Foto: Pavel Jiřík st.
VIDEO: Gólová smršť v Královicích i velké drama v nastaveném čase na ČAFC. Podívejte se!
22.09.2022

VIDEO: Gólová smršť v Královicích i velké drama v nastaveném čase na ČAFC. Podívejte se!

Máme za sebou další kolo Pražská teplárenská přeboru. Většina týmů a fanoušků se o víkendu musela vypořádat se silným deštěm. Všechny vytrvalé přihlížející muselo dozajista nejvíce bavit utkání v Královicích, kde padlo celkem deset gólů. Domácí tým vyhrál nad Podolím 7:3. Na všechny branky z tohoto zápasu i další pěkné trefy se můžete podívat v pravidelném sestřihu z klubových kamer.

Někomu stačil k vítězství jen jeden gól: třeba Dukle Jižní Město, ale také Zličínu, jehož hráči předvedli deset minut před koncem při velké šanci mimořádnou trpělivost a dohráli ji až do prázdné branky.

Jinde to zase bylo obrovské drama, kde se rozhodovalo až v nastavení. Řeč je o duelu ČAFC a Slavoje Vyšehrad. Za domácí ČAFC srovnával na 2:2 v první nastavené minutě krásnou trefou po nepřímém volném kopu Martin Matoušek a zápas tak spěl k remíze. Jenže ještě o tři minuty později nakonec uzmul pro Vyšehrad tři body Jaroslav Klíma mladší, když se nejlépe zorientoval ve skrumáži v pokutovém území.

Hattrickem se pak v 7. kole zaskvěl vyhlášený přeborový střelec Daniel Urban z Přední Kopaniny. Díky jeho gólům domácí otočili zápas s Kolovraty, vyhráli 3:1 a drží se na třetím místě v tabulce.

V sestřihu chybí z technických důvodů góly z utkání Radotín - Uhříněves (0:2).



Související články