Foto: Jiří IPSER
Pražská tipovačka: Jak vidí dvanácté kolo přeboru Otakar Fleišman z Motorletu B?
21.10.2022

Pražská tipovačka: Jak vidí dvanácté kolo přeboru Otakar Fleišman z Motorletu B?

Jeho tým je po 11 kolech Pražská teplárenská přeboru překvapivě na posledním místě. Motorlet B se v této sezoně výsledkově trápí. „S výsledky a umístěním zatím nejsme a nemůžeme být spokojeni. Oproti minulé sezoně zůstáváme daleko za očekáváním, sice se tým výrazně obměnil, ale i přesto bychom měli, a máme na to, hrát o vyšší příčky,“ říká 22letý záložník Otakar Fleišman. „V tréninku pracujeme dobře, má to kvalitu, i v několika zápasech jsme podávali slušné výkony, vytváříme si příležitosti, ale bohužel nejsme schopni žádnou proměnit. Naopak dozadu se dopouštíme zbytečných chyb a soupeř nás dokáže z pár šancí potrestat. Pramení to asi z nezkušenosti týmu, ale myslím, že je to dost i o hlavách a nastavení. Budeme dále pracovat a věříme, že se to co nejdřív obrátí a získáme do konce podzimu i nějaké body. Věřím, že už tento víkend na půdě Vyšehradu,“ pokračuje Fleišman, který předkládá své tipy na 12. kolo přeboru v pravidelné Tipovačce. Stačí se zaregistrovat a hrát o zajímavé ceny. Za vítězství je třeba 100 litrů piva...

Na webu Tipeeto už můžete vyplňovat své tipy na 12. kolo přeboru.

Takhle ho vidí Fleišman.

Pražská teplárenská přebor

Podolí - Spoje, tip 1:3
Hosté jdou do zápasu jako favorit a svoji roli potvrdí také na hřišti. S gólovým náskokem sice trochu poleví, ale výsledek si pohlídají a odvezou si tři body.

Kolovraty - Zličín, tip 2:2
Sousedé z tabulky předvedou zajímavý zápas plný šancí, nicméně z toho bude pouze bod pro oba týmy.

Uhříněves - Žižkov B, tip 1:2
Žižkov nám v posledním kole ukázal, že má mladý a velice zajímavý tým. A myslím si, že zvítězí i tentokrát a odvezou si z Uhříněvsi tři body.

Královice - Hostivař, tip 1:3
S oběma týmy jsme již hráli. V zápasech Královic padá hodně branek, jinak to nebude ani v tomto utkání. Rozhodne však o něco lepší forma a naladění hostů. Za domácí se opět prosadí kamarád Kuba Svoboda.

Přední Kopanina - Radotín, tip 4:2
V tomto zápase uvidíme opět hodně branek. Radovat se ovšem budou domácí: rozhodne faktor Urban, který vsítí minimálně dva góly.

Tempo - Braník, tip 4:1
Tady si myslím, že vyhrají domácí rozdílem třídy. Tempo hraje ofenzivní fotbal a dává hodně gólů, což se jim povede i v tomto zápase.

ČAFC - Dukla JM, tip 0:3
Dukla jakožto velice zkušené a kvalitní mužstvo si z venku odveze vítězství. Vidím to na výhru minimálně o tři góly.

Vyšehrad - Motorlet B, tip 1:3
Věřím, že konečně prolomíme výsledkovou smůlu a na hřišti Vyšehradu zvítězíme. Což se nám povede pouze v případě, pokud předvedeme sto procent a na hřišti necháme vše.


I. A třída

Březiněves - Praga, tip 2:1
Těžko říct. Neznám ani jeden z týmů, ale rozhodne domácí prostředí.

Zbraslav - Cholupice, tip 2:2
Opět neznám ani jeden z týmů. Pro mě nečitelný, tak tipnu nerozhodný stav.

TIPNĚTE SI TAKÉ V PRAŽSKÉ TIPOVAČCE NA TIPEETU. DO HRY SE MŮŽETE PŘIHLÁSIT ZDE