Foto: Jiří IPSER
VIDEO: Penalta kopnutá gólmanem i drama na Zličíně. Podívejte se!
23.03.2023

VIDEO: Penalta kopnutá gólmanem i drama na Zličíně. Podívejte se!

Pražská teplárenská přebor minulý víkend pokračoval hraným 17. kolem. Hned ve čtyřech zápasech se urodila remíza. A nejzajímavější moment? Tak to byl bez pochyb gól, který vstřelil brankář Hostivaře.

Utkání Braníku s Hostivaří byla pořádná přetahovaná. Vše začalo pěknou akcí hráčů Braníku. Pak soupeř dotáhl, a domácí zase odskočili. Na 2:2 pak za Hostivař srovnal povedenou trefou z přímého kopu Kortiš. Braník si vzal znovu vedení z penalty. Jenže v samotném závěru přišla penalta i na druhé straně. K ní se nečekaně postavil brankář Hostivaře Provazník a proměnil! Zápas tedy skončil remízou 3:3.

Velké drama se odehrálo taky na Zličíně. Skóre otevřel krásným volejem Merta. Rozhodčí však v závěru kvůli červeným kartám a ošetřování nastavil pořádnou porci minut, do nichž se šlo za stavu 2:1 pro Zličín. Favorité utkání z Dukly si ale odnesli ze zápasu alespoň bod, když v sedmé nastavené minutě srovnal po rohu Brabenec.

Zajímavá přestřelka se dvěma penaltami se odehrála také mezi Tempem a Kolovraty (3:2). Nejvíce si ze všech týmu zastřílel Žižkov B, který nadělil pět gólů Královicím.

Z technických důvodů chybí v sestřihu poslední gól ze zápasu Motorlet B – Přední Kopanina (3:0).



Související články