Foto: Jiří IPSER
VIDEO: Houslová symfonie na Zličíně, vítězný gól Hostivaře v páté minutě nastavení i šlágr kola v mlze. Podívejte se!
17.11.2022

VIDEO: Houslová symfonie na Zličíně, vítězný gól Hostivaře v páté minutě nastavení i šlágr kola v mlze. Podívejte se!

Poslední podzimní kolo Pražská teplárenská přeboru je za námi. Hlavním šlágrem byl duel prvních dvou celků – Spojů a Přední Kopaniny. Tenhle zápas nakonec přinesl v 15. kole nejvíce branek. Možná za to mohla i hodně hustá mlha. Góly z první půle kvůli ní v sestřihu úplně dokonale neuvidíte. Ten nejdůležitější a nejhezčí však ano. V 68. minutě Pavel Ladra unikl po lajně a stylovým obloučkem naservíroval míč před prázdnou bránu na hlavu Ivana Baisy. Tenhle gól na 3:1 se nakonec ukázal jako rozhodující.

Nejlepší akci kola ale mají na svědomí fotbalisté Zličína. Na domácím hřišti zahráli při protiútoku ve 13. minutě dvakrát na „housle“, díky čemuž se efektně zbavili obránců z Královic a Jan Pyšek se potom sám před gólmanem nemýlil. Zvyšoval už na 3:0! Zličín nakonec přidal před koncem zápasu ještě jeden gól, když sražený míč napálil nekompromisním halfvolejem pod břevno střelec Ivan Merta.

A další pěkný halfvolej byl k vidění v zápase Žižkova B a Kolovrat. V 5. minutě takto zakončoval v dresu Kolovrat Filip Hladký. Míč krásně zakroutil kolem obránce mimo dosah gólmana. Jeho pěkný gól nakonec rozhodl o výhře jeho týmu 1:0.

Velkou euforii prožili hráči Hostivaře na půdě favorizované Dukly JM. Pět minut před koncem sice po trefě kanonýra Kotlíka přišli o náskok 1:0, ale v 5. minutě nastavení se jim podařilo zakončit rychlý brejk - a na tuhle branku už domácí zareagovat nestihli...



Fotografie

Související články