Podzimní část Tour de Club skončila: Slavia byla v Dolních Počernicích

Podzimní část Tour de Club skončila: Slavia byla v Dolních Počernicích

V Dolních Počernicích měla podzimní cesta projektu Tour de Club začít. Nakonec tam však skončila, když prvnímu termínu nepřálo počasí. Tentokrát ale vše klaplo a místní děti si mohly zatrénovat pod vedením trenérů mládeže SK Slavia Praha. Samozřejmě nechyběli ani hráči Edenu - motivovat mladé fotbalisty přijeli fotbalisté juniorského výběru.

Kluci, před pár lety jsem začínal stejně jako vy. Makal jsem a nyní hraji ve Slavii. Tak na sobě taky pracujte a dejte do dnešního tréninku vše.“ Těmito slovy Tomáše Valenty, záložníka Slavie, začal podvečerní trénink na hřišti v Dolních Počernicích.

A hned od prvních minut bylo vidět, že si naděje z Dolních Počernic vzaly slova hráče slávistické juniorky k srdci. Bedlivě pak plnily pokyny trenérů a snažily se předvést i před druhým hráčem - Miroslavem Routkem - který již i okusil atmosféru áčka Slavie a při svém druhém startu vstřelil první gól.

Touto akcí končí podzimní část projektu, kdy všechny čtyři ligové kluby navštívily trénink mládeže jednoho z menších pražských klubů. Tour de Club bude pokračovat i dále a již nyní rádi přijmeme žádosti o zapojení se v jeho jarní části,“ uzavřel další rok projektu profesionální trenér mládeže Pražského fotbalového svazu Milan Titěra.

Chcete, aby přijel na váš trénink tým trenérů z ligového klubu? Pak stačí napsat na titera@fotbalpraha.cz.


Fotogalerii z akce v Dolních Počernicích najdete zde:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.879125142183707.1073741909.125442890885273&type=3&uploaded=14