Foto: Ondřej Hanuš
Ze střelecké šedi trochu vystoupil jen Sintean: dva góly a přihrávka na třetí
17.10.2018

Ze střelecké šedi trochu vystoupil jen Sintean: dva góly a přihrávka na třetí

Žádný hattrick, žádný trhák či naopak zvrat v bilanci pražských střelců i brankářů. Během uplynulého víkendu měly nejen první i druhá liga, ale také juniorská liga, pauzu. A bylo to znát.

Pouze tři hráči se trefili do sítí soupeřů alespoň dvakrát: Daniel Dvořák z Meteoru a Jakub Běhounek z SK Újezd Praha 4 díky tomu zajistili svým celkům výhry 2:0. V prvním případě se tak stalo v divizním střetnutí v Ostrově, ve druhém v zápase Pražská teplárenská přeboru na půdě béčka Motorletu. Dvakrát se trefil rovněž rumunský záložník Viktorie Žižkov B Andrei Sintean. Obě jeho branky v utkání s Vyšehradem B ale nestačily na všechny body, tento zápas přeboru skončil remízou 3:3. Přesto lze Sinteana označit za nejproduktivnějšího hráče víkendu, protože na zbývající gól týmu navíc přihrával.

V čele pořadí pražských střelců je nadále s 11 góly Štěpán Zahálka z Admiry, jež porazila 1:0 Čížovou a po dvou třetinách podzimní části vede divizi A s náskokem pěti bodů před druhými Klatovy. Zápas rozhodl jediným gólem Martin Čížek.

Zahálkův náskok se tak nyní trochu snížil, už jen dva góly na něj ztrácejí David Čapek (Vyšehrad), Tomáš Kadlec (Třeboradice) a Daniel Urban (Přední Kopanina). Všichni tři dali tentokrát po jednom gólu.

Pořadí brankářů vede nadále slávista Ondřej Kolář se šesti vychytanými nulami, o jednu méně má sparťan Florin Nitu. Na něj se však dotáhl gólman Admiry Martin Jungr, jenž v utkání s Čížovou přidal svoje páté čisté konto.


Pražský střelec (počet gólů)
11 – Š. Zahálka (Admira)
9 – Čapek (Vyšehrad, z toho 1 v Mol Cupu), T. Kadlec (Třeboradice), Urban (Přední Kopanina)
8 – Rondić (Viktoria Žižkov, z toho 3 v Mol Cupu a 3 za B-tým v přeboru), Veselý (Loko Vltavín, z toho 3 v Mol Cupu), Heřman (Vyšehrad B), Kalivoda (Královice), Kotlík (Dukla Jižní Město, z toho 1 v Mol Cupu)
7 – Michálek (Admira, 1 v Mol Cupu a 6 za B-tým v přeboru)
6 – Rataj (Vyšehrad, z toho 1 v Mol Cupu), Měska (Motorlet, z toho 3 za B-tým v přeboru), Z. Hanzlík (Újezd Praha 4), Klán (Uhelné sklady), Nabiyev (Slavia jun.)
5 – Tetteh (Sparta), Nečas (Bohemians 1905, z toho 1 v Mol Cupu a 2 za juniorku), Vejvar (Slavia, 1 v Mol Cupu a 4 za juniorku), Musa (Viktoria Žižkov), Bassey (Olympia Radotín), Trýzna (Olympia Radotín, z toho 2 v Mol Cupu), Šípek (Loko Vltavín), Tichý (Loko Vltavín, z toho 1 v Mol Cupu), O. Janda (Motorlet), Rajnoch (Motorlet, z toho 1 rozhodující penalta v rozstřelu v divizi a 1 v Mol Cupu), Hanek (Meteor, z toho 1 rozhodující penalta v rozstřelu v divizi), Kocourek, Šafránek (oba Uhelné sklady), P. Junek (Třeboradice), Vrzal (Dukla Jižní Město), O. Novotný (Sparta jun.)
4 – Kanga (Sparta), Šural (Sparta, z toho 1 v Mol Cupu), Stoch (Slavia), Mešanovič (Slavia, 1 v Mol Cupu a 3 za juniorku), Schranz (Dukla, z toho 1 v Mol Cupu), Sintean (Viktoria Žižkov, z toho 3 za B-tým v přeboru), Pejša (Loko Vltavín), Abena (Loko Vltavín, z toho 1 v Mol Cupu), Vieira (Loko Vltavín, z toho 2 v Mol Cupu), Drobílek (Vyšehrad), Rys (Vyšehrad, z toho 1 rozhodující penalta v rozstřelu v ČFL a 1 gól v Mol Cupu), Kurek (Admira, z toho 1 v Mol Cupu), M. Douděra (Admira, z toho 3 za B-tým v přeboru), Formáček, Slánský (oba Královice), Jeřábek, Podvín (oba Újezd Praha 4), Proskočil (Hostivař), Shinjikashvili (Vyšehrad B), S. Sýkora (Třeboradice), Šultes (Přední Kopanina), Vodháněl (Bohemians 1905 jun.)
3 – Hušbauer, Škoda, Tecl (všichni Slavia), Stanciu (Sparta), Záviška (Bohemians 1905, z toho 1 v Mol Cupu a 1 za juniorku), D. Douděra (Dukla, z toho 2 za juniorku), Hadi (Olympia Radotín, z toho 1 rozhodující penalta v rozstřelu v ČFL a 1 v Mol Cupu), Beneš (Aritma, z toho 1 rozhodující penalta v rozstřelu v divizi a 1 v Mol Cupu), Mošna (Admira, z toho 2 v Mol Cupu), J. Šimek (Admira, z toho 2 za B-tým v přeboru), Mařík (Motorlet, z toho 1 v Mol Cupu), T. Bláha, Cvrček, Flaks (všichni Přední Kopanina), V. Hruška, Jůzek, Zezula (všichni Podolí), D. Bláha (Tempo), Doležel (Újezd Praha 4), R. Hanzlík Vyšehrad B), Hák (Hostivař), Jonáš (Motorlet B), V. Junek (Union Vršovice), Láf (Královice), L. Novák (Braník), Volek (Viktoria Žižkov B), Walter (Újezd Praha 4), Burda, Mustedanagič, Zuberu (všichni Sparta jun.), Janko, Kott (oba Dukla jun.), Vaníček (Bohemians 1905 jun.)
2 – Baluta, Coufal, Kúdela, T. Souček, Zmrhal (všichni Slavia), Frydrych (Slavia, z toho 1 za juniorku), Helal (Bohemians 1905), M. Hašek, Juliš (oba Bohemians 1905, oba 1 v Mol Cupu), Bilovský (Dukla, z toho 1 v Mol Cupu), Batioja, M. Čermák (oba Viktoria Žižkov), V. Mareš, Urbanec (oba Viktoria Žižkov, oba 1 v Mol Cupu a 1 za B-tým v přeboru), P. Ježdík (Olympia Radotín, z toho 1 rozhodující penalta v rozstřelu v ČFL), Maione, Valíček (oba Loko Vltavín), Baran, J. Junek, Kraus (všichni Aritma), Čácha, Fric (oba Admira), Horák (Admira, 1 v Mol Cupu a 1 rozhodující penalta v rozstřelu v divizi), Dvořák, Frohna (oba Meteor), Dvorský (Motorlet, z toho 1 za B-tým v přeboru), Bednář, Svoboda, Matěj Vondrka (všichni Podolí), Belán, Koubek, Steinocher (všichni Uhelné sklady), Běhounek, Valeš, Vrabec (všichni Újezd Praha 4), Bláža, Deré, Fitzel, Žárský (všichni ČAFC), Josef Bazal, Vilotič (oba Viktoria Žižkov B), M. Beneš, Trávník (oba Braník), J. Doležal, O. Toman (oba Vyšehrad B), Graf, Řežábek (oba Přední Kopanina), Hrabina, Šahini (oba Motorlet B), Kouřimský (Union Vršovice), J. Kučera, Nebřenský (oba Hostivař), V. Hašek (Tempo), Nezmar (Dukla Jižní Město), Randa (Královice), S. Sýkora (Třeboradice), Slanina, Šilhan, Vaněk (všichni Slavia jun.), Radwan, Vatajelu (oba Sparta jun.), Burget, Lauko (oba Dukla jun.)
1 – M. Frýdek, Chipciu, V. Vukadinovič (všichni Sparta), Hložek, Pulkrab, Radaković (všichni Sparta, všichni gól v Mol Cupu), Duranović, Ďurica, Holík, D. Tetour (všichni Dukla), Breda (Dukla, z toho 1 v Mol Cupu), F. Hašek, Jindřišek, Mašek, Reiter (všichni Bohemians 1905), Bořil, Olayinka, J. Sýkora (všichni Slavia), Dočekal, Podrazký (oba Viktoria Žižkov), Brabenec, Bužík, Jiránek (všichni Olympia Radotín), Oikonomikos (Olympia Radotín, rozhodující penalta v rozstřelu v ČFL), Kozel, Laňka (oba Vyšehrad), Hradecký (Vyšehrad, rozhodující penalta v rozstřelu v ČFL), Kacafírek (Vyšehrad, gól v Mol Cupu), T. Rada (Loko Vltavín), Eichler, Viduna (oba Loko Vltavín, oba gól v Mol Cupu), Hrdina, Kostka, Přibyl, Schulz (všichni Meteor), D. Macháček, Rybka, Turák, Turbák (všichni Aritma), Čížek, Martinic, Vosický (všichni Admira), Filip, L. Kučera, Podzemský (všichni Motorlet), Ceccarelli, Dovhaniuk, Mráz, Neveršil, Pekárek, Platil, Vybíral (všichni Braník), Jan Bazal, T. Junek, Kravtsiv, A. Krivosheev, Kubík, Macej (všichni Vyšehrad B), Hrazdíra, L. Hruška, Koubek, Majerčin, Studnička, Zilvar (všichni Uhelné sklady), Adámek, Netušil, Perl, Šmídek, Vltavský (všichni Tempo), Andrle, Duong, Nguyen, Obermajer, Vild (všichni Viktoria Žižkov B), Borovička, Kaiser, Minařík, Tomaides, Turek (všichni Union Vršovice), Fiedler, Gábor, Hůlka, Maršálek, Tylšar (všichni Motorlet B), J. Hrubý, Jůzek, Kotek, Kristen, Šumník (všichni Podolí), Lupínek, Panýrek, Pelikán, Šindelář, Vachoušek (všichni Admira B), Mašlej, Marek, Nováček, Rákosník, Wulkan (všichni ČAFC), Červenka, D. Hruška, Viktorin, Votava (všichni Třeboradice), Dejmek, Lafek, Inneman, Solař (všichni Dukla Jižní Město), Daňhel, Chyle, Papež (všichni Újezd Praha 4), Dufek, Sus (oba Královice), Hájek, Vágner (oba Přední Kopanina), Chyle, Krejča (oba Hostivař), Bezdička, Doumbia, Houha, Krunert, Kubů, R. Mašek, Mentberger, D. Souček, Šolaja, Štursa (všichni Dukla jun.), Cabadaj, Flak, P. Hájek, Nestor Albiach, Penc, Ristić, Traoré, Wiesner (všichni Sparta jun.), Auer, Havránek, D. Macháček, Mitrano, Petrák (všichni Slavia jun.), Begič, Le Tuan, Vetešník, Vrána (všichni Bohemians 1905 jun.).


Pražský brankář (vychytané nuly)
6 – Kolář (Slavia)
5 – Nita (Sparta), Jungr (Admira, z toho 1 v Mol Cupu)
4 – Fryšták (Bohemians 1905, 2 v Mol Cupu a 2 za juniorku), M. Hruška (Dukla, 2 v Mol Cupu a 2 za juniorku), D. Toman (Meteor), Bojčuk (Újezd Praha 4), Kudláček (Braník)
3 – Valeš (Bohemians 1905), Havránek (Vyšehrad), Štorc (z toho 1 za juniorku Sparty a 2 za Loko Vltavín v ČFL), Foferka (Motorlet), Strazzer (Hostivař), Michal Vondrka (Podolí)
2 – F. Rada (Dukla), Koblenc (Loko Vltavín), Šiman (Olympia Radotín), Stareček (Aritma), Hradil (Třeboradice), A. Kučera (Uhelné sklady), Mačí (Přední Kopanina), Pacovský (Tempo)
1 – Kovář (Slavia, v Mol Cupu), Otáhal (Viktoria Žižkov), Winter (Viktoria Žižkov, v Mol Cupu), Čáp (Olympia Radotín, v Mol Cupu), Cingel (Admira, v Mol Cupu), Babka (Vyšehrad B), Borský (Uhelné sklady), Drahorád (ČAFC), Fišer (Újezd Praha 4), Lisa (Královice), Polomský (Motorlet B), Provazník (Hostivař), Šilhavý (Union Vršovice), Žulevič (Admira B), Radimský, Vantruba (oba Slavia jun.), Fiala (Bohemians 1905 jun.), Kotek (Sparta jun.).