Foto: Pavel Jiřík st.
VIDEO: Hororová dvacetiminutovka Hostivaře i hattrick Suse z Královic. Podívejte se!
24.10.2018

VIDEO: Hororová dvacetiminutovka Hostivaře i hattrick Suse z Královic. Podívejte se!

Na 11. kolo Pražská teplárenská přeboru nebude ráda vzpomínat Hostivař. V zápase na domácí půdě prohrála výsledkem 0:7 s Přední Kopaninou. O poločase to ale přitom na žádný debakl nevypadalo. Hostující hráči vedli pouze o gól. Pak ovšem přišla obrovská branková smršť. Během necelých dvaceti minut musel brankář Hostivaře lovit míč ze své brány hned šestkrát! Zdeněk Vondráček, trenér domácích, okomentoval tento úsek hry jako "dvacetiminutovku, kterou už jako trenér nikdy nechce zažít..."

Naopak na straně Pření Kopaniny bylo samozřejmě veselo. Po třech zápasech bez výhry si tým připsal velmi důležité body do boje o čelo tabulky. Dvě branky navíc zaznamenal Daniel Urban, který vede gólovou statistiku soutěže s 11 trefami.

Na plný bodový zisk Kopaniny dokázala zareagovat Dukla Jižní Město, která se s ní pere o třetí místo v tabulce. Dukla JM na svém hřišti přivítala ČAFC. Hráči ČAFC do zápasu vstupovali s nepříjemnou šňůrou šesti proher. Favorité zápasu rozhodli o svém triumfu v prvním poločase třemi brankami, které si byly nesmírně podobné. Únik po levé straně – přihrávka křížem před branku – gól. Dvakrát se po takové akci prosadil i Jan Nezmar. Hosté pak už jen na začátku druhé pětačtyřicetiminutovky korigovali skóre na konečných 3:1.

Minulé kolo Újezd Praha 4 odskočil svým rivalům v boji o první příčku – Uhelným skladům. Tento víkend zvítězil s Třeboradicemi, úřadujícími mistry soutěže, a díky zaváhání Uhelných skladů s Tempem svůj bodový náskok navýšil. Výhra Újezdu se ale nerodila příliš lehce. Hned v sedmé minutě totiž hostující hráči z Třeboradic vedli gólem Kadlece. Domácí však v druhé půli dokázali zápas obrátit ve svůj prospěch. Nejprve se krásně z přímého kopu trefil Podvín, poté se na stranu Újezdu přiklonilo štěstí, když se po několika šťastných odrazech ocitl míč před Hanzlíkem, který bez problému uklidil míč do odkryté sítě.

Pouze jedna branka rozhodla o vítězi souboje rezervních celků Viktorie Žižkov a Motorletu, které se před tímto zápasem ocitaly na posledních dvou místech tabulky. Stav byl dlouho nerozhodný. Až v 78. minutě se povedenou střelou z těžkého úhlu prosadil Svoboda a zajistil Motorletu veledůležité vítězství.

Na poměrně solidní formu z minulých zápasů chtěl v tomto kole navázat Braník. Ten doma hostil B-tým Admiry. Ve vyrovnaném utkání si ale hostující hráči pomohli standardními situacemi, ze kterých dokázali v druhém dějství dvakrát skórovat, a tudíž vyhráli poměrem 2:0.

V posledním zápase 11. kola, jenž se jako jediný odehrál v sobotu odpoledne, Sokol Královice přivítal na svém hřišti rezervu Slavoje Vyšehrad. Hlavní hvězdou utkaní byl královický Jan Sus. Na jeho dva zásahy v první půli dokázali hostující hráči odpovědět pouze jedním gólem. V druhém poločase navíc třetí přesnou trefou zkompletoval hattrick a jeho Královice získaly všechny tři body.

Podívejte se na sestřih gólových okamžiků z uplynulého víkendu, který je vyroben ze záběrů klubových kamer. Ty přenáší zápasy živě na serveru tvcom.cz. Kvůli technickým problémům chybí záběry z utkání Uhelné sklady - Tempo (1:1).