Foto: Jiří IPSER
Pražská fotbalová tipovačka pokračuje i v nové sezoně. Hrajte také! Jak vidí první kolo Matyáš Lafek z Dukly JM?
05.08.2022

Pražská fotbalová tipovačka pokračuje i v nové sezoně. Hrajte také! Jak vidí první kolo Matyáš Lafek z Dukly JM?

Pražská fotbalová tipovačka pokračuje i v sezoně 2022/2023. I na podzim můžete tipovat výsledky zápasů Pražská teplárenská přeboru a vybraných duelů I. A třídy. Následně můžete své tipy porovnávat s dalšími tipéry z prostředí pražského fotbalu. Tipovačka vás nic nestojí, nic neriskujete. Stačí se zaregistrovat a hrát o zajímavé ceny. Za vítězství je třeba 100 litrů piva...

Registrovat se můžete na webu Tipeeto, kde můžete vyplňovat tipy na 1. kolo přeboru, které startuje už v pátek zápasem ČAFC – Žižkov B.

V tomto duelu věří Matyáš Lafek z Dukly JM (na fotografii ve žlutém dresu), který zkusil pražskou podzimní premiéru natipovat, hostům. „Upozorňuji všechny, kdo tuhle mojí blamáž čtete, abyste na moje tipy nesázeli. Doufám, že tipnu aspoň jeden zápas správně,“ usmívá se 28letý Lafek.

Jeho Dukla JM by měla po 2. místu z minulého ročníku, kdy v závěru mohutně stíhala Újezd Praha 4, opět patřit k favoritům soutěže. „Naší ambicí je přebor konečně vyhrát. Hrajeme spolu dlouho a věřím, že se nám to letos podaří. Ale mrzí mě ztráta Damese (Damián Farkaš) a Martyho (Martin Tlustý),“ říká Lafek.

Tady jsou jeho tipy.

Pražská teplárenská přebor

ČAFC - Žižkov B, tip 1:3
První kolo bude asi na všech hřištích divoké. V tomhle zápase věřím spíše Žižkovu, Bengr (brankář ČAFC Štěpánek) chytí nesmysl, pak ale padne na zem dřív, než žižkovští stihnou pořádně napřáhnout ke střele.

Podolí – Uhříněves, tip 2:0
S Uhříněvsí si pamatuju zápas, kdy tam hrál ještě Břízka a Michal Hrdlička. Takže přesně vím, co od hostů čekat… Věřím bohémkovi Jiříčkovi (záložník Podolí Janoušek). Snad už má zase palec a bude k utkání připuštěn. (směje se)

Radotín - Dukla JM, tip 2:5
Skóre random, ale tři body budou naše. Utrhne se buď Kotel, nebo jeho koleno… Zastoupí ho kdyžtak falešná forma inženýra Trávníka. Věřím i v elegantní kilogramy Vojtíška Brabence.

Kolovraty – Motorlet B, tip 2:1
Kolovraty nás připravily o první flek v minulé sezoně. Oblíbenec našeho pana trenéra Gračko rozhodne. A domácí si po utkání zařvou.

Hostivař – Zličín, tip 1:0
Na tenhle zápas se asi podívám zpětně ze záznamu. Pokud Žampič ještě v pátek o půlnoci nezmění dres, pomůže k těsné výhře domácích.

Královice – Spoje, tip 3:0
Absolutně netuším, co budou Spoje hrát. Zvědavý jsem i na nového hrajícího trenéra Královic. Podle mě je Jamie (Pospíšil) z tohoto utkání mírně nervózní už 14 dní, ale nakonec si koupí Endiaron a domácí premiéru zvládnou.

Přední Kopanina – Braník, tip 4:3
Jsem zvědav a napnut, co se týče nové akvizice Kopaniny. Vládce česko-ruského podsvětí Čermboom (Nicolas Čermák) se zblázní a dá hattrick z ničeho. Tímto tipem si šplhnu navíc u Trávy, který Braník úplně nemusí. Čau Trávo, jak je?

Tempo – Vyšehrad, tip 2:1
Tempo to bude bolet, hlavně ke konci zápasu, kdy nastoupí na scénu přeplněná krční žíla Jardy Klímy mladšího. Jardo, doufám, že víš, že je to vtip, a to moje koleno nebudeš mít zbytečně v hledáčku.


I. A třída

Újezd nad Lesy – Třeboradice, tip 1:4
Tady uplatňuji svoji neomylnou znalost hráčů obou celků a krásně střílím od boku atraktivní výsledek 1:4 pro hosty.

Zbraslav – Kbely, tip 2:0
Opět jsem schopen jednoznačně predikovat každou minutu. Tohle vsaďte za barák. (směje se) Oba týmy z centra Prahy mají vyrovnané šance na vítězství, ale na Zbraslavi zapůsobí domácí kulisa - Zbraslav vyhraje.

TIPNĚTE SI TAKÉ V PRAŽSKÉ TIPOVAČCE NA TIPEETU. DO HRY SE MŮŽETE PŘIHLÁSIT ZDE



Související články