Tour de Club pokračoval v Bohnicích

Tour de Club pokračoval v Bohnicích

Třetí zastávkou projektu Tour de Club, který organizuje Pražský fotbalový svaz, se v jarní části roku 2017 stalo fotbalové hřiště Slovanu Bohnice.

Jaká tréninková cvičení aplikují ve svých trénincích trenéři profesionálního klubu nebo jaké jsou nové metody a trendy, které využívají mládežničtí trenéři po celém fotbalovém světě. To přijeli v úterý 6. června na hřiště Slovanu Bohnice představit trenéři pražské Dukly.

Děti i místní trenéři měli ze vzácné návštěvy z Julisky radost a užili si společný trénink naplno, přestože počasí tentokrát úplně nepřálo.

Delegaci Dukly podpořilo přímo šest malých hráčů dejvického týmu, kteří se zapojili do tréninku s ostatními dětmi. Zúčastnil se také kmenový hráč Dukly Ondřej Vrzal. „Projekty jako je Tour de Club mi vždy připomenou časy, kdy jsem se já jako dítě proháněl po hřišti. Je skvělé pozorovat nadšené tváře dětí plné motivace. Pro mladého fotbalistu to je důležitý věk a já jsem rád, že můžu být u toho,“ řekl třicetiletý obránce, který se všem zúčastněným po tréninku podepsal.

Poté se uskutečnila beseda s trenéry Dukly, kteří dětem z bohnického klubu - i za přítomnosti rodičů - poradili spoustu tipů, jak se ve fotbale, ale i v jejich dalším životě, stát lepšími.

Na fotogalerii se podívejte ZDE