Foto: slavia.cz
Pořadí pražských střelců vede se třemi góly Hušbauer
07.08.2018

Pořadí pražských střelců vede se třemi góly Hušbauer

Kapitán Slavie Josef Hušbauer se na počátku srpna usadil v čele pořadí pražských střelců napříč soutěžemi. Na svém kontě má tři prvoligové trefy.

Hušbauer se střelecky prosadil v posledních dvou kolech I. ligy na domácím stadionu v Edenu, a sice proti slezským soupeřům. Karviné dal jeden gól a naposledy Opavě dva, i když jeden z nich byl z penalty. Dva zásahy si až dosud připsalo osm fotbalistů pražských týmů.

V čele pořadí brankářů jsou se dvěma vychytanými nulami slávista Ondřej Kolář a rumunský gólman Sparty Florin Nita.

Během nadcházejícího víkendu 11. a 12. srpna odstartují i ČFL, divize a Pražská teplárenská přebor Prahy.


Pražský střelec (počet gólů)
3 – Hušbauer (Slavia)
2 – Kanga (Sparta), Škoda (Slavia), Nabiyev, Vejvar (oba Slavia jun.), Nečas, Vaníček (oba Bohemians 1905 jun.), Janko (Dukla jun.), Radwan (Sparta jun.)
1 – Baluta, Coufal, Olayinka, Stoch, Tecl (všichni Slavia), F. Hašek, Helal, Jindřišek, Juliš, Mašek (všichni Bohemians 1905), Douděra, Holík, Schranz (všichni Dukla), Tetteh, V. Vukadinovič (oba Sparta), Čermák, Rondić (oba Žižkov), Horák, Kurek, Michálek, Mošna (všichni Admira, všichni gól v Mol Cupu)Mařík, Rajnoch (oba Motorlet, oba gól v Mol Cupu), Beneš (Aritma, gól v Mol Cupu), Kotlík (Dukla Jižní Město, gól v Mol Cupu), Houha, Kott, Lauko, Mentberger (všichni Dukla jun.), Vodháněl, Vrána, Záviška (všichni Bohemians 1905 jun.), Havránek (Slavia jun.), P. Hájek (Sparta jun.).

Pražský brankář (vychytané nuly)
2 – Kolář (Slavia), Nita (Sparta)
1 – Valeš (Bohemians 1905), Otáhal (Žižkov), Cingel (Admira, v Mol Cupu), Hruška (Dukla jun.)