Na Ladrodronce běhaly čarodějnice za fotbalovým míčem

Na Ladrodronce běhaly čarodějnice za fotbalovým míčem

Poslední dubnový den patřil čarodějnicím. Pro rodiny s dětmi byl pod záštitou městské části Praha 6 připraven bohatý program a u toho nechyběl ani Pražský fotbalový svaz, který ukázal všem přítomným krásu a jednoduchost fotbalu, včetně důležitých rad, kam své dítě přivést na nábor.

Praha přináší rodičům a jejich dětem mnoho možností vyžití. Právě rodinné akce podobné Čarodějnicím na Ladronce přinášejí mnoho druhů náplně volnočasových aktivit na jedno místo a je tak jednodušší se mezi nimi zorientovat a vybrat si.

I proto se Pražský fotbalový svaz rozhodl nestát pozadu a této akce se aktivně zúčastnit. Mimo prezentaci svých projektů spojených s mládeží, jako je „Dětský fotbalový pohár" či „Neberte nám naši hru", se soustředil zejména na projekty „Můj první klub" a „Měsíc náborů", jež má za cíl právě rodičům přinést všechny podstatné informace o fotbalových náborech v Praze.

„Na akci jsme za pomoci našeho promo teamu předávali především rodičům cenné rady, kdy a kam své dítě přivést na nábor či první trénink. Také jsme na našem stanovišti vyzkoušeli fotbalové dovednosti jednotlivých dětí. Kdo zvládl fotbalový slalom, trefil kuželky či překonal maskota lvíčka Bruncvíka, si z příjemného dne odnesl i drobnou pozornost od Pražského fotbalového svazu," prozradil činnosti marketingový manažer Pražského fotbalového svazu, Jan Gruber.

Pro Pražský fotbalový svaz se nejedná o poslední akci tohoto druhu, v dalších měsících najdete stanoviště PFS také na akcích zvaných RatolestFest či na Kašpárkohraní, kde navíc bude prostor věnován i zájemcům z řad pražských fotbalových klubů pro jejich přímé náborování dětí.