Foto: Pavel Jiřík st.
Kotlík trefil hattrick, Zahálka zvýraznil své vedení mezi střelci
10.10.2018

Kotlík trefil hattrick, Zahálka zvýraznil své vedení mezi střelci

Pražský hattrick číslo 10 v této sezoně si připsal Ondřej Kotlík z Dukly Jižní Město. Jeho tři trefy rozhodly souboj s Tempem, Dukla zvítězila v tomto utkání Pražská teplárenská přeboru Prahy 3:1.

Dvakrát se v utkání trefilo pět fotbalistů a zase většinou z přeboru: Vojtěch Šafránek, Daniel Kocourek (oba Uhelné sklady), Jan Nebřenský (Hostivař), Vojtěch Junek (Union Vršovice) a Muris Mešanovič (juniorka Slavie).

Ve svém podzimním střeleckém představení však nepolevuje především Štěpán Zahálka z Admiry. V utkání divize A v Tachově dal jeden gól, přispěl tak k vítězství kobyliského mužstva 4:1 a skóroval již v sedmém z dosavadních devíti zápasů této soutěže. Na svém kontě má celkově už 11 zásahů a tím pádem i lví podíl na faktu, že Admira vede tabulku divize A již o pět bodů před dvojicí Čížová – Klatovy.

Sám Zahálka disponuje v čele pořadí pražských kanonýrů napříč soutěžemi tříbrankovým náskokem před sextetem nejbližších pronásledovatelů Imad Rondić (Viktoria Žižkov A i B), David Čapek (Vyšehrad), Tomáš Kadlec (Třeboradice), David Kalivoda (Královice), Daniel Urban (Přední Kopanina), Ondřej Kotlík (Dukla Jižní Město).

V čele pořadí brankářů se nic nezměnilo, nadále vede slávista Ondřej Kolář (vychytal dosud 6x čisté konto) před sparťanem Florinem Nitou (5x). Oba ale během uplynulého víkendu vyšli v tomto směru naprázdno, protože dostali po jednom gólu. Koláře to moc bolet nemuselo, červenobílí v ligovém utkání doma zdolali 4:1 Příbram a vedou tabulku nejvyšší soutěže, zato jediný gól v Nitově síti znamenal porážku rudých na Andrově stadionu v Olomouci v poměru 0:1.

Pražský střelec (počet gólů)
11 – Š. Zahálka (Admira)
8 – Rondić (Viktoria Žižkov, z toho 3 v Mol Cupu a 3 za B-tým v přeboru), Čapek (Vyšehrad, z toho 1 v Mol Cupu), T. Kadlec (Třeboradice), Kalivoda (Královice), Urban (Přední Kopanina), Kotlík (Dukla Jižní Město, z toho 1 v Mol Cupu)
7 – Veselý (Loko Vltavín, z toho 3 v Mol Cupu), Heřman (Vyšehrad B)
6 – Rataj (Vyšehrad, z toho 1 v Mol Cupu), Měska (Motorlet, z toho 3 za B-tým v přeboru), Michálek (Admira, 1 v Mol Cupu a 5 za B-tým v přeboru), Z. Hanzlík (Újezd Praha 4), Nabiyev (Slavia jun.)
5 – Tetteh (Sparta), Nečas (Bohemians 1905, z toho 1 v Mol Cupu a 2 za juniorku), Vejvar (Slavia, 1 v Mol Cupu a 4 za juniorku), Musa (Viktoria Žižkov), Bassey (Olympia Radotín), Trýzna (Olympia Radotín, z toho 2 v Mol Cupu), Šípek (Loko Vltavín), Tichý (Loko Vltavín, z toho 1 v Mol Cupu), O. Janda (Motorlet), Rajnoch (Motorlet, z toho 1 rozhodující penalta v rozstřelu v divizi a 1 v Mol Cupu), Hanek (Meteor, z toho 1 rozhodující penalta v rozstřelu v divizi), Klán, Kocourek, Šafránek (všichni Uhelné sklady), P. Junek (Třeboradice), Vrzal (Dukla Jižní Město), O. Novotný (Sparta jun.)
4 – Kanga (Sparta), Šural (Sparta, z toho 1 v Mol Cupu), Stoch (Slavia), Mešanovič (Slavia, 1 v Mol Cupu a 3 za juniorku), Schranz (Dukla, z toho 1 v Mol Cupu), Drobílek (Vyšehrad), Rys (Vyšehrad, z toho 1 rozhodující penalta v rozstřelu v ČFL a 1 gól v Mol Cupu), Pejša (Loko Vltavín), Kurek (Admira, z toho 1 v Mol Cupu), M. Douděra (Admira, z toho 3 za B-tým v přeboru), Jeřábek, Podvín (oba Újezd Praha 4), Formáček (Královice), Proskočil (Hostivař), Shinjikashvili (Vyšehrad B), S. Sýkora (Třeboradice), Šultes (Přední Kopanina), Vodháněl (Bohemians 1905 jun.)
3 – Hušbauer, Škoda, Tecl (všichni Slavia), Stanciu (Sparta), Záviška (Bohemians 1905, z toho 1 v Mol Cupu a 1 za juniorku), D. Douděra (Dukla, z toho 2 za juniorku), Abena (Loko Vltavín, z toho 1 v Mol Cupu), Vieira (Loko Vltavín, z toho 2 v Mol Cupu), Hadi (Olympia Radotín, z toho 1 rozhodující penalta v rozstřelu v ČFL a 1 v Mol Cupu), Beneš (Aritma, z toho 1 rozhodující penalta v rozstřelu v divizi a 1 v Mol Cupu), Mošna (Admira, z toho 2 v Mol Cupu), J. Šimek (Admira, z toho 2 za B-tým v přeboru), T. Bláha, Cvrček, Flaks (všichni Přední Kopanina), V. Hruška, Jůzek, Zezula (všichni Podolí), Láf, Slánský (oba Královice), D. Bláha (Tempo), Doležel (Újezd Praha 4), Hák (Hostivař), Jonáš (Motorlet B), L. Novák (Braník), Volek (Viktoria Žižkov B), Walter (Újezd Praha 4), Burda, Mustedanagič, Zu-beru (všichni Sparta jun.), Janko, Kott (oba Dukla jun.), Vaníček (Bohemians 1905 jun.)
2 – Baluta, Coufal, Kúdela, T. Souček, Zmrhal (všichni Slavia), Frydrych (Slavia, z toho 1 za juniorku), Helal (Bohemians 1905), M. Hašek, Juliš (oba Bohemians 1905, oba 1 v Mol Cupu), Batioja, M. Čermák (oba Viktoria Žižkov), Sintean (Viktoria Žižkov, z toho 1 za B-tým v přeboru), V. Mareš, Urbanec (oba Viktoria Žižkov, oba 1 v Mol Cupu a 1 za B-tým v pře-boru), P. Ježdík (Olympia Radotín, z toho 1 rozhodující penalta v rozstřelu v ČFL), Maione, Valíček (oba Loko Vltavín), Baran, J. Junek, Kraus (všichni Aritma), Čácha, Fric (oba Admira), Horák (Admira, 1 v Mol Cupu a 1 rozhodující penalta v rozstřelu v divizi), Mařík (Motorlet, z toho 1 v Mol Cupu), Dvorský (Motorlet, z toho 1 za B-tým v přeboru), Frohna (Meteor), Belán, Koubek, Steinocher (všichni Uhelné sklady), Bláža, Fitzel, Žárský (všichni ČAFC), J. Doležal, R. Hanzlík, O. Toman (všichni Vyšehrad B), Josef Bazal, Vilotič (oba Viktoria Žižkov B), Graf, Řežábek (oba Přední Kopanina), Hrabina, Šahini (oba Motorlet B), V. Junek, Kouřimský (oba Union Vršovice), J. Kučera, Nebřenský (oba Hostivař), Valeš, Vrabec (oba Újezd Praha 4), Bednář (Podolí), V. Hašek (Tempo), Randa (Královice), S. Sýkora (Třeboradice), Slanina, Šilhan, Vaněk (všichni Slavia jun.), Radwan, Vatajelu (oba Sparta jun.), Burget, Lauko (oba Dukla jun.)
1 – M. Frýdek, Chipciu, V. Vukadinovič (všichni Sparta), Hložek, Pulkrab, Radaković (všichni Sparta, všichni gól v Mol Cupu), Bilovský, Duranović, Ďurica, Holík, D. Tetour (všichni Dukla), Breda (Dukla, z toho 1 v Mol Cupu), F. Hašek, Jindřišek, Mašek, Reiter (všichni Bohemians 1905), Bořil, Olayinka, J. Sýkora (všichni Slavia), Dočekal, Podrazký (oba Viktoria Žižkov), Brabenec, Bužík, Jiránek (všichni Olympia Radotín), Oikonomikos (Olympia Radotín, rozhodující penalta v rozstřelu v ČFL), Kozel, Laňka (oba Vyšehrad), Kacafírek (Vyšehrad, gól v Mol Cupu), Eichler, Viduna (oba Loko Vltavín, oba gól v Mol Cupu), Hrdina, Kostka, Přibyl, Schulz (všichni Meteor), Filip, L. Kučera, Podzemský (všichni Motorlet), Rybka, Turák, Turbák (všichni Aritma), Martinic, Vosický (oba Admira), M. Beneš, Ceccarelli, Dovhaniuk, Mráz, Pekárek, Platil, Trávník, Vybíral (všichni Braník), Hrazdíra, L. Hruška, Koubek, Majerčin, Studnička, Zilvar (všichni Uhelné sklady), J. Hrubý, Jůzek, Kristen, Svoboda, Šumník, Matěj Vondrka (všichni Podolí), Adámek, Netušil, Perl, Šmídek, Vltavský (všichni Tempo), Jan Bazal, T. Junek, Kravtsiv, A. Krivosheev, Macej (všichni Vyšehrad B), Fiedler, Gábor, Hůlka, Maršálek, Tylšar (všichni Motorlet B), Dejmek, Lafek, Nezmar, Inneman, Solař (všichni Dukla Jižní Město), Deré, Mašlej, Marek, Rákosník, Wulkan (všichni ČAFC), Lupínek, Panýrek, Pelikán, Šindelář, Vachoušek (všichni Admira B), Andrle, Nguyen, Obermajer, Vild (všichni Viktoria Žižkov B), Červenka, D. Hruška, Viktorin, Votava (všichni Třeboradice), Borovička, Minařík, Turek (všichni Union Vršovice), Daňhel, Chyle, Papež (všichni Újezd Praha 4), Dufek, Sus (oba Královice), Hájek, Vágner (oba Přední Kopanina), Chyle (Hostivař), Bezdička, Doumbia, Houha, Krunert, Kubů, R. Mašek, Mentberger, D. Souček, Šolaja, Štursa (všichni Dukla jun.), Cabadaj, Flak, P. Hájek, Nestor Albiach, Penc, Ristić, Traoré, Wiesner (všichni Sparta jun.), Auer, Havránek, D. Macháček, Mitrano, Petrák (všichni Slavia jun.), Begič, Le Tuan, Vetešník, Vrána (všichni Bohemians 1905 jun.).


Pražský brankář (vychytané nuly)
6 – Kolář (Slavia)
5 – Nita (Sparta)
4 – Fryšták (Bohemians 1905, 2 v Mol Cupu a 2 za juniorku), Jungr (Admira, z toho 1 v Mol Cupu)
3 – Valeš (Bohemians 1905), M. Hruška (Dukla, 1 v Mol Cupu a 2 za juniorku), Havránek (Vyšehrad), Štorc (z toho 1 za juniorku Sparty a 2 za Loko Vltavín v ČFL), Foferka (Motorlet), D. Toman (Meteor), Bojčuk (Újezd Praha 4), Kudláček (Braník), Strazzer (Hostivař), Michal Vondrka (Podolí)
2 – F. Rada (Dukla), Koblenc (Loko Vltavín), Šiman (Olympia Radotín), Hradil (Třeboradice), A. Kučera (Uhelné sklady), Mačí (Přední Kopanina), Pacovský (Tempo)
1 – Kovář (Slavia, v Mol Cupu), Otáhal (Viktoria Žižkov), Winter (Viktoria Žižkov, v Mol Cupu), Čáp (Olympia Radotín, v Mol Cupu), Stareček (Aritma), Cingel (Admira, v Mol Cu-pu), Babka (Vyšehrad B), Borský (Uhelné sklady), Drahorád (ČAFC), Fišer (Újezd Praha 4), Lisa (Královice), Polomský (Motorlet B), Provazník (Hostivař), Šilhavý (Union Vršovice), Žulevič (Admira B), Radimský, Vantruba (oba Slavia jun.), Fiala (Bohemians 1905 jun.), Kotek (Sparta jun.).