Foto: Jiří IPSER
VIDEO: Jedenáct gólů Kopaniny, devítibranková přestřelka na Jižním Městě i dva parádní přímé kopy Vernera. Podívejte se!
25.05.2023

VIDEO: Jedenáct gólů Kopaniny, devítibranková přestřelka na Jižním Městě i dva parádní přímé kopy Vernera. Podívejte se!

O vítězi Pražská teplárenská přeboru je už definitivně rozhodnuto. Spoje si pojistily první místo při nejgólovějším jarním víkendu soutěže. Na všech 45 branek se můžete podívat v tradičním sestřihu z klubových kamer.

Dát jedenáct gólů v mužském fotbale, to se opravdu jen tak nevidí. S takovou chutí si zastřílela Přední Kopanina proti Radotínu. Čtyři branky dal vyhlášený přeborový kanonýr Daniel Urban, hattrick zaznamenal Dominik Vott, který má na jaře velice slušnou střeleckou formu. Jako nejhezčí akce se dá vyzdvihnout právě jeho branka na 5:0, kdy udělal brankáři chladnokrevnou kličku a došel s míčem až do prázdné branky.

Spoje oslavily jistotu titulu přesvědčivou výhrou 5:0 proti Podolí. Dvěma krásnými trefami z přímých volných kopů k tomu přispěl Miroslav Verner.

Pořádná přestřelka se strhla na hřišti Dukly Jižní Město, kam zavítal tým ČAFC. Zápas začali lépe hosté, kteří vedli 2:0, ale nakonec podlehli 4:5.



Fotografie

Související články