Foto: Ondřej Hanuš
Souhrn 11. kola přeboru: Újezd využil zaváhání Uhlířů a odskočil na čtyři body
22.10.2018

Souhrn 11. kola přeboru: Újezd využil zaváhání Uhlířů a odskočil na čtyři body

Újezd Praha 4 i popáté na domácím hřišti vyhrál a využil tak zaváhání Uhelných skladů doma s Tempem. Na druhé straně doma ani popáté nedokázal vyhrát Braník a usadil se na první sestupové příčce. Poslední místo nedokázala v boji s béčkem Motorletu opustit rezerva Viktorie Žižkov, prohrála 0:1. Pět domácích zápasů, pět porážek, to je bídná bilance. Hostivař utrpěla s Přední Kopaninou na vlastním hřišti ostudnou porážku 0:7.

Újezd Praha 4 - Třeboradice 2:1 (0:1)
Branky:
73. Podvín, 86. Hanzlík - 7. Kadlec. ŽK: 52. Krejčí (Újezd). Rozhodčí: Tereba - Hradil, Toman. Diváků: 40.
Újezd Praha 4: Bojčuk - Valeš, Krejčí, Malčánek, Běhounek - Jeřábek (88. Svoboda), Přibyl, Vrabec, Podvín, Papež (79. Tran) - Hanzlík. Trenér: Karel Jeřábek.
Třeboradice: Prebsl - Hruška, Viktorin, Čáp, Farkaš - Kadlec, Brunclík, Janda, Pouzar (76. Kyncl) - Junek (83. Kadeřábek), Sýkora. Trenér: Jiří Tesař.

Hlasy trenérů
Karel Jeřábek (Újezd):
„Začátek nám moc nevyšel a dostali jsme nešťastný gól. Patnáct minut jsme se z toho nevzpamatovali a do konce půle už to bylo vyrovnané. Druhou půli už jsme byli lepší a dokázali jsme to zvrátit.”
Jiří Tesař (Třeboradice): „Myslím, že to byl průměrný zápas nevalné úrovně. Dali jsme rychlý gól a Újezd to jen nakopával a my jsme se tomu přizpůsobili. Pak jsem konečně pochopil, proč Újezd soutěž vede a proč se říká, že rozhodčí zápas rozhoduje. Vymyšlený faul a standardní situace, ze které vyrovnali. A pak je dotlačili i ke druhému gólu.”

Nejlepší hráč Újezdu: Tomáš Podvín.
Nejlepší hráč Třeboradic: Petr Viktorin.

Na fotogalerii ze zápasu Újezd Praha 4 - Třeboradice od Ondřeje Hanuše se podívejte ZDE


Viktoria Žižkov B - Motorlet B 0:1 (0:0)
Branka:
78. Svoboda. ŽK: 58. Kříž - 74. Jonáš, 89. Janda. Rozhodčí: Jeřábek - Les, Štípek. Diváků: 35.
Viktoria Žižkov B: Dlabola - Beňo, Pařízek, Mareš, Kříž - Čermák, Obermajer, Trapanovski (46. Krivosheev), Volek (46. Saňa) - Duong, Vild (85. Mucha). Trenér: Jiří Dozorec.
Motorlet B: Sklenář - Hrabina (90. Zítka), Salašovič, Šíl (46. Simaichl), Eppert - Kotrba - Sloup (61. Štědrý), Jonáš, Janda, Tylšar (70. Svoboda) - Hůlka. Vedoucí mužstva: Šimon Honetschläger.

Hlasy trenérů
Jiří Dozorec (Žižkov B):
„První poločas jsme byli velice aktivní a vypracovali si několik brankových příležitostí. Dali jsme i gól, který ale nebyl bohužel pro ofsajd uznán. Ve druhém jsme ale od aktivity upustili, soupeř převzal iniciativu a po rohovém kopu vstřelil jediný gól zápasu. Jsem velice zklamaný z přístupu hráčů A-týmu, vůbec nebyli na hřišti znát. Jestli tomu bude takto, tak to pro nás nemá žádný přínos."
Šimon Honetschläger (Motorlet B): „Těžký podzimní terén, soupeř s pěti posilami z druholigového áčka. V prvním poločase to bylo vidět. Vlítli na nás, měli šance i pološance, ale gól nám nedali. O půli dva hráče vystřídali a celé se to otočilo. My jsme tam postupně dali dorostence a Jakub Svoboda to nakonec krásnou brankou rozhodl.”

Nejlepší hráč Žižkova B: Viktor Pařízek.
Nejlepší hráč Motorletu B: Ondřej Janda.


Hostivař - Přední Kopanina 0:7 (0:1)
Branky:
60. a 62. Urban, 31. Šultes, 57. Cvrček, 65. Řežábek, 68. Janek, 73. vlastní Plášil. ŽK: 59. Cvrček, 61. Janek (oba Kopanina). Rozhodčí: Kučera - Polena, Jakl. Diváků: 60.
Hostivař: Strazzer - O. Brzák, Mikeš (70. T. Brzák), Kučera, Kronovetr - Krejča - Chyle (61. Plášil), J. Nebřenský, Hák, Pazdera - Proskočil (83. D. Nebřenský). Trenér: Zdeněk Vondráček.
Přední Kopanina: Mačí - Graf, Tržický, Pospíšil, Janek (69. Bláha) - Pechar (83. Huleš), Vágner - Šultes (74. Machálek), Cvrček (78. Vik), Řežábek (74. Boček) - Urban. Trenér: Daniel Vott.

Hlasy trenérů
Zdeněk Vondráček (Hostivař):
„První poločas byl na šance hodně vyrovnaný, prohráli jsme jej 0:1. Poté jsme udělali chybu ve středu hřiště a chytili dvacetiminutovku, kterou už jako trenér nechci nikdy zažít.”
Daniel Vott (Kopanina): „Samozřejmě musím být spokojený, zejména za druhý poločas. Řekli jsme si, co bychom v tomto zápase chtěli hrát a do puntíku to vyšlo. V prvním poločase měl soupeř několik šancí, bylo to vyrovnané, ve druhém už se hrálo na jednu branku. Spokojený jsem s hrou i výsledkem.”

Nejlepší hráč Hostivaře: David Kronovetr.
Nejlepší hráč Přední Kopaniny: Daniel Urban.


Vršovice - Podolí 0:0
ŽK:
71. Zukal, 82. Protivínský - 11. Jůzek, 80. Matěj Vondrka, 83. Brož. Rozhodčí: Maretta - Tikal, Zelený. Diváků: 55.
Vršovice: Šilhavý - Špulka, Protivínský, Minařík, Vrána - Kaiser - Jeřábek (27. Humpl), Borovička (83. Švarc), Tomaides, Kouřimský - Zukal. Trenér: Jaromír Tomaides.
Podolí: Michal Vondrka - Hrubý, J. Svoboda, Zezula, Matěj Vondrka - Brož, Hruška, Mráček, Vávra - Jůzek, L. Svoboda. Trenér: Josef Jarolím.

Hlasy trenérů
Jaromír Tomaides (Vršovice):
„Zaplaťpánbůh za bod. Asi jsme byli horší. Dařilo se nám jen v závěrech obou poločasů. Na šance to bylo vyrovnané, ale moc jich nebylo, a tak to skončilo bez branek. Fotbal to byl nekoukatelný.”
Josef Jarolím (Podolí): „Byl to tvrdý zápas, ale fotbal nic moc. Na obou stranách se nedařila kombinace. Vršovice snad ani jednou nevystřelily na branku. V první půli jsme byli jasně lepší, ale žádnou našich takových pološancí jsme neproměnili.”

Nejlepší hráč Vršovic: Tomáš Vrána.
Nejlepší hráč Podolí: Václav Hruška.


Dukla JM - ČAFC 3:1 (3:0)
Branky:
28. a 40. Nezmar, 31. Solař - 54. Deré. ŽK: 60. Kaliba, 61. Lukáš (oba ČAFC). Rozhodčí: Dobrý - Šaróka, Vojáček. Diváků: 50.
Dukla JM: Tlustý - Solař, Markuzi, M. Lafek - Farkaš, Konjevič (79. Novák) - Matula, Dejmek, Vrzal (73. Pařík) - Nezmar, Kotlík (90.+2 J. Lafek). Trenér: Josef Světlík.
ČAFC: Drahorád (32. Procházka) - Jerie, Magy, Chvátal, Kaliba - Kocourek (29. Sadílek, 78. Kosina), Lukáš, Žárský, Nováček, - Wulkan, Deré (83. Rákosník). Trenér: Zdeněk Andrlík.

Hlasy trenérů
Josef Světlík (Dukla JM):
„Odehráli jsme poslední zápas na přírodní trávě a jsme rádi, že jsme se s lidmi, kteří se o nás tak dobře starali, rozloučili vítězstvím. Příště už budeme hrát na naší umělce na Mikulce. V prvním poločase jsme během patnácti minut nastříleli tři branky, což bylo ideální. Ve druhém jsme ale inkasovali zbytečnou branku a Čafka začala trochu kousat. Dařilo se nám, aby se nepřiblížila na další gól. Došli jsme k zaslouženému vítězství.”
Miroslav Kaliba (vedoucí ČAFC): „Herně to byl asi náš nejlepší podzimní zápas. Nevyvarovali jsme se ale toho, co se nám stalo už asi ve čtyřech zápasech: během poločasu inkasujeme za patnáct, dvacet minut tři góly, pak už je to pro nás těžké. Byl to kvalitní zápas. Duklu jsme na začátku přehrávali, pak převzala iniciativu. Na tři góly jsme dokázali reagovat pouze jedním. Tlačili jsme se dopředu, tím otevírali obranu a Dukla si vytvořila v závěru několik dalších šancí, které ale už nevyužila. Byl to relativně vyrovnaný zápas, my udělali více chyb .”

Nejlepší hráč Dukly JM: Ondřej Kotlík.
Nejlepší hráč ČAFC: Jan Žárský.


Uhelné sklady - FC Tempo 1:1 (0:1)
Branky:
69. Klán - 24. Bláha. ŽK: 32. Šafránek, 35. Steinocher - 88. Šmídek, 88. Netušil, 90. Bláha. Rozhodčí: Čermák - Gotthard, Laštovička. Diváků: 45.
Uhelné sklady: Borský - Koubek, Hruška, Procházka, Hrazdíra - Steinocher, Koc, Šafránek, Kocourek (71. Bartůněk) - Klán, Zilvar (75. Belán). Trenér: Robert Hlavica.
Tempo: Pacovský - Konejl, Buzek, Netušil, Čech - Šmídek, Perl, Bláha (90. Klajbl) - Hašek (78. Šváb), Vltavský (78. Sedlář), Klouček (83. Soukal). Trenér: Petr Vanko.

Hlasy trenérů
Robert Hlavica (Uhelné sklady):
„Tak obecně je remíza na h...o, neřeší vítěze a já ji nemám rád. Dneska možná pro nás ale paradoxně dobrá. Soupeř se lépe sžil s naší loukou a těžkým tereném, více chtěl a lépe se pohyboval. My ho ještě posadili na koně naši chybou při laciné brance. Nemůžu říci, že bychom nechtěli, ale tentokrát jsme si vyhrát nezasloužili.”
Petr Vanko (Tempo): „Myslím, že jsme navázali na výkony z minulých zápasů, v prvním poločase jsme byli lepším týmem a zaslouženě vedli. Bohužel jsme nepřidali tu gólovou pojistku ani v prvním či druhém poločase. Samozřejmě soupeř je velmi kvalitní dopředu, pak si již vytvořil tlak nakopávanými míči na své vysoké hráče a po jednom z nich se jim podařilo vyrovnat. Utkání tak skončilo možná zaslouženou remízou, ale pořád mě to mrzí, protože jsme možná měli o gól vyhrát."

Nejlepší hráč Uhelných skladů: Václav Klán.
Nejlepší hráč Tempa: Filip Šmídek.


Braník - Admira B 0:2 (0:0)
Branky:
47. Sázel, 83. Michálek. ŽK: 60. Beneš, 65. Pekárek, 68. Ceccarelli - 60. Sázel, 65. Bílek, 71. Turek, 90.+3 Lupínek. Rozhodčí: Hrivík - Bočok, Kohout. Diváků: 60.
Braník: Kudláček - Pechač, Neveršil, Vybíral, Kodytek - Beneš, Pekárek, Šebák, Platil (70. Dovhaniuk), Ceccarelli - Trávník. Trenér: Petr Kotlín.
Admira B: Cingel - Klimt, Sázel, Lupínek, Hájek - Pelikán, Michálek, Štefan, Bílek (88. Hochman) - Bartoň (90.+2 Beníšek), Turek (75. Bouguetouta). Trenér: Pavel Máj.

Hlasy trenérů
Petr Kotlín (Braník):
„Od začátku naprosto vyrovnaný zápas rozhodly standardní situace. My jsme dvě z nich špatně pokryli a dovolili soupeři skórovat. Sami jsme ani přes výborné zahrávání nedokázali žádnou využít. Průběh zápasu odpovídal remíze. Za tu nadstavbu soupeř spravedlivě získal všechny body.”
Pavel Máj (Admira B): „Jsem samozřejmě hodně spokojený. S výsledkem, ale především s předvedenou hrou. Co jsme si řekli, tak kluci do puntíku splnili. Braník měl také nějaké šance, takže spokojenost i s nulou vzadu. Jsem na kluky hrdý, dali do toho srdíčko.”

Nejlepší hráč Braníku: Marco Ceccarelli.
Nejlepší hráč Admiry B: Dominik Cingel.


Královice - Vyšehrad B (3:1 (2:1)
Branky:
24., 28. a 63. Sus - 35. Heřman. ŽK: 48. Krejča, 75. Láf, 84. Nezbeda, 90.+1 Dufek (všichni Královice). Rozhodčí: Chustecki - Havel, Andras. Diváků: 70.
Královice: Lisa - Sedláček (67. Hančl), Ptáček, Nezbeda, Slováček - Krejča - Sus, Slánský, Formáček, Malík - Láf (86. Dufek). Trenér: David Kalivoda.
Vyšehrad B: Pellegrini - Jireček, Macej, Kubík, Madej - Hanzlík, Krivosheev, Drozd (57. F. Babka) - Krejdl - Heřman, Š. Klíma (74. Hobza). Trenér: Jaroslav Klíma.

Hlasy trenérů
David Kalivoda (Královice):
„Máme, co jsme chtěli, tři body, takže spokojenost. Věděli jsme, že narazíme na mladý a běhavý tým, podobně jako v případě béček Admiry, Motorletu či Žižkova, ale zvládli jsme to velmi dobře a Honza Sus rozhodl zápas třemi góly. Pomohlo nám, že jsme šli do vedení, a tak soupeř musel hrát a v jeho obraně se otevírala okénka, čehož jsme využívali. Dokázali jsme proměnit většinu šancí a navíc nám dobře zahrála celá obranná čtveřice. Já sám jsem kvůli zdravotním komplikacím nastoupit nemohl.”
Jaroslav Klíma (Vyšehrad B): „Zase jsme si prohráli zápas vlastní naivitou, kdy rozhodovaly naše individuální chyby v defenzivní činnosti. Z prvního střeleckého pokusu domácích jsme inkasovali gól, druhý byl polovlastní. Snížili jsme na 2:1 a v závěru první půle jsme měli kopat více než jasnou penaltu. Hlava nebere, že ostrý faul ve vápně, jaký byl na Krivosheeva, zůstal neodpískán. Ve druhé půli jsme po další individuální chybě inkasovali potřetí a naopak sami jsme nedali čtyři vyložené šance. Dalším nepříznivým faktorem z našeho pohledu je mnoho hráčských absencí: společně s A-týmem nám teď chybí dohromady dvanáct hráčů.”

Nejlepší hráč Královic: Jan Sus.
Nejlepší hráč Vyšehradu B: Jiří Heřman.

Na fotogalerii ze zápasu Královice - Vyšehrad B od Pavla Jiříka st. se podívejte ZDE