Foto: web
VIDEO: Šest gólů Dukly JM za poločas i krásné trefy z dálky. Podívejte se!
25.06.2018

VIDEO: Šest gólů Dukly JM za poločas i krásné trefy z dálky. Podívejte se!

Velké nervy si prožili fotbalisté ČAFC. Proti Horním Měcholupům potřebovali k jistotě záchrany v Pražská teplárenská přeboru zvítězit – dvakrát vedli, ale hosté vždy dvěma parádními střelami Doležela a Gračka srovnali. Deset minut před koncem šli dokonce do vedení. V tu chvíli stačil v souběžně hraném utkání Zbraslavi gól proti Třeboradicím a do I. A třídy by místo ní putovala Čafka. Ta v závěru aspoň srovnala, což jí v kombinaci s porážkou Zbraslavi 2:4 stačilo k záchraně.

 Výsledek ze Záběhlic moc nepotěšil Tempo, které ještě bojovalo o čtvrtou pozici. Nutně ale potřebovalo, aby Měcholupy nebodovaly. Tým ze Lhotky však aspoň dokonale splnil svou podmínku v podobě vítězství: kanonádu 6:2 načal Bláha ranou pár metrů za půlícím kruhem, dokončil ji brankář Pacovský, který proměnil pokutový kop.


V pohodě si zastřílela i Dukla JM na hřišti sestupujících Dolních Chabrů, kde triumfovala 7:1. Domácí poslal do vedení povedeným přímým kopem Palma, ale pár vteřin před pauzou srovnal Micka. Po změně stran už pálili jen hosté – půlku ze šesti gólů obstaral Brabenec.

Přední Kopanina měla šanci poskočit do první poloviny tabulky, ale doma dostala tři branky od Uhelných skladů (1:3). Obzvlášť první gól Steinochera z dálky byl výstavní. Duel dvou smutných týmů, které budou v příští sezoně hrát pouze I. A třídu, zvládl v Ďáblicích výrazně lépe Újezd nad Lesy - vyhrál 4:1.

Podívejte se na sestřih gólových okamžiků z uplynulého víkendu, který je vyroben ze záběrů klubových kamer. Ty přenáší zápasy živě na serveru tvcom.cz. Kvůli technickým problémům chybí zápas Královice – Braník (3:3).