Přeborová tipovačka: Jak vidí 9. kolo Daniel Šindelář z Admiry B?
05.10.2018

Přeborová tipovačka: Jak vidí 9. kolo Daniel Šindelář z Admiry B?

Tři vítězství a tři prohry. Fotbalisté B týmu Admiry se mohou v letošní sezoně Pražská teplárenská přeboru pochlubit vyrovnanou remízou. "Určitě to mohlo být lepší, dva zápasy jsme ztratili v nastaveném čase. Doma s ČAFC a v Královicích. V obou případech platilo zlaté pravidlo ´nedáš-dostaneš´. Soustředili jsme se na to, že chceme zápas zlomit na svou stranu a vyhrát, než bránit remízu, a inkasovali jsme v úplném závěru. Mohly to být dva body za dvě remízy, klidně i šest, ale takový fotbal je," říká kapitán týmu Daniel Šindelář.

Jeho parta se už třikrát utkala s přeborovými nováčky, a tak tedy dobře zná jejich sílu a schopnosti. "Osobně se vždy více těším na tradiční soupeře jako jsou Třeboradice, Královice nebo Uhelky, kde spoustu klukům znám. Ale vzhledem k tomu, že už padají čtyři mužstva, budeme si muset na pravidelnou obměnu zvyknout. Zatím z nové pětice týmů vybočuje Újezd Praha 4, který i podle mého očekávání hraje na špici přeboru. Naopak zatím se zcela nedaří mladíkům z Viktorky Žižkov B, kteří budou potřebovat nasbírat ještě nějaké zkušenosti. Zbylé tři týmy, se kterými jsme se již utkali, do přeborové kvality bez problémů zapadly," dodává na adresu nových jmen v přeborovém složení.

Rezerva Admiry nevyhlásila žádný konkrétní cíl, mladíci se snaží co nejlépe bojovat, aby dostali příležitost v áčku, kterému se na podzim mimořádně daří a po osmi zápasech kraluje divizní skupině A. "Žádnou stanovenou metu nemáme. Minulá sezona ukázala, že jsme schopni hrát na čele tabulky, tam se chceme pohybovat i letos. Jdeme zápas od zápasu s tím, že chceme vyhrát a nedostávat se sami pod tlak, když se něco nepovede. Zároveň stále plníme roli B-týmu, který má pomoci mladým klukům se adaptovat v dospělém fotbale a budu jen rád, když v zimě nebo po sezoně některý z nich dostane pozvánku do A-týmu," přiznává kapitán Šindelář.

A jak tipuje osmičku víkendových zápasů?

Újezd Praha 4 - Viktoria Žižkov B, tip: 1
I když jde o souboj dvou nováčků v soutěži, Újezd hned od začátku potvrzuje moje očekávání a hraje na špici přeboru. Po tomto kole si jen upevnění pozici na čele tabulky a s mladým kádrem Žižkova si doma bez problémů poradí.

Hostivař - ČAFC, tip: 0
Z mého pohledu souboj dvou týmů hrajících silový fotbal. Oba týmy v minulém kole shodně prohrály, aniž by vstřelily branku, a tak budou chtít nyní bodovat. Tipuji remízu s nízkým počtem branek.

Vršovice - Admira B, tip: 2
Tak tady nemůžu jinak, než věřit našemu týmu. Po domácí výhře nad Hostivaří chceme přivézt body i z venku. A pevně věřím, že na aktuálně posledních Vršovicích nezaváháme.

Dukla JM - Tempo, tip: 1
Tempo v minulém kole v závěru urvalo výhru, ale i tak jsou jeho dosavadní výsledky pro mě mírným zklamáním oproti tomu, co předvádělo v minulé sezoně. Očekávám, že Dukla doma zvládne roli favorita, spraví si chuť po porážce z minulého týdne a vyhraje.

Uhelné sklady - Motorlet B, tip: 1
Uhelky v letošním ročníku ještě neprohrály a troufnu si tvrdit, že se to ani po tomto kole nezmění. Naopak si rozšíří počet vítězných zápasů a doma si s béčkem Motorletu poradí.

Přední Kopanina - Vyšehrad B, tip: 1
Aktuálně nejlepší útok na straně Přední Kopaniny rozhodně budí respekt, na druhou stranu: sami jsme dvě kola zpátky dokázali, že vzadu je Kopanina zranitelná… Vyšehrad má po sedmi kolech taky hodně divoké skóre. Tipuji pro diváka pohledný fotbal se spoustou branek, přičemž domácí vstřelí o jednu až dvě více a zvítězí.

Královice - Podolí, tip: 1
Na straně Královic vidím větší zkušenost, která v tomto zápase rozhodne a těsným výsledkem zůstanou tři body na domácí půdě.

Braník - Třeboradice, tip: 2
Stejně jako loni končil, tak i letos pokračuje Braník v nejistých výsledcích a s nejhorší obranou v soutěži se trápí ve spodní části tabulky. Naopak Třeboradice se po nepovedeném úvodu začínají zvedat a věřím, že i z Braníku přivezou tři body.


Jak byli úspěšní předchozí tipéři?
1. kolo: Martin Chvátal (ČAFC) 3 správné tipy - 5 špatných
2. kolo: David Hruška (Třeboradice) 1 - 7
3. kolo: Jakub Kaiser (Vršovice) 3 - 5
4. kolo: Pavel Pacovský (Tempo) 4 - 4
5. kolo: Jan Kučera (Hostivař) 3 - 5
6. kolo: Tomáš Platil (Braník) 3 - 5
7. kolo: Jakub Běhounek (Újezd) 6 - 2
8. kolo: Daniel Vott (Přední Kopanina) 2 - 6