Foto: Jiří IPSER
VIDEO: Krásné loby, chyby brankářů i divoká přestřelka v Braníku. Podívejte se!
26.09.2018

VIDEO: Krásné loby, chyby brankářů i divoká přestřelka v Braníku. Podívejte se!

Na góly nejbohatší zápas 7. kola Pražská teplárenská přeboru byl k vidění na hřišti Braníku, kde domácí přivítali rezervu Viktorie Žižkov, která se před tímto zápasem ocitala na samém chvostu tabulky pouze s jedním bodem. Hned v prvním poločase padlo osm branek! Divoká přestřelka pokračovala i v druhé pětačtyřicetiminutovce a konečný stav vyzněl 4:7 ve prospěch hostujících hráčů. Viktoria Žižkov B si tak připsala svoji první výhru a nutno podotknout, že ve velkém stylu. Hattrickem k tomu přispěl Imad Rondic. Na druhou stranu ABC Braník prodlužuje svou sérii proher, a to navíc poměrně vysokých proher. Po devíti gólech od rezervy Slavoje Vyšehrad a čtyřech od Přední Kopaniny, nyní přišla už druhá porážka, při které hráči Braníku obdrželi sedm gólů...

Třetí Přední Kopanina využila remízy vedoucího dua Uhelné sklady - Újezd Praha 4 (1:1) a stáhla ztrátu pouze na dva body. Doma porazila ČAFC 3:2. Všechny své góly vsítila v první půli. Hostující hráči se poté marně snažili tříbrankovou ztrátu dohnat. Za domácí se v zápase dvakrát prosadil Daniel Urban a dostal se tím pádem na čelo střelecké tabulky s devíti přesnými zásahy.

Dva dvougólové střelce poznal duel mezi Slavojem Podolí a Slavojem Vyšehrad B, jenž skončil 4:2. Za Vyšehrad otevřel skóre Shinjikashvili. Domácí Podolí si poté pomohlo standardními situacemi, ale za hostující tým se opět trefil Shinjikashvili a po poločase tak byl stav nerozhodný – 2:2. V souboji dvou Slavojů v druhé půli zvrátil výsledek v prospěch domácích svým druhým zásahem Jůzek. Ten nejhezčí fotbalový okamžik zápasu ovšem přišel až v 86. minutě, kdy se po špatném odkopu gólmana bezmála z půli hřiště trefil do sítě Bednář a upravil stav na konečných 4:2.

Další krásný gólový okamžik byl k vidění v zápase mezi Duklou Jižní Město a Motorletem B. V 17. minutě se z dálky opřel do skákajícího míče Šahini a překvapil domácího brankáře. Do přestávky šly týmy za nerozhodnutého stavu. Za Duklu JM se totiž prosadil v 45. minutě Vrzal. Začátek druhého poločasu lépe vyšel rezervě Motorletu. Po chybě brankáře vstřelil svůj druhý gól Šahini. Hned za tři minuty mohl domácí gólman opět zpytovat svědomí, když mu za zády skončil přímý kop z velké vzdálenosti. Poté ale domácí započali velkolepý obrat, ke kterému přispěl přesným zásahem ve své premiéře za Duklu Jižní Město i bývalý ligový hráč Jan Nezmar.

Tempo se zatím na hřištích soupeřů trápí. Nedokázalo venku vstřelit ani gól. Nepříznivou bilanci neprolomilo ani v zápase s Hostivaří. Domácí vyhráli po trefě Proskočila 1:0.

Pouze jedna branka padla také v zápase Unionu Vršovice a Třeboradic. Pro domácí Vršovice to byla velice hořká porážka. Přišla až v 91. minutě po chybném výkopu gólmana, navíc je poslala na poslední místo v tabulce.

Vítězný gól Třeboradic nebyl ovšem jediný rozhodující gól tohoto kola vstřelený v nastaveném čase. Brankou v 94. minutě zvítězili v utkání s rezervním týmem Admiry hráči Sokola Královice. Povedlo se jim to dokonce v oslabení. V 88. minutě totiž uviděl červenou kartu Nezbeda. Na domácím hřišti tedy vybojovali výhru 2:1.

Podívejte se na sestřih gólových okamžiků z uplynulého víkendu, který je vyroben ze záběrů klubových kamer. Ty přenáší zápasy živě na serveru tvcom.cz. Kvůli technickým důvodům chybí první gól z utkání Uhelné sklady – Újezd Praha 4 (1:1).