Foto: Radek Treml
V Dobrovízi se odehraje Memoriál Miloslava Houšky – SLÁVA CUP 2018
11.07.2018

V Dobrovízi se odehraje Memoriál Miloslava Houšky – SLÁVA CUP 2018

V sobotu 14. července se na hřišti TJ Sokol Dobrovíz uskuteční turnaj Sláva Cup 2018, který má uctít památku bývalého hráče, trenéra a funkcionáře Miloslava Houšky, který loni zemřel v 60 letech. Turnaje se zúčastní čtyři celky: FK Admira Praha, FK Hořovicko, FC Přední Kopanina a SK Střešovice 1911.

„Poté, co nás zastihla smutná zpráva, že nás navždy opustil dlouholetý fotbalový trenér, funkcionář a především výborný člověk, jsme se s naší partou kamarádů domluvili, že bychom rádi na jeho počest uspořádali fotbalový turnaj mužů. A jsem velice rád, že se nám to povedlo zrealizovat a Sláva bude mít Memoriál po dětské kategorii také v té mužské,“ říká jeden z realizátorů tohoto nápadu a známý trenér Sálem Hebousse.

Druhým hlavním organizátorem je Martin Zendulka. „I já mám velkou radost, že se nám společným úsilím dokázalo vše dostat do finální podoby a turnaj můžeme uskutečnit. Chtěl bych poděkovat TJ Sokol Dobrovíz za poskytnutí svého krásného areálu. A taky bych chtěl pozvat všechny příznivce fotbalu, pokud nebudou trávit dovolenou a znali Slávu, na tento den do Dobrovíze. Já osobně se velice těším na setkání se všemi milovníky našeho sportu a nezbývá, než doufat, že nám vyjde počasí.“

Celým dnem provede s mikrofonem v ruce Radek Treml, další z party organizátorů. Hrát se bude 2x40 minut s přestávkou 5 minut, na programu jsou dopolední semifinále a odpolední zápasy o umístění. Každé družstvo si za umístění odveze pohár a navíc bude vyhlášen nejlepší brankář a nejlepší střelec turnaje. Na dopolední i odpolední blok zápasů se bude vybírat dobrovolné vstupné, za které obdrží diváci slosovatelný program.

Program Sláva Cupu 2018

10:00h FC Přední Kopanina - SK Střešovice 1911
11:45h FK Admira Praha - FK Hořovicko
14:30h zápas o 3. místo
16:15h zápas o 1. místo
17:45h slavnostní ukončení turnaje