Foto: Ondřej Hanuš
Kadlec převzal vedení v soutěži pražských kanonýrů
07.11.2018

Kadlec převzal vedení v soutěži pražských kanonýrů

Poprvé po dvou měsících nefiguruje na čele pořadí střelců pražských mužstev napříč soutěžemi jméno Štěpán Zahálka. Kanonýra divizní Admiry nahradil po prvním listopadovém víkendu Tomáš Kadlec z Třeboradic, týmu obhájce loňského prvenství v Pražská teplárenská přeboru Prahy.

Kadlec se dvakrát trefil na půdě Motorletu B, a zajistil tím de facto svému týmu vítězství 2:1. Celkově má na svém kontě již 13 zásahů, díky čemuž předstihl dvanáctigólového Zahálku. Ten nemohl tentokrát vinou zranění nastoupit k utkání v Plzni-Doubravce, nicméně i bez něj Kobyliští zvítězili 6:0 a vedou nadále divizi A s náskokem pěti bodů před dvojicí Čížová – Klatovy.

V popředí tabulky pražských střelců došlo ale i dalšímu hemžení, i a tak se na Zahálku dotáhl s 12 góly Daniel Urban z Přední Kopaniny. Následují dva hráči z ČFL: Lukáš Veselý z Loko Vltavín (11 branek) a David Čapek z Vyšehradu (10), oba si ale během podzimu vypomohli i pohárovými trefami. Na deset gólů se už dostal i mladý ázerbájdžánský fotbalista Farid Nabiyev z juniorky Slavie.

V čele pořadí brankářů je sice nadále slávista Ondřej Kolář se sedmi vychytanými nulami, už jen o jednu méně však mají divizní gólmani Daniel Toman z Meteoru a Martin Jungr z Admiry.


Pražský střelec (počet gólů)
13 – T. Kadlec (Třeboradice)
12 – Š. Zahálka (Admira), Urban (Přední Kopanina)
11 – Veselý (Loko Vltavín, z toho 3 v Mol Cupu)
10 – Čapek (Vyšehrad, z toho 1 v Mol Cupu), Nabiyev (Slavia jun.)
9 – Rondić (Viktoria Žižkov, z toho 3 v Mol Cupu a 4 za B-tým v přeboru), Heřman (Vyšehrad B), Kotlík (Dukla Jižní Město, z toho 1 v Mol Cupu)
8 – Tetteh (Sparta), Bassey (Olympia Radotín), Michálek (Admira, 1 v Mol Cupu a 7 za B-tým v přeboru), Kalivoda (Královice), Klán (Uhelné sklady), Šultes (Přední Kopanina)
7 – Stoch (Slavia), Trýzna (Olympia Radotín, z toho 2 v Mol Cupu), Měska (Motorlet, z toho 1 rozhodující penalta v rozstřelu v divizi a 3 za B-tým v přeboru), Z. Hanzlík, J. Jeřábek (oba Újezd Praha 4), Novotný (Sparta jun.)
6 – Kanga (Sparta), Šípek (Loko Vltavín), Rataj (Vyšehrad, z toho 1 v Mol Cupu), Kurek (Admira, z toho 1 v Mol Cupu), Rajnoch (Motorlet, z toho 1 rozhodující penalta v rozstřelu v divizi a 1 v Mol Cupu), Formáček, Sus (oba Královice), D. Kocourek, Šafránek (oba Uhelné sklady), Vodháněl (Bohemians 1905 jun.)
5 – Helal (Bohemians 1905), Nečas (Bohemians 1905, z toho 1 v Mol Cupu a 2 za juniorku), Schranz (Dukla, z toho 1 v Mol Cupu), Vejvar (Slavia, 1 v Mol Cupu a 4 za juniorku), Musa (Viktoria Žižkov), Drobílek (Vyšehrad), Tichý (Loko Vltavín, z toho 1 v Mol Cupu), O. Janda (Motorlet), Hanek (Meteor, z toho 1 rozhodující penalta v rozstřelu v divizi), J. Šimek (Admira, z toho 2 za B-tým v přeboru), P. Junek, S. Sýkora (oba Třeboradice), Cvrček (Přední Kopanina), Hák (Hostivař), Hrabina (Motorlet B), Jůzek (Podolí), Podvín (Újezd Praha 4), Shinjikashvili (Vyšehrad B), Slánský (Královice), Vrzal (Dukla Jižní Město), Janko (Dukla jun.)
4 – Šural (Sparta, z toho 1 v Mol Cupu), Záviška (Bohemians 1905, z toho 1 v Mol Cupu a 1 za juniorku), Mešanovič (Slavia, 1 v Mol Cupu a 3 za juniorku), M. Čermák (Viktoria Žižkov, z toho 2 za B-tým v přeboru), Sintean (Viktoria Žižkov, z toho 3 za B-tým v přeboru), Maione, Pejša (oba Loko Vltavín), Abena (Loko Vltavín, z toho 1 v Mol Cupu), Vieira (Loko Vltavín, z toho 2 v Mol Cupu), Rys (Vyšehrad, z toho 1 rozhodující penalta v rozstřelu v ČFL a 1 gól v Mol Cupu), Brabenec (Olympia Radotín), Hadi (Olympia Radotín, z toho 1 rozhodující penalta v rozstřelu v ČFL a 1 v Mol Cupu), M. Douděra (Admira, z toho 3 za B-tým v přeboru), Mařík (Motorlet, z toho 1 v Mol Cupu a 1 za B-tým v přeboru), Jonáš (Motorlet, z toho 1 rozhodující penalta v rozstřelu v divizi a 3 za B-tým v přeboru), Doležel, Walter (oba Újezd Praha 4), D. Bláha (Tempo), V. Junek (Union Vršovice), Nezmar (Dukla Jižní Město), L. Novák (Braník), Proskočil (Hostivař), Zezula (Podolí)
3 – Coufal, Hušbauer, Kúdela, T. Souček, Škoda, Tecl (všichni Slavia), Stanciu (Sparta), D. Douděra (Dukla, z toho 2 za juniorku), Čácha (Admira), Mošna (Admira, z toho 2 v Mol Cupu), Panýrek (Admira, z toho 1 za B-tým v přeboru), Dvořák, Kostka (oba Meteor), D. Macháček (Aritma), J. Beneš (Aritma, z toho 1 rozhodující penalta v rozstřelu v divizi a 1 v Mol Cupu), T. Bláha, Flaks, Řežábek, Vágner (všichni Přední Kopanina), Duong, Volek (oba Viktoria Žižkov B), V. Hruška, Svoboda (oba Podolí), M. Beneš (Braník), Deré (ČAFC), R. Hanzlík Vyšehrad B), V. Hašek (Tempo), L. Hruška (Uhelné sklady), Láf (Královice), Burda, Flak, Mustedanagič, Zuberu (všichni Sparta jun.), Kott, Štursa (oba Dukla jun.), Vaníček, Vrána (oba Bohemians 1905 jun.), Vaněk (Slavia jun.)
2 – Baluta, Olayinka, Zmrhal (všichni Slavia), Frydrych (Slavia, z toho 1 za juniorku), Duranović, Ďurica (oba Dukla), Bilovský (Dukla, z toho 1 v Mol Cupu), Podaný (Dukla, z toho 1 za juniorku), M. Hašek, Juliš (oba Bohemians 1905, oba 1 v Mol Cupu), Pulkrab (Sparta, z toho 1 v Mol Cupu), Batioja (Viktoria Žižkov), V. Mareš, Urbanec (oba Viktoria Žižkov, oba 1 v Mol Cupu a 1 za B-tým v přeboru), T. Rada, Valíček (oba Loko Vltavín), Laňka (Vyšehrad), P. Ježdík (Olympia Radotín, z toho 1 rozhodující penalta v rozstřelu v ČFL), Baran, J. Junek, Kraus (všichni Aritma), Fric (Admira), Horák (Admira, 1 v Mol Cupu a 1 rozhodující penalta v rozstřelu v divizi), Frohna (Meteor), Dvorský (Motorlet, z toho 1 za B-tým v přeboru), Běhounek, Papež, Valeš, Vrabec (všichni Újezd Praha 4), Belán, Koubek, Steinocher (všichni Uhelné sklady), Bláža, Fitzel, Marek, Wulkan, Žárský (všichni ČAFC), Bednář, Matěj Vondrka (oba Podolí), Josef Bazal, Vilotič (oba Viktoria Žižkov B), J. Doležal, O. Toman (oba Vyšehrad B), Grznár, Viktorin (oba Třeboradice), J. Kučera, Nebřenský (oba Hostivař), Lupínek, Pelikán (oba Admira B), Platil, Trávník (oba Braník), Pospíšil, Randa (oba Královice), Graf (Přední Kopanina), Kouřimský (Union Vršovice), Solař (Dukla Jižní Město), Šahini (Motorlet B), Cabadaj, P. Hájek, Nestor Albiach, Radwan, Vatajelu (všichni Sparta jun.), Bezdička, Burget, Kubů, Lauko (všichni Dukla jun.), Slanina, Šilhan (oba Slavia jun.), Vetešník (Bohemians 1905 jun.)
1 – M. Frýdek, Chipciu, V. Vukadinovič (všichni Sparta), Hložek, Radaković (oba Sparta, oba gól v Mol Cupu), Holík, D. Tetour (oba Dukla), Breda (Dukla, z toho 1 v Mol Cupu), F. Hašek, Jindřišek, Mašek, Reiter (všichni Bohemians 1905), Bořil, J. Sýkora (oba Slavia), Dočekal, Podrazký (oba Viktoria Žižkov), Jandera, Kozel (oba Vyšehrad), Hradecký (Vyšehrad, rozhodující penalta v rozstřelu v ČFL), Kacafírek (Vyšehrad, gól v Mol Cupu), Bužík, Jiránek (oba Olympia Radotín), Oikonomikos (Olympia Radotín, rozhodující penalta v rozstřelu v ČFL), Špaček (Loko Vltavín), Eichler, Viduna (oba Loko Vltavín, oba gól v Mol Cupu), Ezeala, Hrdina, Jankú, Přibyl, Schulz (všichni Meteor), Čížek, Martinic, Pavlata, Vosický (všichni Admira), Filip, L. Kučera, Penc, Podzemský (všichni Motorlet), Macek, Rybka, Turák, Turbák (všichni Aritma), Adámek, Geissler, D. Kadlec, Konejl, Netušil, Perl, Šmídek, Vltavský, Žalud (všichni Tempo), Jan Bazal, Jireček, T. Junek, Kravtsiv, A. Krivosheev, Kubík, Macej (všichni Vyšehrad B), Fiedler, Gábor, Hůlka, Maršálek, Salašovič, J. Svoboda, Tylšar (všichni Motorlet B), Ceccarelli, Dovhaniuk, Mráz, Neveršil, Pekárek, Vybíral (všichni Braník), Borovička, Kaiser, Minařík, Špulka, Tomaides, Turek (všichni Union Vršovice), Andrle, Livora, Nguyen, Obermajer, Trapanovski, Vild (všichni Viktoria Žižkov B), Hrazdíra, Koubek, Majerčin, Studnička, Zilvar (všichni Uhelné sklady), Brož, J. Hrubý, Jůzek, Kotek, Kristen, Šumník (všichni Podolí), Červenka, D. Hruška, Votava (všichni Třeboradice), Dejmek, Lafek, Inneman (všichni Dukla Jižní Město), Mašlej, Nováček, Rákosník (všichni ČAFC), Sázel, Šindelář, Vachoušek (všichni Admira B), Daňhel, Chyle (oba Újezd Praha 4), Dufek, Ptáček (oba Královice), Hájek, Janek (oba Přední Kopanina), Chyle, Krejča (oba Hostivař), Doumbia, Dressler, Houha, Chlumecký, Krunert, R. Mašek, Mentberger, D. Souček, Šolaja (všichni Dukla jun.), Auer, D. Fišer, Jan Havránek, D. Macháček, Mitrano, Petrák (všichni Slavia jun.), Begič, Buneš, Horizrál, Le Tuan (všichni Bohemians 1905 jun.), Penc, Ristić, Traoré, Wiesner (všichni Sparta jun.).


Pražský brankář (vychytané nuly)
7 – Kolář (Slavia)
6 – D. Toman (Meteor), Jungr (Admira, z toho 1 v Mol Cupu)
5 – Nita (Sparta), Bojčuk (Újezd Praha 4), Michal Vondrka (Podolí)
4 – Fryšták (Bohemians 1905, 2 v Mol Cupu a 2 za juniorku), M. Hruška (Dukla, 2 v Mol Cupu a 2 za juniorku), Jiří Havránek (Vyšehrad), Štorc (z toho 1 za juniorku Sparty a 3 za Loko Vltavín v ČFL), Kudláček (Braník)
3 – F. Rada (Dukla), Valeš (Bohemians 1905), Foferka (Motorlet), Mačí (Přední Kopanina), Strazzer (Hostivař), Kotek (Sparta jun.)
2 – Koblenc (Loko Vltavín), Šiman (Olympia Radotín), Stareček (Aritma), Cingel (Admira, 1 v Mol Cupu a 1 za B-tým v přeboru), Hradil (Třeboradice), A. Kučera (Uhelné sklady), Lisa (Královice), Pacovský (Tempo), Šilhavý (Union Vršovice)
1 – Kovář (Slavia, v Mol Cupu), Otáhal (Viktoria Žižkov), Winter (Viktoria Žižkov, v Mol Cupu), Čáp (Olympia Radotín, v Mol Cupu), Polomský, Sklenář (oba Motorlet B), Babka (Vyšehrad B), Borský (Uhelné sklady), Drahorád (ČAFC), J. Fišer (Újezd Praha 4), Provazník (Hostivař), Žulevič (Admira B), Fiala, Kouba (oba Bohemians 1905 jun.), Radimský, Vantruba (oba Slavia jun.).