Foto: PFS
Sláva Cup popáté: v sobotu se v Dobrovízi uskuteční další ročník Memoriálu Miloslava Houšky
14.07.2022

Sláva Cup popáté: v sobotu se v Dobrovízi uskuteční další ročník Memoriálu Miloslava Houšky

V sobotu 16. července se v Dobrovízi již popáté bude vzpomínat na fotbalového trenéra a funkcionáře Miloslava Houšku – a to tradičním Sláva Cupem. Pro letošní ročník si pořadatelé připravili dvě novinky v obsazení turnaje.

Sice chybí vítězové posledních dvou ročníků, fotbalisté Hostivaře, ale naopak se diváci poprvé mohou těšit na účast domácího družstva Sokol Dobrovíz a jako perličku i na Sláva tým, který bude složen z hráčů hrajících či hrávajících v různých klubech nejvyšší metropolitní soutěž.

Již jen jména trenérské dvojice Sálem Hebousse - Robert Hlavica napovídají, že tento výběr bude útočit na metu nejvyšší.

Dalšími účastníky je přeborová Přední Kopanina, I. A třídu bude zastupovat tým ze Střešovic.

„Mám opět velkou radost, že se nám podařilo, i přes všechna úskalí dnešní doby, tento oblíbený turnaj zorganizovat. Letošní ročník má pro diváky nový náboj v podobě účasti domácího týmu a také výběru Sláva týmu. Věřím, že si diváci do Dobrovíze najdou cestu v hojném počtu. Snad jako vždy vyjde i počasí a turnaj se vydaří na jedničku,“ říká za organizátory Martin Zendulka.

Tradičně bude dobrovolné vstupné a k dispozici také program turnaje. Chybět nebude ani bohatá tombola, která se bude losovat dopoledne i odpoledne.

Program turnaje:

10:00 FC Přední Kopanina - TJ Sokol Dobrovíz
12:00 Sláva tým - SK Střešovice 1911
14:30 zápas o 3. místo
16:30 zápas o 1. místo
18:00 slavnostní ukončení turnaje