Foto: Lukáš Fabián
Přihlášky na Dětský fotbalový pohár 2019 byly spuštěny

Přihlášky na Dětský fotbalový pohár 2019 byly spuštěny

Již za pár měsíců startuje devátý ročník fotbalového halového turnaje pro žáky a žákyně 1. a 2. tříd základních škol. Pražský fotbalový svaz doufá, že se opět podaří překonat hranici stovky přihlášených týmů.

Začátek nového roku 2019 se ponese ve znamení populárního turnaje s názvem Dětský fotbalový pohár. Jeho základní kola se odehrají v lednu a v únoru, postoupivší týmy si poté zahrají semifinále, celý turnaj zakončí velkolepé finále, které se uskuteční na konci března.

Minulý osmý ročník přinesl spoustu nadějných výkonů, intenzivních emocí, krásných gólů a pozitivních zážitků dětí, které si jej, soudě dle ohlasů, náramně užily. V konkurenci stovky týmů turnaj poprvé vyhráli žáci základní školy Vinoř, kteří si poté zopakovali finále přímo na hrací ploše Generali areny o přestávce ligového utkání mezi Spartou a Duklou.

„Věříme, že také devátý ročník přinese všem dětem nezapomenutelné zážitky. Doufáme také, že počet účastníků překoná počet z loňského roku a potvrdí se tak vysoký zájem pražských základních škol o zapojení do fotbalových projektů," uvedl projektový manažer PFS Tomáš Dostál.

Zapojte proto také vy svou školu do tohoto oblíbeného turnaje, a zajistěte tak dětem skvělý zážitek.

Přihlašování prostřednictvím STRÁNKY PROJEKTU