Foto: Pavel Jiřík st.
VIDEO: Výstavní rána Vybírala z Braníku, gól z půlky hřiště i další parádní trefy. Podívejte se!
11.05.2023

VIDEO: Výstavní rána Vybírala z Braníku, gól z půlky hřiště i další parádní trefy. Podívejte se!

25. kolo přeboru (24. hrané) obohatilo hned několik parádních gólových tref. V jejich čele je branka z půlky hřiště, kterou vstřelil v dresů Spojů Jiří Miškovič. Možná ještě větším překvapením než jeho zakončení se ale stal výsledek zápasu s Uhříněvsí. Spoje totiž teprve podruhé v sezoně prohrály, a to 2:3. Hostům pomohly i dvě penalty.

Pořádnou pumelici do šibenice vyslal o víkendu Marek Vybíral z ABC Braník. Touhle trefou srovnal v zápase s Motorletem B na 1:1 a odšpuntoval pořádně divokou a dramatickou poslední dvacetiminutovku Ta vyústila ve vítězný gól domácího Braníku na 3:2 ve čtvrté nastavené minutě utkání.

Na Jižním Městě snad doteď zvoní tyč. V 66. minutě se do odraženého míče opřel domácí Jan Beneš a brankář Podolí se mohl jen marně dívat, jak se od ní odrazil do sítě. Dukla vyhrála 3:0 a dotáhla se na rozdíl jediného bodu za druhou Přední Kopaninu. Ta už sahala po všech bodech v Královicích po povedené kličce a ráně pod břevno od Jana Kulhavého v 90. minutě. Jenže jen o pár sekund později Královice vyrovnaly.



Související články