Foto: Pavel Jiřík st.
VIDEO: Fantastické nůžky, trefa z půlky, góly v nastavení i osmigólové přestřelky. Podívejte se!
18.08.2022

VIDEO: Fantastické nůžky, trefa z půlky, góly v nastavení i osmigólové přestřelky. Podívejte se!

Zpětně se dá říct, že první kolo Pražská teplárenská přeboru bylo spíš takové oťukávací. Hned další víkend se totiž s průměrem přes 4 góly na zápas zrodila řada výsledků, na které jsme z minulých sezon mnohem více zvyklí. A některé trefy byly opravdu famózní!

Dva zápasy skončily tenisovým výsledkem 6:2. Spoje takto na domácí půdě překonaly Hostivař. Z tohoto utkání stojí za zmínku gól z dálky z kopačky Tomáše Košúta.

Stejnou výhru pak slavila Přední Kopanina proti rezervě Žižkova, když začal gólové hody za Kopaninu hattrickem během první půlhodiny Daniel Urban. Krásnou střelou do šibenice se v druhé půli prosadil Sebastian Razetto a ozdobou celého zápasu se stal gól přesně z poloviny hřiště, ze kterého se radoval Mattia Mainolfi.

Osm gólů bylo k vidění i na Vyšehradě. Zatímco v již zmíněných zápasech bylo docela dlouho o vítězi jasno, tady to byl vyrovnaný boj mezi domácími a Duklou Jižní Město do posledních vteřin. Vyšehrad byl blízko třem bodům, jenže v první nastavené minutě za Duklu nádhernými nůžkami z hranice vápna srovnal Farkaš na konečných 4:4.

Na dalších dvou hřištích se o bodech rozhodovalo také až v nastaveném čase. Královice při remíze 3:3 odepřely výhru Braníku gólem ve čtvrté přidané minutě. Čechie Uhříněves ve druhé nastavené minutě rozhodla o těsné výhře 1:0 nad Kolovraty.



Související články