Foto: Pavel Jiřík st.
Pražská tipovačka: Jak vidí deváté kolo přeboru Milan Svoboda z Radotína?
30.09.2022

Pražská tipovačka: Jak vidí deváté kolo přeboru Milan Svoboda z Radotína?

Dvě výhry, šest porážek a 27 inkasovaných branek. Fotbalisté Radotína nebudou na první čtvrtinu v Pražská teplárenská přeboru vzpomínat s nadšením. „Úvod sezony nebyl podle našich představ, srážela nás špatná koncentrace v úvodních minutách zápasů. Nadále si ale myslím, že kvalita kádru je tu nadstandardní a je to vše jen o nás, jak k tomu přistoupíme. Rádi bychom se pohybovali v klidném středu tabulky, což by nemělo být nereálné, ale jak jsem už řekl, záleží na přístupu každého hráče,“ hodnotí 39letý obránce Milan Svoboda, který předkládá své tipy na 9. kolo přeboru v pravidelné Tipovačce. Stačí se zaregistrovat a hrát o zajímavé ceny. Za vítězství je třeba 100 litrů piva...

Na webu Tipeeto už můžete vyplňovat své tipy na 9. kolo přeboru.

Takhle ho vidí Svoboda.

Pražská teplárenská přebor

Braník - Viktoria Žižkov B, tip 3:1
Braník má určitě na to, aby zápas ovládl, ale bude záležet na tom, kolik hráčů A-týmu přiveze Viktorka, a také na tom, na jakém terénu se bude na Braníku hrát. Novotný, Sklenář a Mára Vybíral, to je jistota.

Radotín - Podolí, tip 2:0
S veškerým respektem k soupeři, který měl snový začátek soutěže, věřím, že na našem hřišti zvítězíme. Bude důležité eliminovat standardní situace hostů, kterým se vrátila věž v podobě Roberta Jůzka.

Přední Kopanina - Vyšehrad, tip 3:1
Podle mě jasná záležitost. Střelec Urban je naprosto famózní a sestřelí i Vyšehrad. Góly: Urban 2, jeden bych přál mému kamarádovi Petrovi Hovorkovi.

Dukla JM - Tempo, tip 2:3
Tady to bude pohledný kombinační fotbal, kde rozhodnou detaily. Mladým puškám z Tempa by měl dodat vzdušnou sílu a klid v koncovce uzdravující se Grande Viky, Petr Viktorin, který rozhodne v 89. minutě hlavou.

Zličín - Uhříněves, tip 3:1
Zde se může Zličín připravit na dobývání houževnaté obrany hostí. Nakonec rozhodnou zkušení borci Kohout, Pyšek a Merta.

Hostivař - Kolovraty, tip 1:3
Předpokládám spíše velký boj než fotbal, a to vzhledem k terénu, který čeká na oba týmy. Kolovraty přesto prokáží svou nespornou kvalitu a vyhrají.

Spoje - Motorlet B, tip 3:1
Mladí hráči Motorletu se stále hledají a věřím, že jejich čas ještě přijde, ale tento čas se minimálně o kolo prodlouží. Spoje mají velmi kvalitní tým, který nenechá nic náhodě.

Královice - ČAFC, tip 3:1
Královice dlouhodobě prokazují svoji kvalitu a doma budou chtít určitě zvítězit. Pospa chce hrát útočný fotbal, který slíbil. A svůj slib splní do puntíku.


I. A třída

Vršovice - Háje, tip 3:1
Tady nemůžu tipovat jinak než výhru domácích. Mám zde spousty kamarádů trenérů, kteří by mě umlátili čepicemi. (směje se)

Střešovice - Kbely, tip 2:1
Střešovice jsou určitě favoritem, tlačí se do čela tabulky, vidím to na jasnou výhru domácích.


TIPNĚTE SI TAKÉ V PRAŽSKÉ TIPOVAČCE NA TIPEETU. DO HRY SE MŮŽETE PŘIHLÁSIT ZDE