Foto: Jiří IPSER
Divizní dohrávka ve Vokovicích: Aritma hostí Mariánské Lázně
03.10.2022

Divizní dohrávka ve Vokovicích: Aritma hostí Mariánské Lázně

Fotbalisté divizní Aritmy mají v posledních dnech opravdu nabitý program: po zvládnutém domácím utkání proti Katovicím (výhra 3:1), sváteční remíze (2:2) na půdě lídra soutěže v Rokycanech, o víkendu podlehli na hřišti plzeňské Doubravky (2:4). Nyní je čekají dvě domácí utkání během tohoto týdne. Již v úterý od 16 hodin přivítají v dohrávce 4. kola tým FC Viktoria Mariánské Lázně, v sobotu pak v tradičním čase od 10.15 hodin vyzvou družstvo Spartaku Soběslav.

Trenér Ladislav Prošek zhodnotil sobotní vystoupení takto: „V úvodu utkání jsme měli několik šancí, pak šel náš výkon výrazně dolů a přišel gól, u kterého cítíme křivdu po otočeném autu, ale to neznamená, že přestaneme hrát. Ve 36. minutě se nám zranil Junek, který musel střídat. Druhý poločas začal jak ten první naším tlakem, vypracovali jsme si šance, ale bez efektu. Soupeř dal na 2:0 po rohu, následně na 3:0 z pokutového kopu. Povedlo se nám snížit, ale chvíli poté hrubka a soupeř navýšil opět na rozdíl tří branek. Bohužel přišla i červená karta pro Kalinu. Zápas jsme odehráli hodně špatně, není možné dostat čtyři branky.“

O reparát se Aritma pokusí před svými diváky. Řízení úterní dohrávky dostal na starost Jakub Doubrava se svými asistenty Davidem Zoufalým a Josefem Vnukem.