Foto: Pavel Jiřík st.
VIDEO: Krásné trefy na Přední Kopanině, ale také vysoké výhry Tempa a Vyšehradu. Podívejte se!
31.05.2023

VIDEO: Krásné trefy na Přední Kopanině, ale také vysoké výhry Tempa a Vyšehradu. Podívejte se!

O titulu v Pražská teplárenská přeboru už je sice rozhodnuto, ale stále je o co hrát. Hodně napínavý je boj o záchranu, na druhé místo v tabulce jsou tři aspiranti.

Právě v přímém duelu o druhé místo se na Přední Kopanině utkal domácí tým s Duklou Jižní Město. Diváci mohli vidět hned v prvních deseti minutách dva krásné góly. Nejprve se trefil nůžkami Tomáš Mejdr v dresu Kopaniny, o chvíli později vyrovnával Ondřej Kotlík, když z přímého volného kopu lišácky obstřelil zeď a poslal míč přesně k tyči. Zápas k radosti domácích nakonec rozhodl vítěznou brankou rozjetý Dominik Vott.

Na třetí místo se po minulém víkendu dostalo Tempo, které rozstřílelo rezervu Žižkova 6:0. Ideální rozehřátí na finále Teskahor poháru. Jeho soupeř ve finále má naopak hodně blízko sestupu z přeboru: Radotín totiž prohrál v Královicích 1:4 a zachránil by ho už jen fotbalový zázrak.

Naopak naději na záchranu drží Vyšehrad, který si doma poradil s Hostivaří 5:1, na kterou ztrácí už jen bod. Právě Hostivař drží 14. příčku znamenající baráž.



Fotografie

Související články