Foto: Pavel Jiřík ml.
VIDEO: Nejlepší momenty finále Teskahor poháru. Jak hodnotili zápas trenéři obou týmů?
01.06.2023

VIDEO: Nejlepší momenty finále Teskahor poháru. Jak hodnotili zápas trenéři obou týmů?

Fotbalisté Tempa prožívají povedenou sezonu: v Pražská teplárenská přeboru jsou stále ve hře o 2. místo, ve středu večer pozvedli nad hlavu trofej pro vítěze Teskahor poháru Pražského fotbalového svazu, když porazili Radotín 2:1. Jak finálový duel zhodnotili oba trenéři?

„Jsem na kluky pyšný, jakým způsobem k tomu přistoupili. Plnili taktiku do puntíku,“ říkal Richard Valoušek, trenér Radotína. „Tím, že pravděpodobně sestoupíme, byl pohár taková poslední záchrana, abychom udělali nějaký úspěch. Bylo by překvapení, kdybychom vyhráli, ale myslím, že jsme k tomu měli blízko, takže smutek je velký.“

Jeho protějšek Petr Vanko hodnotil utkání už ve vítězném tričku s medailí na krku. „Bylo to velmi nervózní utkání, čekal jsem, že budeme klidnější, když jsme finále zažili už minulý rok, ale tíha okamžiku je velká. Ještě nemáme tak zkušené mužstvo. Jsme strašně šťastní, že jsme zápas na konci rozhodli,“ uvedl Vanko.

Na videu se můžete v sestřihu podívat na nejzajímavější okamžiky zápasu, oslavy Tempa i kompletní hodnocení obou trenérů.



Fotografie

Související články