Foto: Jiří IPSER
Přeborová tipovačka: Jak vidí 10. kolo Petr Studnička z Uhelných skladů?
12.10.2018

Přeborová tipovačka: Jak vidí 10. kolo Petr Studnička z Uhelných skladů?

O Uhelných skladech se před probíhající sezonou Pražská teplárenská přeboru mluvilo jako o jednom z největších favoritů soutěže. A tým vedený Robertem Hlavicou tyto předpoklady bezezbytku naplňuje. V devíti zápasech sedmkrát vyhrál a ani jednou nepoznal porážku. "Taková bilance je skvělým základem k úspěšnému pokračování sezony. S jejím dosavadním průběhem jsme samozřejmě spokojeni," usmívá se útočník Petr Studnička.

Čekalo se, že "Uhelky" se budou o nejvyšší příčky přetahovat s Třeboradicemi nebo Duklou, ale stejnou bilanci a ještě o pět gólů lepší brankový poměr má nováček z Újezdu Praha 4. "Že hraje Újezd špičku přeboru, to pro mě překvapením není. V jeho středu je hodně kvalitních a zkušených hráčů, kteří prošli vyššími soutěžemi a na výsledcích mužstva je to zákonitě znát," vysvětluje Studnička.

Tento víkend se završí úvodní třetina soutěže a je jasné, že na Uhelných skladech musí mít ty nejvyšší ambice. "Nebudeme se za nic schovávat, po devíti kolech jsou karty rozdány jasně. Před sezonou jsme měli cíl do třetího místa, ale myslím si, že letos bychom se mohli poprat o stupínek nejvyšší," vzkazuje soupeřům.

A jak tipuje víkendovou nabídku přeborových zápasů?

ČAFC- Vršovice, tip: 0
Důležitý zápas pro oba. Čafce se teď výsledkově nedaří, navíc jí chybí někteří klíčoví hráči. Vršovice se minule chytily výsledkově i střelecky. Vychází mi remíza.

Podolí - Hostivař, tip: 2
Hostivař se postupem času herně i gólově zvedá a jako nováček si vede výborně. Podolí jsem na vlastní oči ještě hrát neviděl, ale co se týče zisku bodů, platí to podobně. Myslím si ale, že Fanda Hák vystřelí Hostivaři tři body.

Vyšehrad B - Žižkov B, tip: 1
Čekám běhavé utkání s plnou řadou šancí a fotbalem nahoru dolu. Samozřejmě záleží, kolik hráčů z A mužstva půjde za oba celky. Obě mužstva jsem viděl ve vzájemných zápasech a očekávám výhru domácích.

Tempo - Braník, tip: 0
Dva týmy, co se snaží hrát kombinační fotbal, čekám naprosto vyrovnaný průběh.

Přední Kopanina - Královice, tip: 1
Opět papírově vyrovnaný zápas. V přeboru může každý porazit každého. Na obou stranách individuality, které dokážou strhnout vítězství pro svůj tým. Myslím si, že šťastnější budou domácí.

Admira B - Dukla JM, tip: 2
Tady je to jednoduché. V Dukle mám spoustu kamarádů a cokoliv jiného než výhru hostů by mi neodpustili.

Motorlet B - Újezd, tip: 1
Tady tipuji překvapení. Motorlet minulý týden u nás zahrál dobrou druhou půli, kdy měl v některých pasážích navrch. Myslím si, že do pater, kde se Motorlet nachází teď, určitě nepatří. Újezd je zatím nejlepší tým, s kterým jsme se letos potkali. Na straně Motorletu čekám posílení o hráče z A mužstva a myslím si, že v jejich silách je uspět a odpíchnout se do zbytku podzimní sezony. Tajný tip: Ondřej Měska gól.

Třeboradice - Uhelné sklady, tip: 2
Tohle je snad poprvé, kdy jdeme do vzájemného zápasu z pozice lépe postaveného týmu v tabulce. S Třeboradicemi to bude těžký zápas, je to pořád dokola. Kvalitní kombinační hra, spousta individualit, které jsou schopné samy rozhodnout zápas. Trenér nás precizně připraví a věřím, že si odvezeme všechny body.


Jak byli úspěšní předchozí tipéři?
1. kolo: Martin Chvátal (ČAFC) 3 správné tipy - 5 špatných
2. kolo: David Hruška (Třeboradice) 1 - 7
3. kolo: Jakub Kaiser (Vršovice) 3 - 5
4. kolo: Pavel Pacovský (Tempo) 4 - 4
5. kolo: Jan Kučera (Hostivař) 3 - 5
6. kolo: Tomáš Platil (Braník) 3 - 5
7. kolo: Jakub Běhounek (Újezd) 6 - 2
8. kolo: Daniel Vott (Přední Kopanina) 2 - 6
9. kolo: Daniel Šindelář (Admira B) 4 - 4