, Admira B, Hostivař a Vršovice odehrály podzim bez vyloučení

Celkem rozhodčí na podzim vytáhli v Pražská teplárenská přeboru 26 červených karet. Na této bilanci se nepodílela plná čtvrtina mužstev: Újezd Praha 4, Admira B, Hostivař a Vršovice. Hned čtyřikrát se „červenali" fotbalisté Královic. A přispěli k tomu jen dva hráči - Malík s Nezbedou to stihli hned dvakrát, stejně jako Ceccarelli z Braníku. Oproti loňskému podzimu počet vyloučených narostl. V minulé sezoně se na podzim o dvacet červených karet postaralo celkem dvacet fotbalistů. Nikdo tak před rokem nebyl vyloučen dvakrát.

Jen čtyři kola se odehrála bez vyloučení. Nejvíce karet v jednom kole sudí tasili v tom třetím, kdy jich vytáhli celkem pět. V kole dvanáctém čtyři a po třech kartách jsme zaevidovali v kole osmém a devátém.


Červené karty mužstva
4 - Královice
3 - Braník, Tempo, Třeboradice
2 - Podolí, ČAFC, Uhelné sklady, Vyšehrad B, Viktoria Žižkov B
1 - Dukla JM, Motorlet B, Přední Kopanina
0 - Újezd Praha 4, Admira B, Hostivař, Vršovice

Červené karty hráči
2 - Petr Malík, Jakub Nezbeda (Královice), Marco Ceccarelli (Braník)
1 - Marek Vltavský, David Konejl, Dominik Kadlec (FC Tempo), Pavel Červenka, Petr Viktorin, Michal Votava (Třeboradice), Michal Zezula, Jan Červenka (Podolí), Martin Nagy, Petr Marek (ČAFC), Václav Klán, Vojtěch Šafránek (Uhelné sklady), Petr Vacík, Milan Šídlo (Vyšehrad B), Imad Rondić, Viktor Pařízek (Viktoria Žižkov B), Jakub Lafek (Dukla JM), Dominik Sloup (Motorlet B), Jakub Pekárek (Braník), Jakub Tržický (Přední Kopanina).