Foto: Jiří IPSER
Pražská tipovačka: Jak vidí páté kolo přeboru Petr Malík z Královic?
02.09.2022

Pražská tipovačka: Jak vidí páté kolo přeboru Petr Malík z Královic?

Čtyři kola proměnili fotbalisté Královic ve čtyři body. „Začátek sezony není podle našich představ. Potvrdilo se oslabení odchodem opor týmu, které jsme zatím nedokázali adekvátně nahradit. Nicméně přes léto se pod vedením nového hrajícího trenéra Jakuba Pospíšila zlepšila tréninková morálka, a tak věříme, že se ještě povede doplnit hráčský kádr, a že se naše práce v tréninku promítne do soutěžních utkání,“ věří obránce Petr Malík, který předkládá své tipy na 5. kolo přeboru v pravidelné Tipovačce. Stačí se zaregistrovat a hrát o zajímavé ceny. Za vítězství je třeba 100 litrů piva...

Královice v sobotu odpoledne hostí v derby sousední Uhříněves. Malík věří, že padne dost gólů - víc však do sítě Uhříněvsi.

Na webu Tipeeto už můžete vyplňovat své tipy na 5. kolo přeboru.

Tady jsou Malíkovy kompletní tipy.


Pražská teplárenská přebor

Radotín - Žižkov B, tip 3:2
Oba týmy nevstoupily do soutěže ideálně, nicméně si myslím, že Radotín v domácím prostředí prolomí sérii proher a zvítězí.

Kolovraty - Vyšehrad, tip 4:2
Kolovraty potvrdí sílu v domácím prostředí a zvítězí, dva góly dá Michal Gračko. Za hosty bude dvěma góly kontrovat Miroslav Krivosheev. Na vítězství jeho týmu to ale bohužel stačit nebude.

Dukla JM - Braník, tip 6:2
V tomto utkání očekávám hodně branek, Dukla dlouhodobě potvrzuje svoji kvalitu, a tak zvítězí vyšším rozdílem.

Zličín - Spoje, tip 1:4
Spoje hrají ofenzivně laděný fotbal a opory týmu dovedou mančaft k dalšímu vítězství.

Hostivař - Motorlet B, tip 2:2
V tomto utkání očekávám remízu, kdy mladý tým Motorletu potěší diváky předvedenou hrou, avšak inkasuje branky po standardních situacích.

Královice - Uhříněves, tip 4:2
Věřím, že v přespolním derby potěšíme domácí diváky jak předvedenou hrou, tak i ziskem tří bodů. Jedinou kaňkou na utkání bude vyloučení na obou stranách.

Přední Kopanina - Tempo tip 3:1
Kvalitní kádr Přední Kopaniny potvrdí v domácím prostředí svoji sílu. Jediným střelcem Tempa bude Jaroslav Klouček, který si dojde pro penaltu.

ČAFC - Podolí tip 0:1
Podolí se vrátí na vítěznou vlnou a zvítězí těsným rozdílem.


I. A třída

Vršovice - Třeboradice, tip 0:3
Mrzí mě, že Třeboradice opustily pražský přebor a věřím, že se v příštím ročníku opět objeví zpátky. Dobře doplněný kádr, v čele s Pavlem Slánským, si dojde pro vítězství.

Cholupice - Střešovice, tip 2:0
V tomto utkání tipuji, že tři body zůstanou na domácí půdě.

TIPNĚTE SI TAKÉ V PRAŽSKÉ TIPOVAČCE NA TIPEETU. DO HRY SE MŮŽETE PŘIHLÁSIT ZDE