Foto: Ondřej Hanuš
Třeboradický Kadlec se drobnými krůčky vydrápal mezi nejlepší kanonýry
31.10.2018

Třeboradický Kadlec se drobnými krůčky vydrápal mezi nejlepší kanonýry

SK Třeboradice, obhájce prvenství v Pražská teplárenská přeboru Prahy, během posledního říjnového víkendu doma prohrály 3:5 s poslední Viktorií Žižkov B. Jeden pozitivní „prvek útěchy“ pro domácí tým lze ale i tak vystopovat.

Jeden ze tří gólů Třeboradic dal Tomáš Kadlec, který tak už načal druhou desítku svého střeleckého konta v této sezoně. A řadí se mezi špičku kanonýrů pražských mužstev napříč soutěžemi.

Na čele se znovu odpoutal od Daniela Urbana z Přední Kopaniny Štěpán Zahálka z Admiry, který dal gól SK Rakovník a může se pochlubit celkově dvanácti zásahy. Kobyliští zvítězili 3:1 a vedou divizi A nadále o pět bodů před Čížovou a Klatovy.

Jeden gól ztrácejí na Zahálku v pořadí pražských střelců Urban s Kadlecem. Toho zdobí hlavně střelecká spolehlivost: skóroval totiž už v devíti zápasech podzimní části přeboru. V souboji s Přední Kopaninou na sebe upozornil Kadlec hattrickem, v osmi zápasech však dal po jednom gólu. A právě hlavně díky těmto drobným krůčkům se vyšplhal tak vysoko.

Kromě jmenovaného tria Zahálka, Kadlec, Urban dosáhl dvouciferného střeleckého konta už také Lukáš Veselý z Loko Vltavín. Mladý záložník, který přišel do Holešovic v létě ze Slavie, nastřílel celkem 10 branek, z toho tři v Mol Cupu a sedm v ČFL. Naposledy dvakrát rozvlnil převýšovskou síť a Lokáda se po třetím vítězství v řadě posunula na druhé místo tabulky hned za suverénní Zápy, na něž ztrácí 8 bodů.

Nic podstatného se nezměnilo v čele pořadí pražských brankářů, nadále vede s náskokem dvou vychytaných nul slávista Ondřej Kolář.

Pražský střelec (počet gólů)
12 – Š. Zahálka (Admira)
11 – T. Kadlec (Třeboradice), Urban (Přední Kopanina)
10 – Veselý (Loko Vltavín, z toho 3 v Mol Cupu)
9 – Čapek (Vyšehrad, z toho 1 v Mol Cupu), Heřman (Vyšehrad B)
8 – Rondić (Viktoria Žižkov, z toho 3 v Mol Cupu a 3 za B-tým v přeboru), Michálek (Admira, 1 v Mol Cupu a 7 za B-tým v přeboru), Kalivoda (Královice), Kotlík (Dukla Jižní Město, z toho 1 v Mol Cupu), Nabiyev (Slavia jun.)
7 – Stoch (Slavia), Tetteh (Sparta), Bassey (Olympia Radotín), Měska (Motorlet, z toho 1 rozhodující penalta v rozstřelu v divizi a 3 za B-tým v přeboru), Z. Hanzlík (Újezd Praha 4), Klán (Uhelné sklady), Novotný (Sparta jun.)
6 – Trýzna (Olympia Radotín, z toho 2 v Mol Cupu), Šípek (Loko Vltavín), Rataj (Vyšehrad, z toho 1 v Mol Cupu), Rajnoch (Motorlet, z toho 1 rozhodující penalta v rozstřelu v divizi a 1 v Mol Cupu), O. Jeřábek (Újezd Praha 4), Sus (Královice), Šafránek (Uhelné sklady), Šultes (Přední Kopanina), Vodháněl (Bohemians 1905 jun.)
5 – Kanga (Sparta), Schranz (Dukla, z toho 1 v Mol Cupu), Nečas (Bohemians 1905, z toho 1 v Mol Cupu a 2 za juniorku), Vejvar (Slavia, 1 v Mol Cupu a 4 za juniorku), Musa (Viktoria Žižkov), Tichý (Loko Vltavín, z toho 1 v Mol Cupu), O. Janda (Motorlet), Hanek (Meteor, z toho 1 rozhodující penalta v rozstřelu v divizi), P. Junek, S. Sýkora (oba Třeboradice), Formáček (Královice), Kocourek (Uhelné sklady), Podvín (Újezd Praha 4), Vrzal (Dukla Jižní Město)
4 – Šural (Sparta, z toho 1 v Mol Cupu), Záviška (Bohemians 1905, z toho 1 v Mol Cupu a 1 za juniorku), Mešanovič (Slavia, 1 v Mol Cupu a 3 za juniorku), M. Čermák (Viktoria Žižkov, z toho 2 za B-tým v přeboru), Sintean (Viktoria Žižkov, z toho 3 za B-tým v přeboru), Pejša (Loko Vltavín), Abena (Loko Vltavín, z toho 1 v Mol Cupu), Vieira (Loko Vltavín, z toho 2 v Mol Cupu), Drobílek (Vyšehrad), Rys (Vyšehrad, z toho 1 rozhodující penalta v rozstřelu v ČFL a 1 gól v Mol Cupu), Hadi (Olympia Radotín, z toho 1 rozhodující penalta v rozstřelu v ČFL a 1 v Mol Cupu), Kurek (Admira, z toho 1 v Mol Cupu), M. Douděra (Admira, z toho 3 za B-tým v přeboru), Mařík (Motorlet, z toho 1 v Mol Cupu a 1 za B-tým v přeboru), Jonáš (Motorlet, z toho 1 rozhodující penalta v rozstřelu v divizi a 3 za B-tým v přeboru), Hák, Proskočil (oba Hostivař), D. Bláha (Tempo), Cvrček (Přední Kopanina), Doležel (Újezd Praha 4), Hrabina (Motorlet B), V. Junek (Union Vršovice), Jůzek (Podolí), Nezmar (Dukla Jižní Město), L. Novák (Braník), Shinjikashvili (Vyšehrad B), Slánský (Královice), Janko (Dukla jun.)
3 – Coufal, Hušbauer, Škoda, Tecl (všichni Slavia), Helal (Bohemians 1905), Stanciu (Sparta), D. Douděra (Dukla, z toho 2 za juniorku), Brabenec (Olympia Radotín), Maione (Loko Vltavín), Dvořák, Kostka (oba Meteor), Mošna (Admira, z toho 2 v Mol Cupu), J. Šimek (Admira, z toho 2 za B-tým v přeboru), J. Beneš (Aritma, z toho 1 rozhodující penalta v rozstřelu v divizi a 1 v Mol Cupu), T. Bláha, Flaks, Řežábek (všichni Přední Kopanina), Duong, Volek (oba Viktoria Žižkov B), V. Hruška, Zezula (oba Podolí), M. Beneš (Braník), Deré (ČAFC), R. Hanzlík Vyšehrad B), Láf (Královice), Walter (Újezd Praha 4), Burda, Mustedanagič, Zuberu (všichni Sparta jun.), Kott, Štursa (oba Dukla jun.), Vaníček (Bohemians 1905 jun.)
2 – Baluta, Kúdela, Olayinka, T. Souček, Zmrhal (všichni Slavia), Frydrych (Slavia, z toho 1 za juniorku), Ďurica (Dukla), Bilovský (Dukla, z toho 1 v Mol Cupu), M. Hašek, Juliš (oba Bohemians 1905, oba 1 v Mol Cupu), Pulkrab (Sparta, z toho 1 v Mol Cupu), Batioja (Viktoria Žižkov), V. Mareš, Urbanec (oba Viktoria Žižkov, oba 1 v Mol Cupu a 1 za B-tým v přeboru), T. Rada, Valíček (oba Loko Vltavín), P. Ježdík (Olympia Radotín, z toho 1 rozhodující penalta v rozstřelu v ČFL), Baran, J. Junek, Kraus, D. Macháček (všichni Aritma), Čácha, Fric (oba Admira), Horák (Admira, 1 v Mol Cupu a 1 rozhodující penalta v rozstřelu v divizi), Panýrek (Admira, z toho 1 za B-tým v přeboru), Frohna (Meteor), Dvorský (Motorlet, z toho 1 za B-tým v přeboru), Belán, L. Hruška, Koubek, Steinocher (všichni Uhelné sklady), Bláža, Fitzel, Marek, Žárský (všichni ČAFC), Bednář, Svoboda, Matěj Vondrka (všichni Podolí), Běhounek, Valeš, Vrabec (všichni Újezd Praha 4), Josef Bazal, Vilotič (oba Viktoria Žižkov B), J. Doležal, O. Toman (oba Vyšehrad B), Graf, Vágner (Přední Kopanina), Grznár, Viktorin (oba Třeboradice), J. Kučera, Nebřenský (oba Hostivař), Kouřimský (Union Vršovice), V. Hašek (Tempo), Pelikán (Admira B), Randa (Královice), Solař (Dukla Jižní Město), Šahini (Motorlet B), Trávník (Braník), Burget, Kubů, Lauko (všichni Dukla jun.), Nestor Albiach, Radwan, Vatajelu (všichni Sparta jun.), Slanina, Šilhan, Vaněk (všichni Slavia jun.), Vrána (Bohemians 1905 jun.)
1 – M. Frýdek, Chipciu, V. Vukadinovič (všichni Sparta), Hložek, Radaković (oba Sparta, oba gól v Mol Cupu), Duranović, Holík, D. Tetour (všichni Dukla), Breda (Dukla, z toho 1 v Mol Cupu), F. Hašek, Jindřišek, Mašek, Reiter (všichni Bohemians 1905), Bořil, J. Sýkora (oba Slavia), Dočekal, Podrazký (oba Viktoria Žižkov), Jandera, Kozel, Laňka (všichni Vyšehrad), Hradecký (Vyšehrad, rozhodující penalta v rozstřelu v ČFL), Kacafírek (Vyšehrad, gól v Mol Cupu), Bužík, Jiránek (oba Olympia Radotín), Oikonomikos (Olympia Radotín, rozhodující penalta v rozstřelu v ČFL), Špaček (Loko Vltavín), Eichler, Viduna (oba Loko Vltavín, oba gól v Mol Cupu), Ezeala, Hrdina, Jankú, Přibyl, Schulz (všichni Meteor), Čížek, Martinic, Pavlata, Vosický (všichni Admira), Filip, L. Kučera, Penc, Podzemský (všichni Motorlet), Rybka, Turák, Turbák (všichni Aritma), Jan Bazal, Jireček, T. Junek, Kravtsiv, A. Krivosheev, Kubík, Macej (všichni Vyšehrad B), Fiedler, Gábor, Hůlka, Maršálek, Salašovič, J. Svoboda, Tylšar (všichni Motorlet B), Ceccarelli, Dovhaniuk, Mráz, Neveršil, Pekárek, Platil, Vybíral (všichni Braník), Borovička, Kaiser, Minařík, Špulka, Tomaides, Turek (všichni Union Vršovice), Adámek, Netušil, Perl, Šmídek, Vltavský (všichni Tempo), Andrle, Nguyen, Obermajer, Trapanovski, Vild (všichni Viktoria Žižkov B), Hrazdíra, Koubek, Majerčin, Studnička, Zilvar (všichni Uhelné sklady), J. Hrubý, Jůzek, Kotek, Kristen, Šumník (všichni Podolí), Lupínek, Sázel, Šindelář, Vachoušek (všichni Admira B), Mašlej, Nováček, Rákosník, Wulkan (všichni ČAFC), Červenka, D. Hruška, Votava (všichni Třeboradi-ce), Daňhel, Chyle, Papež (všichni Újezd Praha 4), Dejmek, Lafek, Inneman (všichni Dukla Jižní Město), Dufek, Ptáček (oba Královice), Hájek, Janek (oba Přední Kopanina), Chyle, Krejča (oba Hostivař), Bezdička, Doumbia, Houha, Krunert, R. Mašek, Mentberger, Podaný, D. Souček, Šolaja (všichni Dukla jun.), Cabadaj, Flak, P. Hájek, Penc, Ristić, Traoré, Wiesner (všichni Sparta jun.), Auer, D. Fišer, Havránek, D. Macháček, Mitrano, Petrák (všichni Slavia jun.), Begič, Buneš, Le Tuan, Vetešník (všichni Bohemians 1905 jun.).


Pražský brankář (vychytané nuly)
7 – Kolář (Slavia)
5 – Nita (Sparta), D. Toman (Meteor), Jungr (Admira, z toho 1 v Mol Cupu), Bojčuk (Újezd Praha 4), Michal Vondrka (Podolí)
4 – Fryšták (Bohemians 1905, 2 v Mol Cupu a 2 za juniorku), M. Hruška (Dukla, 2 v Mol Cupu a 2 za juniorku), Havránek (Vyšehrad), Štorc (z toho 1 za juniorku Sparty a 3 za Loko Vltavín v ČFL), Kudláček (Braník)
3 – F. Rada (Dukla), Valeš (Bohemians 1905), Foferka (Motorlet), Mačí (Přední Kopanina), Strazzer (Hostivař)
2 – Koblenc (Loko Vltavín), Šiman (Olympia Radotín), Stareček (Aritma), Cingel (Admira, 1 v Mol Cupu a 1 za B-tým v přeboru), Hradil (Třeboradice), A. Kučera (Uhelné sklady), Pacovský (Tempo), Šilhavý (Union Vršovice), Kotek (Sparta jun.).
1 – Kovář (Slavia, v Mol Cupu), Otáhal (Viktoria Žižkov), Winter (Viktoria Žižkov, v Mol Cupu), Čáp (Olympia Radotín, v Mol Cupu), Polomský, Sklenář (oba Motorlet B), Babka (Vyšehrad B), Borský (Uhelné sklady), Drahorád (ČAFC), J. Fišer (Újezd Praha 4), Lisa (Královice), Provazník (Hostivař), Žulevič (Admira B), Fiala, Kouba (oba Bohemians 1905 jun.), Radimský, Vantruba (oba Slavia jun.).